Lifestyle Lifie

Yhteinen syntymäpäivä & kuulumiset

Voitteko uskoa, että Minealla ja Petellä on sama syntymäpäivä?! Olin lentää selälleni, kun tajusin asian ensimmäisen kerran. Enkä kyllä vieläkään voi uskoa, että voi olla tällainen sattuma (sanoisin kyllä pikemminkin, että tähtiin kirjoitettu), että omalla tyttärelläni on sama syntymäpäivä kuin puolisollani. Tuntuu jotenkin vain niin uskomattomalta, vai mitä? Kaikista vuoden 365 päivästä molemmilla on sama päivä ♥ Minean täytti 4v ja mun hopeakettuni täytti 40v. Niimpä eilen aamulla lauloin ensin Petelle onnittelut ennen hänen lähtiessä töihin ja sitten herätin myös Minean laulaen. Minean syntymäpäiviä juhlitaan tulevana lauantaina ja ne onkin neidin neljännet synttärit jo kolmen viikon aikana. Ensin pidettiin Kokkolassa ollessamme synttärit siellä asuvien kesken, sitten oli isilllä synttärit ja eilen oli vielä päiväkodissa synttärit. Ompahan juhlia kerrakseen sanon minä, mutta hei kerranhan sitä vain 4 vuotta täytetään 🙂 Tänään juuri tuli synttärikoristeet ja sen verran pakko todeta, että jälleen on äidillä lähtenyt koristelut hanskasta 😀 Minkäs teet, kun rakastat juhlien järjestämistä! Kakku on tilattu ja perjantaina sitten leivon vielä parit jutut itse. Muutoin päätin, että ihan turha alkaa kuuramaan koko asuntoa, koska juhlien jälkeen se on kuitenkin tehtävä. Joten mitä turhaa stressata itseään tehtävillä, kun muutenkin on paljon puuhaa, vai mitä?

Kuulumiset

Oma oloni on onneksi jo paljon parempi ja oon ollut koko viikon töissäkin. Hieman vielä nenää pitää niistää, mutta muuten kaikki hyvin. Onneksi. Toivotaan ettei enään tule uutta flunssaa, koska olo on tosi kurja PLUS, että Pete ei oo uskaltanut pussailla viikkoon, koska pelännyt angiinan tarttumista itselleen 😀 Ihan sanonko mistä siis koko angiina, haha!

Meillä on tyttöjen huoneen muutosprojekti menossa, koska tarvitaan tytöille uusi sänky. Siis sellainen, jossa kaikki kolme voi nukkua. Muutenkin täytyy laittaa huone uuteen uskoon tavaroiden ja kaiken suhteen, kun nyt kolmen neidin tavaroita siellä. Otetaan vastaan siis sänkyehdotuksia, jos sellaisista kokemuksia?

Mulla olisi aika monta kassia kirppisvaatetta sekä omia että Minean ja pohdin missä niitä myisin. Olisin halunnut viedä kaikki myyntiin kirppikselle, jossa ne hinnoitellaan valmiiksi, mutta niihin tuntuu olevan kuukausien jonot nyt. Enkä millään jaksaisi kuvata kaikkia yksitellen myyntiin, Täytyy katsoa mitä sitä keksii.. Ideoita tähän?

Huomenna torstaina mulla on rintasyövän vuosittainen kontrolli. Hieman jännittää, mutta rauhallisin mielin oon sinne menossa. Lopulliset vastauksen tulen saamaan vasta 16.10. Toivon mukaan jotain voisin saada tietoon jo huomenna. Pitäkää peukkuja, että kaikki ok ♥

Minea ja Pete – Olette molemmat täyttä kultaa niin sisältä kuin ulkoa ja oon äärimmäisen onnellinen teidän ollessa mun elämässäni ♥

Ei kommentteja
Previous Post
7.10.2020
Next Post
7.10.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • *palvelu saatu* Kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten, joten pieni freessaus olikin jo paikallaan 🤍 Haluan säilyttää oman värin, mutta raidoilla+sävyllä hiuksiin saa elävyyttä ja siinä @thehouseofbeautyfi onnistui täydellisesti 😍💯 Lopputulos on luonnollinen ja kauniin sävyinen, vai mitäs mieltä ootte?

Ps. Swaippaa ennen kuvaan! 🙈
  • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha
  • Mainos @newbie_suomi
Tytöt oli niin innoissaan tästä uudesta Newbie Room - malliston teltasta, että se piti saada heti testiin 💗 Mallisto pitää sisällään sisustustuotteita ja yöasuja 💕

 Tuotteet on tehty entistä kestävämmin ja kaikki puuvilla on orgaanista ja muu mallistossa käytetty materiaali on tehty kestävän kehityksen mukaisesti 🌍 Värimaailman inspiraatio tulee luonnosta ja koko malliston vaatteita sekä myös edellisen kauden vaatteita voi hyvin yhdistää keskenään.
Mäkin olisin halunnu tollasen majan pienenä 😍
Mites te?

Ps. Swaippaa super söpöön kuvaan 🥰
#newbie #newbielovers #newbieroom
  • Rintasyöpä diagnoosin verikokeissa kaikki oli OK ❤️🙏🏻 Paitsi, että hemoglobiini oli alhaalla, jonka kyllä arvasinkin. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ❣️
Ihanaa iltaa kaikille 🥰
  • Mainos @veke.fi 🤍 Oon niin tykästynyt tuohon meidän rottinkiseen Hans K Racquet  mediatasoon! 
Mikäli siis etsit esim. uutta tv-tasoa niin kandee kurkkaa Veken laaja valikoima!
Onko teillä mitään olohuoneen hankintoja nyt suunnitteilla? 
Ihanaa iltaa ❣️

Love this new tv-level from @veke.fi
🤍 Have a lovely evening!

#veke #olohuoneensisustus
  • " 𝘒𝘢𝘶𝘯𝘪𝘴 𝘱𝘪𝘦𝘯𝘪 𝘪𝘩𝘮𝘪𝘯𝘦𝘯, 𝘴ä 𝘰𝘭𝘦𝘵 𝘢𝘪𝘯𝘶𝘵𝘭𝘢𝘢𝘵𝘶𝘪𝘯𝘦𝘯 " En voi uskoa, että sinä Minea täytit jo 4 vuotta ❤️😭 Oot opettanut mulle elämästä ihan mielettömän paljon ja joka päivä hämmästytät sun taidoilla sekä jutuilla. Sä oot prinsessa vailla vertaansa ja mun maailman tärkein ihminen❤️ Äiti rakastaa sua #tothemoonandback ❣️
#kansainvälinentyttöjenpäivä #tyttöjenpäivä

Seuraa minua!