Lifestyle Lifie

Kuulumiset ja mitä ajatuksia korona herättää?

Tuntuu ihan hullulta mihin me ollaan oikein menossa korona viruksen vuoksi? Pakko myöntää, että alkuun en oikein edes tajunnu kuinka vakavasta asiasta on kysymys ennen kuin Suomessa alettiin tekemään järeämpiä toimia sen vuoksi. Kuulun ite jonkin asteen riskiryhmään ja tottakai muutenkin korona otetaan vakavasti. Jotenkin en ehkä samalla tavalla osaa pelätä sitä omalta osaltani kaiken sairastumisen jälkeen. Ennenkaikkea sitä on huolissaan lapsista ja ikäihmisistä miten heidän käy? Oon pysytellyt suurimmaksi osaksi vain kotona muutamaa kauppareissua ja puistossa olemista lukuunottamatta. Minealle on kerrottu parhaalla mahdollisella tavalla mistä on kyse ja miksi nyt pitää olla erityisen varovainen muualla kuin kotona ollessa. Me tehtiin päätös jo eilen siitä ettei Minea mene päiväkotiin tällä viikolla ja hallituksen päätöksen jälkeen ei taida olla hetkeen sinne edes menossa. Onneksi on se mahdollisuus, että neiti voi olla mun kanssa päivisin nyt. Toivotaan, että tilanne saadaan mahdollisimman pian kuriin ja päästään takaisin normiarkeen. Siihen voi mennä viel hetki, mutta haluan uskoa tämän kaiken loppuvan pian. Muistetaan vain pestä saippualla käsiä ja pysytellä mahdollisimman paljon kotona ♥

Viikonloppu kuulumiset

Minea oli mulla perjantaihin asti ja viikonlopun Jannella. Lauantaipäivä meni hyvin pitkälti yhden projektin parissa, josta kuulette myöhemmin lisää. Illalla oli mun saunavuoro, jonka jälkeen mun kaveri tuli koiransa kanssa yökylään. Syötiin herkkuja ja katottiin leffaa. Koiruli oli mun kanssa iltapäivään asti, kun kaveri oli töissä ja Mineakin ehti käydä moikkaamassa pikku Maddea ♥ Niin reippaasti neiti lenkitti koiraa ja kyseli taas miljoona kertaa milloin voidaan ottaa meille ihan ikioma koira 🙂 Sunnuntai-iltapäivällä mun toinen frendi kävi viel kylässä ja ilta meni Love is blind -sarjan parissa. Se on ihan huikee sarja, jos ette oo kattonu aiemmin niin suosittelen ♥

Huomenna jaan teille postauksen eroon liittyen, joten huomiseen ja pysykää terveenä ♥

Ei kommentteja
Previous Post
16.3.2020
Next Post
16.3.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha
  • Mainos @newbie_suomi
Tytöt oli niin innoissaan tästä uudesta Newbie Room - malliston teltasta, että se piti saada heti testiin 💗 Mallisto pitää sisällään sisustustuotteita ja yöasuja 💕

 Tuotteet on tehty entistä kestävämmin ja kaikki puuvilla on orgaanista ja muu mallistossa käytetty materiaali on tehty kestävän kehityksen mukaisesti 🌍 Värimaailman inspiraatio tulee luonnosta ja koko malliston vaatteita sekä myös edellisen kauden vaatteita voi hyvin yhdistää keskenään.
Mäkin olisin halunnu tollasen majan pienenä 😍
Mites te?

Ps. Swaippaa super söpöön kuvaan 🥰
#newbie #newbielovers #newbieroom
  • Rintasyöpä diagnoosin verikokeissa kaikki oli OK ❤️🙏🏻 Paitsi, että hemoglobiini oli alhaalla, jonka kyllä arvasinkin. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ❣️
Ihanaa iltaa kaikille 🥰
  • Mainos @veke.fi 🤍 Oon niin tykästynyt tuohon meidän rottinkiseen Hans K Racquet  mediatasoon! 
Mikäli siis etsit esim. uutta tv-tasoa niin kandee kurkkaa Veken laaja valikoima!
Onko teillä mitään olohuoneen hankintoja nyt suunnitteilla? 
Ihanaa iltaa ❣️

Love this new tv-level from @veke.fi
🤍 Have a lovely evening!

#veke #olohuoneensisustus
  • " 𝘒𝘢𝘶𝘯𝘪𝘴 𝘱𝘪𝘦𝘯𝘪 𝘪𝘩𝘮𝘪𝘯𝘦𝘯, 𝘴ä 𝘰𝘭𝘦𝘵 𝘢𝘪𝘯𝘶𝘵𝘭𝘢𝘢𝘵𝘶𝘪𝘯𝘦𝘯 " En voi uskoa, että sinä Minea täytit jo 4 vuotta ❤️😭 Oot opettanut mulle elämästä ihan mielettömän paljon ja joka päivä hämmästytät sun taidoilla sekä jutuilla. Sä oot prinsessa vailla vertaansa ja mun maailman tärkein ihminen❤️ Äiti rakastaa sua #tothemoonandback ❣️
#kansainvälinentyttöjenpäivä #tyttöjenpäivä
  • Tänään juhlittiin Minean 4v. synttäreitä 💗❤️🎈
Ihan mieletön päivä takana ja iso kiitos kaikille juhlissa olleille ❣️Kiitos koristeista @mydreamday.fi kakusta @kakkuneito vegaanisista donitseista @roundhki & kukkakimpusta @munkkivuorenpuutarhakeidas *saatu kaikki

Seuraa minua!