Lifie

Vuoden vaihteen kuulumiset

Ollaan tässä lomailtu jo kolmatta viikkoa ja huomenna koittaa paluu arkeen päiväkodin myötä. Itsekin löysäillyt tosi paljon töiden suhteen ja läppäri on pysytellyt kiinni. Tässä kuitenkin hieman kuulumisia vuodenvaihteesta ja vuoden ekasta viikosta.

– Kävin just ennen vuodenvaihdetta otattamassa ripsienpidennykset pois. Ajatus tuli aika nopeasti asiasta, mutta oon ollut tyytyväinen, vaikka hassulta onkin näyttänyt omasta mielestä. Halusin testata paljon kehuttua risiiniöljyä, josko sillä saisi omat ripset kasvamaan. Raportoin tuloksia myöhemmin!

– Uudenvuodenaattona käytiin katsomassa lasten ilotulitus Helsingin keskustassa ja oli kyllä hienot raketit. Siitä sitten suunnattiin meidän ystäväperheen luo Vantaalle. Ilta oli tosi kiva ja rento tyttöjen leikkiessä ja meidän aikuisten pelatessa ♥ Tämä mun mekko on ihan mielettömän kaunis ja sain sen Her Secret verkkokaupasta.
– Heti vuoden ensimmäisenä päivänä me hypättiin Minean kanssa junaan ja matkattiin Kokkolan mummuille. Oli ihana nähdä jälleen niin äitiä, mummoa kuin ihania ystäviä ja sukulaisia ♥ Harmi, että siellä oli ollut tosi paljon lunta vielä viime viikolla, mutta nyt kaikki oli melkein sulannut pois. Onneksi ehdittiin nauttimaan vikoina päivinä pienestä määrästä lunta ja pakkasta. Tultiin reissusta kotiin eilen ja nyt olisi aika palata arkeen takaisin. Mites teidän vuosi on alkanut?

No Comments
Previous Post
6.1.2020
Next Post
6.1.2020

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka

Follow Me!