Lifestyle Lifie

Kuulumiset ja mitä ajatuksia korona herättää?

Tuntuu ihan hullulta mihin me ollaan oikein menossa korona viruksen vuoksi? Pakko myöntää, että alkuun en oikein edes tajunnu kuinka vakavasta asiasta on kysymys ennen kuin Suomessa alettiin tekemään järeämpiä toimia sen vuoksi. Kuulun ite jonkin asteen riskiryhmään ja tottakai muutenkin korona otetaan vakavasti. Jotenkin en ehkä samalla tavalla osaa pelätä sitä omalta osaltani kaiken sairastumisen jälkeen. Ennenkaikkea sitä on huolissaan lapsista ja ikäihmisistä miten heidän käy? Oon pysytellyt suurimmaksi osaksi vain kotona muutamaa kauppareissua ja puistossa olemista lukuunottamatta. Minealle on kerrottu parhaalla mahdollisella tavalla mistä on kyse ja miksi nyt pitää olla erityisen varovainen muualla kuin kotona ollessa. Me tehtiin päätös jo eilen siitä ettei Minea mene päiväkotiin tällä viikolla ja hallituksen päätöksen jälkeen ei taida olla hetkeen sinne edes menossa. Onneksi on se mahdollisuus, että neiti voi olla mun kanssa päivisin nyt. Toivotaan, että tilanne saadaan mahdollisimman pian kuriin ja päästään takaisin normiarkeen. Siihen voi mennä viel hetki, mutta haluan uskoa tämän kaiken loppuvan pian. Muistetaan vain pestä saippualla käsiä ja pysytellä mahdollisimman paljon kotona ♥

Viikonloppu kuulumiset

Minea oli mulla perjantaihin asti ja viikonlopun Jannella. Lauantaipäivä meni hyvin pitkälti yhden projektin parissa, josta kuulette myöhemmin lisää. Illalla oli mun saunavuoro, jonka jälkeen mun kaveri tuli koiransa kanssa yökylään. Syötiin herkkuja ja katottiin leffaa. Koiruli oli mun kanssa iltapäivään asti, kun kaveri oli töissä ja Mineakin ehti käydä moikkaamassa pikku Maddea ♥ Niin reippaasti neiti lenkitti koiraa ja kyseli taas miljoona kertaa milloin voidaan ottaa meille ihan ikioma koira 🙂 Sunnuntai-iltapäivällä mun toinen frendi kävi viel kylässä ja ilta meni Love is blind -sarjan parissa. Se on ihan huikee sarja, jos ette oo kattonu aiemmin niin suosittelen ♥

Huomenna jaan teille postauksen eroon liittyen, joten huomiseen ja pysykää terveenä ♥

No Comments
Previous Post
16.3.2020
Next Post
16.3.2020

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @tikkurila_suomi Tässä teille pieni sneek peek lopputulokseen ruokailu /olohuonetilassa 😍 Lisää kuvia saatte lähipäivinä, mutta sen sanon, että tuo Tikkurila Myötätuuli G486 sävy on täydellinen 👌🏻 Kurkatkaa tässä vaiheessa stooreista maalausprojektin eteneminen 🙈
Miltäs näyttää tässä vaiheessa?

#tikkurila #tunneväri #myötätuuli
  • Sängyssä hyppiminen on ihan jees, vaikka joka päivä 🙈 Välillä meno on kuvan mukainen ja välillä taas mietitään et mitä sitä seuraavaksi keksisi 💭
Kertokaas hauskoja tekemisiä pienten kans?
  • Kaupallinen yhteistyö @gardena.worldwide Tilanteen vuoksi me ei tämä vuonna päästä Pohjanmaalle pääsiäisen viettoon, joten aloitettiin nyt hyvissä ajoin kotona askartelut 🐣🐰 Gardenan puutarhasaksilla pajunkissojen leikkaaminen oli super kätevää ja alustan päällä askartelu sujuu vaivatta✂️ Kurkkaa stooreista millaisia pajunkissoja me tehtiin 🐥

Joko siellä on aloitettu pääsiäisen valmistelut?

#gardenasuomi
  • On ihan ok laittaa yökkäri päälle, ottaa lasi viiniä ja kattoo leffaa, vaikka onkin perjantai🥂#eitänäänkään lähdetä mihinkään vaan ollaan kotona. Ihanaa iltaa murut 💛

Ps. @ihanuuslingerie ltä löydät täydelliset yöasut 💭 *tuotteesta saatu alennusta
  • Kerroin teille aiemmin, että uuden kodin eteisen säilytysratkaisuna on vain seinässä oleva naulakko (ja kasa banaanilaatikoita, jotka raahasin kuvasta 🙈) 🤦🏼‍♀️ Voitte varmaan kuvitella ettei se riitä mitenkään meidän ulkovaatteille yms muulle. Nyt pohdin blogin puolella mitä naulakon tilalle 💭
Kertokaa teidän ajatuksia? Ja siis tuo kaappi siirtyy makuuhuoneeseen siinä vaiheessa, kun naulakko lähtee. 
Ihanaa iltaa 💛
  • Tilanne ahdistaa, mutta miettiessäni niitä halauksia, jotka sitten tilanteen muuttuessa saa antaa auttaa jaksamaan tässä hetkessä 🖤 "Some hugs are worth waiting for." - Mark Anthony

Follow Me!