beauty Lifie

Skin City – ihohoitoklinikka netissä + ilmainen ihotesti

Kaupallinen yhteistyö Skin City & Boksi

Mun koko kroppa ja iho on joutunut etenkin viime vuosien aikana kovalle koetukselle. Jo syöpähoitojen aikaan iho muuttui ja hoidot vaikutti ihon kuntoon. Nyt myös eroprosessin aikana ihoni stressasi ja tuntuu, että mitkään tuotteet ei olleet riittävän hyviä. Ja voin kertoa kokeilleeni aika monia erilaisia tuotteita. Ihoni tuntuu välillä ihan rutikuivalta, välillä rasvaiselta ja sitten taas kiristävältä. Eikä mikään tunnu olevan just oikeanlainen tuote ja tuntuu tuhlaukselta kokeilla monia erilaisia tuotteita. Niimpä käännyin asiassa ammattilaisten kotisohvalta käsin.

Mikä on Skin City?

2011 perustettu Skin City on aivan kuin mikä tahansa ihonhoitoklinikka, mutta voit asioida heidän kanssaan, vaikka omalta kotisohvalta käsin. Käytössäsi on ihonhoidon ammattimaiset kosmetologit, joten voit huoletta luottaa heidän suosittelemiin tuotteisiin. Skin City toimii myös verkkokauppana, joten heidän sivuilta voit tilata omat suosikki ihonhoito- ja meikkituotteesi laajasta ja laadukkaasta merkkivalikoimasta suoraan kotiovellesi. Heiltä löytyy aina markkinoiden edistyksellisimmät ihonhoitotuotteet, ainutlaatuiset ihotestit analyyseineen, huolellisesti pakatut lähetykset ja ilmaiset näytteet jokaisen tilauksen mukana takaavat todellakin yhtä hyvää palvelua, kuin jos asioisit liikkeessä.

Skin City ilmainen ihonhoitotesti

Skincityn sivuilla kuka tahansa voi tehdä digitaalisen ihotestin ja se on täysin ilmainen. Se ei edellytä ostopakkoa, joka on mun mielestä kiva juttu. Testin tekemiseen meni alle viisi minuuttia ja siinä vastasin kysymyksiin kasvojen ihostani. Vastausten perusteella ammattimaiset kosmetologit suosittelevat juuri sun iholle sopivat tuotteet. Lisäsin testiin myös kuvan kasvoistani, jotta kosmetologit saavat parhaan mahdollisen kokonaiskuvan ihoni kunnosta. (tämä ei siis ole pakollinen). Testiä tehdessä voi toivoa tuotteet tietystä hintaluokasta ja haluaako mieluummin vain luonnonkosmetiikkaa. Testitulokset sain parin päivän kuluttua sähköpostiini ja mikäli tuotteet halusi tilata niin ne sai ilman postikuluja. Tuloksessa tuotteet ovat esittelyineen ja hintatietoineen. Siinä kerrotaan tuotteet siinä järjestyksessä, missä niitä käytetään, joten jokainen onnistuu ihonhoidossaan varmasti.

Suositellut Tata Harper tuotteet

PUHDISTUS

Ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe sekä aamulla että illalla. Puhdistustuote poistaa iholta epäpuhtauksia ja meikkiä valmistellen ihon seuraavia hoitotuotteita varten.
Purifying Gel Cleanser

Lisäksi sain tämän liinamaisen sienen, jota kastellaan ja sitten pyyhitään puhdistustuote pois iholta hierovin liikkein.

The Face Sponge 

KASVOVESI

Tasapainottaa ihon pH:n puhdistuksen jälkeen ja tehostaa seuraavaksi käytettävien tuotteiden imeytymistä.
Hydrating Floral Essence

SEERUMI

Sisältää suuria pitoisuuksia aktiivisia raaka-aineita, jotka imeytyvät syvälle ihoon ja toimivat katalysaattoreina tehostaen muiden hoitotuotteiden vaikutusta. Yhdistelemällä kerrostaen erilaisia seerumeita voit mukauttaa ihonhoitorutiiniasi ihosi vaihtuviin tarpeisiin ja hoitaa useita iho-ongelmia samanaikaisesti.
Resurfacing Serum

24H-VOIDE

Ihotyypillesi sopiva kasvovoide ilman UV-suojaa sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Suojaa ihoa päiväsaikaan ja ravitsee yöllä. Suosittelemme käyttämään lisäksi aurinkosuojatuotetta päivisin.
Hyaluronic Gel Moisturizer

‘Valittavanasi on kaksi ihotestiä, joiden avulla voit löytää sopivan ihonhoitorutiinin, joka perustuu ihosi tarpeisiin ja ihonhoidollisiin tavoitteisiisi. Ihonhoidon perusrutiini sisältää neljä tuotetta, kun taas kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini koostuu 6-9 tuotteesta. Valitse testi riippuen haluamasi ihonhoitorutiinin pituudesta. Pyrimme aina ensisijaisesti suosittelemaan sinulle ihonhoitorutiinin yhdestä tuotesarjasta, jolloin tuotteet tukevat toisiaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Muista, että in tärkeää antaa iholle aikaa tottua tuotteisiin, joten ei kannata aloittaa kaikkien tuotteiden käyttöä kerralla. Ihollasi kestää noin 2-8 viikkoa tottua tuotteisiin, ja vasta sen ajan jälkeen ihossa voi yleensä nähdä huomattavia tuloksia. Niimpä ei kannata koskaan odottaa muutoksia parin käytön jälkeen. Hetkellisesti ihollesi voi aluksi ilmaantua myös uusia epäpuhtauksia tai lisää kuivuutta ja se on osa täysin normaalia ihon puhdistautumisprosessia uusia tuotteita käytettäessä. Ja hei tehdessäsi ihotestin ensimmäistä kertaa, saat suosituksen mukana henkilökohtaisen -10% alennuskoodin!

Kokeilen tosiaan nyt näitä tuotteita toista viikkoa ja iho tuntuu kimmoisalta sekä pehmeämmältä. Katsotaan mikä tilanne on parin viikon päästä!

Ootko sä jo tutustunut Skin Cityyn? 

Ei kommentteja
Previous Post
8.6.2020
Next Post
8.6.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts