Lifestyle Lifie

Kesäfiilis & pionit

Mä toivon todella, että kesäfiilis on tullut nyt jäädäkseen ja saadaan nauttia näistä lämmöistä koko kesän ♥ Ihan mielettömän upea ilma ollut tänään ja ekaa kertaa oli hamekin päällä. Nahkatakkikin oli liikaa teepparin kanssa, vaikka hieman tuulikin. Melkein +20 asteen kelejä on luvattu aina ensi viikonloppuun asti, parasta. Syötiin Minean kanssa ekat jätskit ulkona tänään ja voi sitä ilon määrää meillä molemmilla, hih! Vietiin jätskit vielä meidän puistotreffikavereille myös 🙂 Pakko myöntää, että hieman se harmittaa ettei enään voi samaan tapaan laittaa grilliä päälle ja syödä grilliherkkuja kuin aiemmin. Nyt nimittäin maistuisi ne täytetyt herkkusienet, parsat yms muut kesäherkut jo! Onneksi voi hyödyntää kavereiden terasseja ja grillejä, tiedoksi frendit siis 😉

Pionit

Tämän vuoden ekat pionit on löydetty jo kaupoista ja se, jos jokin on mulle merkki kesästä ♥ Muistatteko vielä ne viime vuoden pionikuvat, kun sain hakea naapurimme pihalta pioneja?♥ Oi hitsi, että rakastan pioneja ja niiden huumaavaa tuoksua! Harmi vain, että niiden kukinta-aika jää niin lyhyeksi. Nämä tämän vuoden pionit oon ostanut Prismoista ja Lidlistä. Lidlissä 4kpl kimppu+harsokukka maksaa 4,99€! Todella edullinen hinta, kunhan vain saan kaikki nuput vielä aukeamaan.

Mutta nyt kuulkaas vaihdan hieman vaatetta, kaivan viinipullon kaapista ja odotan ystävääni kylään. Päästään vihdoin näkemään ilman tyttöjämme ja saadaan ihan rauhassa jutella ja rentoutua ♥ 

Ihanaa iltaa ja viikonloppua! 

 

Ei kommentteja
Previous Post
22.5.2020
Next Post
22.5.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!