Lifestyle

Bubbleroom mekkosuosikki + alekoodi

Mainos Bubbleroom 

Mun suosikkimekko on tällä hetkellä tämä ihana aiemminkin kuvissa näkynyt Bubbleroom mekko.  Se käy kivasti lenkkareiden sekä avokkaiden kanssa riippuen käyttötarkoituksesta. Nyt, kun on ollut ihanan lämmin ilma jo parina päivänä niin yhdistin mekon kanssa mustan nahkatakin. Tykkäsin tästä yhdistelmästä kovasti ja tulee varmasti olemaan kovassa käytössä tulevan kesän aikana. Tilasin Bubbleroom verkkokaupasta myös tämän kultanapillisen takin, aiemmissa kuvissa näkyneen hiuspannan, valkoisen ribbipaidan ja tämän teepparin. Toivottavasti pian saadaan noistakin vaatteista teille asupostausta.

Viikko on mennyt täällä kivasti, vaikka sääolosuhteet ovatkin olleet kaikkea talvesta kesään. Ollaan nähty muutamia kavereita lapsineen ja eilen meillä oli yökylässä kaveri lapsensa kanssa. Tytöt nukkui Minean sängyssä ja taisi vielä 23 aikaan suloinen supatus huoneesta kuulua ♥ Nukkuivat yhdessä koko yön ja aamulla oli ihana jatkaa heti leikkejä yhdessä. Tänään Minea lähti multa ja tulee sitten maanantaina takaisin.

Toivottavasti siellä on voitu hyvin myös, ihanaa iltaa ♥

Koodilla MKK10 saatte huomiseen sunnuntaihin 17.5.20 asti -10% alennuksen Bubbleroomin verkkokaupasta ♥

Alennus koskee kaikkia tuotteita.

Kuvat Iina / but I’m human not a sandwich

2 Comments
Previous Post
16.5.2020
Next Post
16.5.2020

2 Comments

  • Tähtienkoti blogi

    Ihana mekko 🙂 Bubbleroomilta tulee usein ostettua juhlavaatteet ja käyttövaatteitakin 🙂

    • Marjut

      Kiitos <3 Mahtavaa kuulla! Itsekin sieltä aiemmin useammankin mekon tilannut 🙂 Kivaa ja aurinkoista viikkoa <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!