Lifie

Vuoden vaihteen kuulumiset

Ollaan tässä lomailtu jo kolmatta viikkoa ja huomenna koittaa paluu arkeen päiväkodin myötä. Itsekin löysäillyt tosi paljon töiden suhteen ja läppäri on pysytellyt kiinni. Tässä kuitenkin hieman kuulumisia vuodenvaihteesta ja vuoden ekasta viikosta.

– Kävin just ennen vuodenvaihdetta otattamassa ripsienpidennykset pois. Ajatus tuli aika nopeasti asiasta, mutta oon ollut tyytyväinen, vaikka hassulta onkin näyttänyt omasta mielestä. Halusin testata paljon kehuttua risiiniöljyä, josko sillä saisi omat ripset kasvamaan. Raportoin tuloksia myöhemmin!

– Uudenvuodenaattona käytiin katsomassa lasten ilotulitus Helsingin keskustassa ja oli kyllä hienot raketit. Siitä sitten suunnattiin meidän ystäväperheen luo Vantaalle. Ilta oli tosi kiva ja rento tyttöjen leikkiessä ja meidän aikuisten pelatessa ♥ Tämä mun mekko on ihan mielettömän kaunis ja sain sen Her Secret verkkokaupasta.
– Heti vuoden ensimmäisenä päivänä me hypättiin Minean kanssa junaan ja matkattiin Kokkolan mummuille. Oli ihana nähdä jälleen niin äitiä, mummoa kuin ihania ystäviä ja sukulaisia ♥ Harmi, että siellä oli ollut tosi paljon lunta vielä viime viikolla, mutta nyt kaikki oli melkein sulannut pois. Onneksi ehdittiin nauttimaan vikoina päivinä pienestä määrästä lunta ja pakkasta. Tultiin reissusta kotiin eilen ja nyt olisi aika palata arkeen takaisin. Mites teidän vuosi on alkanut?

No Comments
Previous Post
6.1.2020
Next Post
6.1.2020

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!