DECOR Lifie

Miksi juuri tämä asunto ihastutti?

Tämä asunto oli tosiaan ainut mitä kävin katsomassa ja mihin halusin muuttaa. Asunnon sijanti toki ratkaisi paljon, koska Minean päiväkoti on parin sadan metrin päässä. Mutta myös se, että kyseessä on uudiskohde vaikutti siihen miksi alkujaan tämän asunnon halusin. Asunto näyttö järjestettiin puoli viiden aikaan tammikuussa, joten päivän valon määrää ei siinä kohdin päässyt näkemään eikä valaisimiakaan ollut kuin muutamassa paikassa. Kyseessä on päätyhuoneisto ja ikkunat ovat kahteen eri suuntaan. Ikkunat ovat mun mielestä normaalia isommat ja niitä on ruokailu/olohuoneessa kolme sekä parvekkeen oven ikkuna vielä lisäksi. Niimpä olin varma, että asunto olisi todella valoisa, vaikka sitä ei näytöllä vielä voinut todeta. Kävin katsomassa asuntoa vielä uudelleen helmikuun puolessa välissä. Silloin oli jo hieman valoisampaa, vaikka kellonaika oli sama kuin ekalla kerralla. Mittailin kaikki seinät ja tilat valmiiksi, jotta osasin valmiiksi miettiä sisustusta ja mitä huonekaluja tulisi mun mukaan.

Muuttopäivä

Muuttopäivä oli ihanan aurinkoinen ja ensi kertaa avatessani oven tänne oli vastassa ihan mielettömän valoisa asunto ♥ Oon ollut super iloinen kaikesta tästä valonmäärästä ja 4. kerroksen näkymistä. Tulihan sitä punaista tiiliseinää tuijotettua jo useamman vuoden ajan vanhassa asunnossa 😀 Aurinko alkaa paistamaan keittiön ikkunaan puolen päivän aikaan ja paistaa ikkunoista auringonlaskuun saakka. Parveke tulee siis kesällä olemaan aika kuuma, mutta siitähän mä vain tykkään! Me muuten syötiin lounasta Minean kanssa jo muuttopäivänä parvekkeella, kun siellä oli niin lämmin ja sunnuntainakin istuin siellä nauttimassa auringosta ♥ Tykkään näkymistä kovasti ja siitä ettei mikään talo ole heti vieressä vaan toisella puolella tietä vähintäänkin. Niin ja nuo ikkunalaudat  tajusin vasta muuttaessani!

Lattia

Yksi iso asia mihin asunnossa myös ihastuin sen pohjan lisäksi oli tämä kaunis lattia. Viimeksi 10 vuotta sitten Ullanlinnassa asuessani oli valkoinen lautalattia, joten ihan vaaleaa lattiaa on jo hieman kaivannut. Vaikka toisaalta nyt huomaan miten paljon lämpöä toikaan vanhan asunnon vaalea puun värinen lattia. Niimpä täällä valkoiset matot näyttää ihan kellertäviltä ja ne menee muutamassa huoneessa uusiksi. Tietty pöly ja roskat näkyy vaaleassa lattiassa paremmin kuin aiemmin, mutta imuri on onneksi keksitty 😉

Tulossa on vielä paljon sisustukseen liittyviä postauksia, mutta tässä syyt miksi ihastuin just tähän asuntoon, jota nyt kodiksi sanon ♥

Mitä sisustukseen liittyviä postauksia te toivoisitte?

No Comments
Previous Post
10.3.2020
Next Post
10.3.2020

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @tikkurila_suomi Tässä teille pieni sneek peek lopputulokseen ruokailu /olohuonetilassa 😍 Lisää kuvia saatte lähipäivinä, mutta sen sanon, että tuo Tikkurila Myötätuuli G486 sävy on täydellinen 👌🏻 Kurkatkaa tässä vaiheessa stooreista maalausprojektin eteneminen 🙈
Miltäs näyttää tässä vaiheessa?

#tikkurila #tunneväri #myötätuuli
  • Sängyssä hyppiminen on ihan jees, vaikka joka päivä 🙈 Välillä meno on kuvan mukainen ja välillä taas mietitään et mitä sitä seuraavaksi keksisi 💭
Kertokaas hauskoja tekemisiä pienten kans?
  • Kaupallinen yhteistyö @gardena.worldwide Tilanteen vuoksi me ei tämä vuonna päästä Pohjanmaalle pääsiäisen viettoon, joten aloitettiin nyt hyvissä ajoin kotona askartelut 🐣🐰 Gardenan puutarhasaksilla pajunkissojen leikkaaminen oli super kätevää ja alustan päällä askartelu sujuu vaivatta✂️ Kurkkaa stooreista millaisia pajunkissoja me tehtiin 🐥

Joko siellä on aloitettu pääsiäisen valmistelut?

#gardenasuomi
  • On ihan ok laittaa yökkäri päälle, ottaa lasi viiniä ja kattoo leffaa, vaikka onkin perjantai🥂#eitänäänkään lähdetä mihinkään vaan ollaan kotona. Ihanaa iltaa murut 💛

Ps. @ihanuuslingerie ltä löydät täydelliset yöasut 💭 *tuotteesta saatu alennusta
  • Kerroin teille aiemmin, että uuden kodin eteisen säilytysratkaisuna on vain seinässä oleva naulakko (ja kasa banaanilaatikoita, jotka raahasin kuvasta 🙈) 🤦🏼‍♀️ Voitte varmaan kuvitella ettei se riitä mitenkään meidän ulkovaatteille yms muulle. Nyt pohdin blogin puolella mitä naulakon tilalle 💭
Kertokaa teidän ajatuksia? Ja siis tuo kaappi siirtyy makuuhuoneeseen siinä vaiheessa, kun naulakko lähtee. 
Ihanaa iltaa 💛
  • Tilanne ahdistaa, mutta miettiessäni niitä halauksia, jotka sitten tilanteen muuttuessa saa antaa auttaa jaksamaan tässä hetkessä 🖤 "Some hugs are worth waiting for." - Mark Anthony

Follow Me!