DECOR Lifestyle

Huonon omatunnon pohdintaa ja mistä mun stressi aiheutuu?

Heippa te ihanat siellä! Oon ihan super iloinen siitä, että te ootte edelleen siellä ruudun toisella puolella, vaikka postausten osalta onkin ollut hiljaisempaa. Se on asia mistä poden huonoa omaatuntoa tällä hetkellä kovastikin. Haluaisin kirjoittaa teille useammin, mutta yksinkertaisesti aika ei vain riitä. Arkisin ollaan töissä, sitten tehdään ruoka ja ulkoillaan lasten ollessa meillä. Sitten iltapala, pesulle ja tytöt nukkumaan. Sitten siihen jää hetki meidän yhteistä aikaa ennen kuin mekin mennään nukkuun. Aikamoista oravanpyörää voisin sanoa siis. Ja näin varmasti monessa muussakin perheessä eletään, vai mitä? Koitan sitten kirjoitella teille silloin, kun ollaan pidemmän aikaa kaksin tai, kun vain Peten tytöt on meillä, kuten tänään. Silloin mun ns. iltavastuu poistuu ja hetki on aikaa näpytellä konetta.

Mistä mun stressi aiheutuu?

Siivoukseen menee aika paljon enemmän myös aikaa ja se on asia mikä mua stressaa. Oon huomannut olevani luonteeltani sittenkin hieman siivousfriikki ja nyt koitan relata sen suhteen, mutta vielä heikolla menestyksellä. En vain pysty itse rauhoittumaan kotona ellei siellä ole paikat about järjestyksessä ja pinnat pyyhittynä. Toki oon tullu tässä paljon jo eteenpäin ja toki tarkoituksena olisi saada paikat pysymään  edes jossain määrin järjestyksessä. Tähän saa antaa vinkkejä! Ja tietty tavaraa on enemmän kuin aikaisemmin, mutta kaappitila on sama. Niimpä meillä on esim. kaikki Peten vaatteet vielä kasseissa makuuhuoneen lattialla, kun kaappeihin ei vain mahdu mitään. Makuuhuoneessa on kolme kaappia, joista yksi on siivouskaappi. Täytyy koittaa pikaisesti hankkia jokin kapea irrallinen vaatekaappi ikkunaseinälle. Tyttöjen huoneessa on ollut vähän sama ongelma, mutta sinne haettiin Torista ilmainen Malm -lipasto. Se lähtee kyllä vaihtoon mahdollisimman pian, koska se kellertää niin pahasti 😀 Täytyisi vain koittaa saada käytyä Minean kaappia läpi, jotta saisin sinne muutaman hyllyn tyttöjen vaatteille myös. Noh sitten päästään eteiseen, jossa meillä on nykyään sata paria kenkiä 😀 En tiedä minkä ratkaisun niille keksisi ja takkejakin on viidellä hengellä melko monta ettei ne yhteen kaappiin meinaa mahtua. Paljon olisi siis hommaa tai sitten vain yksinkertaisesti pitäisi alkuvuodesta vaihtaa isompaan asuntoon. En kuitenkaan haluaisi tästä muuttaa, koska Minean päiväkoti on vieressä ja niin hyvin saadaan hoidettua Jannen kanssa kaikki lähekkäin asuessa. Noh aika näyttää, mutta jotain täällä pitäisi saada tehtyä noille lattialla lojuville tavaroille. Ideoita? 

Ihanaa iltaa ♥

 

4 Comments
Previous Post
21.10.2020
Next Post
21.10.2020

4 Comments

 • Anne

  Hei Marjut! Sen lipaston saat maalilla oikean väriseksi helposti. Oletko laittanut kaikki kesävaatteet ja kengät pois kaapeista? Esim sängyn alle saa niitä käteviä kannellisia laatikoita. Tai jos joku varasto kuuluu asuntoon niin sinne 🙂 hyvää syksyn jatkoa 🍁

  • Marjut

   Heippa Anne! Joo kyllä tässä on käyty läpi kesävaatteita ja kenkiä, mutta hieman olisi vielä läpikäytävää. Mietin kyllä sitä maalaustakin, mutta toisaalta tytöt haluaisi ripustaa teltan kattoon, jolloin lattiapintaa pitäisi saada enemmän käyttöön. Näin ollen lipasto saisi lähteä ekana 😀 Meidän varasto on täynnä eikä kovin isokaan ole edes.. :/ Kiitos kuitenkin vinkeistä <3

 • Anna-Maria K

  Ai hyvänen aika miten nättiä teillä on! Ei ihme, että sotkut stressaa, jos kauneus ja siisteys on niin tärkeä juttu.

  • Marjut

   Tottakai kodissa saa ja pitää näkyä asumisen jälki, mutta eriasia on sotkut ja etenkin sellaiset joihin itse ei ole tottunut. Ehkä ajan myötä asia hellittää ja etenkin, jos jossain kohtaa vaihdetaan isompaan asuntoon. Musta on kiva istahtaa sohvalle illan päätteeksi ja katsella suht siistiä kotia 🙂 Kivaa syksyä!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!