Lifie

Vuoden vaihteen kuulumiset

Ollaan tässä lomailtu jo kolmatta viikkoa ja huomenna koittaa paluu arkeen päiväkodin myötä. Itsekin löysäillyt tosi paljon töiden suhteen ja läppäri on pysytellyt kiinni. Tässä kuitenkin hieman kuulumisia vuodenvaihteesta ja vuoden ekasta viikosta.

– Kävin just ennen vuodenvaihdetta otattamassa ripsienpidennykset pois. Ajatus tuli aika nopeasti asiasta, mutta oon ollut tyytyväinen, vaikka hassulta onkin näyttänyt omasta mielestä. Halusin testata paljon kehuttua risiiniöljyä, josko sillä saisi omat ripset kasvamaan. Raportoin tuloksia myöhemmin!

– Uudenvuodenaattona käytiin katsomassa lasten ilotulitus Helsingin keskustassa ja oli kyllä hienot raketit. Siitä sitten suunnattiin meidän ystäväperheen luo Vantaalle. Ilta oli tosi kiva ja rento tyttöjen leikkiessä ja meidän aikuisten pelatessa ♥ Tämä mun mekko on ihan mielettömän kaunis ja sain sen Her Secret verkkokaupasta.
– Heti vuoden ensimmäisenä päivänä me hypättiin Minean kanssa junaan ja matkattiin Kokkolan mummuille. Oli ihana nähdä jälleen niin äitiä, mummoa kuin ihania ystäviä ja sukulaisia ♥ Harmi, että siellä oli ollut tosi paljon lunta vielä viime viikolla, mutta nyt kaikki oli melkein sulannut pois. Onneksi ehdittiin nauttimaan vikoina päivinä pienestä määrästä lunta ja pakkasta. Tultiin reissusta kotiin eilen ja nyt olisi aika palata arkeen takaisin. Mites teidän vuosi on alkanut?

Ei kommentteja
Previous Post
6.1.2020
Next Post
6.1.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
  • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
  • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?

Seuraa minua!