Lifestyle Lifie

#stayhome for…

Tilanne ei todellakaan ole helppo koronan vuoksi, mutta nyt meidän kaikkien on pakko #stayhome toistemme puolesta. Kaikkien tulee o i k e a s t i ymmärtää tilanteen vakavuus ja toimia annettujen ohjeiden mukaisesti. Nyt ei todellakaan lähdetä näkemään kavereita, käydä ravintoloissa tai missään muuallakaan vaan pysytään kotona. Kaupassa käyntiin kannattaa panostaa niin, että ostaa kerralla useamman päivän jopa viikon ruoat. Tarvittaessa kannattaa miettiä kauppojen kotiinkuljetusta etenkin, jos kuuluu riskiryhmään. Ite oon kuitenkin vielä käynyt tuossa pienemmässä lähikaupassa ja ostanut just kerralla monen päivän ruoat. Muuten tässä onkin vain oltu kotosalla tai ulkoilemassa. Käytiin Minean kanssa eilen Espoon puolella metsäretkellä paistamassa makkaraa ja ihmettelemässä sorsia luistelemassa jään päällä. Kiva välillä käydä ulkoilemassa muuallakin kuin lähipuistoissa. Me leivottiin tällä viikolla myös banaanileipää, josta saatte reseptin alkuviikosta. Siitä tuli nimittäin super hyvää!!

Somessa on eilen ja tänään pyörinyt #eitänään haaste, jossa kerrotaan mitä normaalisti tänään tekisi, mutta tilanteen vuoksi jättää tekemättä. ilen oltaisiin käyty syömässä ulkona Minean kanssa, mutta tilattiin hampparit kotiovelle. Tänään taas olisin lähtenyt ystäväni kanssa lasillisille keskustaan, mutta nyt jäädään kotiin. Tilanne ei tule helpottumaan ellei me jokainen tehdä kaikkemme sen eteen ettei virus leviäisi. On ollut todella surullista lukea uutisista useammasta lapsesta, jotka ovat virukseen jo kuolleet. Vanhempien tulisi todella ymmärtää ettei nyt anneta lasten tavata kavereitaan, vaan ollaan kotona. Vietetään joko yksin tai yhdessä aikaa, mutta kotona.

Aurinko ja lämmin ilma piristää kummasti mieltä ja luo toivoa tulevasta kesästä ♥

Nyt kaadan lasin viiniä, leikkaan palan banaanileipää ja hyppään sohvalle, ihanaa iltaa ♥ 

#stayhome

Ei kommentteja
Previous Post
28.3.2020
Next Post
28.3.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!