Lifestyle Lifie

Halloween 2020 ja ekat kasvomaalaukset

Tänä vuonna järkättiin ekat halloween -juhlat, vaikkakin ihan pienimuotoisesti. Meidän porukan lisäksi meillä oli oli mun ystävä lapsensa kanssa viettämässä iltaa. Tuntuu, että nyt Mineankin kasvaessa juhlia järjestää oikein mielellään. Kaikki juhlapyhät on saanu uuden merkitysen lasten myötä. Mun innostus halloween teemaan lähti mun ystävän Rebecan myötä, joka loihti mun upean meikin! Hän on mielettömän taitava meikkaamaan, kurkkaa vaikka @rebeccca Instagramissa. Oon buukannut jo ensi vuodeksi uuden meikin 🙂 Silloin ois huikeeta järkkää kunnon Halloween juhlat ja panostaa asuun täysillä.

Verijuomaa ja muumionakkeja

Lauantaina me tosiaan oltiin meillä ja tytöt oli Frozen sekä merenneito teemalla juhlissa. Tehtiin mm. muumionakkeja, haamuleipiä, verijuomaa sekä hämähäkki- muffinseja.  Tytöillä oli niin hauskaa herkutellessa ja kertovat he hetken kummitusjuttuja majassa myös 😀 Meillä oli verkkoa ja hämähäkinseittiä katosta roikkumassa, johon oli kiinnitetty erilaisia ötököitä. Pete kaiversi kaksi kurpitsaa, jotka laitettiin loistamaan parvekkeelle. Hauska ilta kaikenkaikkiaan ja tytöt nukahti samantien sänkyyn illalla.

Meillä oli Minean kanssa ollut puhetta kasvomaalauksesta, mutta lauantaina hän ei kuitenkaan siitä innostunut. Sunnuntaiaamuna hän sitten sanoi, että olisi halunnut sellaisen mun näyttämän bambi maalauksen itselleen. Niimpä sitten ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä kasvomaalauksen ja se onnistui yllättävän hyvin! Minea oli aivan innoissaan ja piti maalausta lähes koko päivän. Käytiin meidän ystävillä kylässä ja siellä leikkien keskellä vaihtoivat mekkoja, jolloin Minea tuli alakertaan tämä bambimekko yllään. En voinut olla ottamatta kuvaa mun söpöstä bambista ♥ 

Juhlittiinko teillä Halloweenia vai oliko ihan perus viikonloppu? 

Ihanaa viikkoa ♥

2 Comments
Previous Post
2.11.2020
Next Post
2.11.2020

2 Comments

  • Salla Salmela

    Ihan super hienot kasvomaalaukset! 😍 ja niin ihana Halloween tunnelma. Me ei juhlittu halloweenia tänä vuonna, kun oli kädet täynnä vastasyntyneen kanssa. Olisihan siitä saanut vaikka söpön kurpitsan 🙊😅. Ihan mahtavaa viikonloppua sinne. ❤

    • Marjut

      Voi kiitos <3 Rebecca on kyllä mielettömän taitava, mutta olin kyllä itsetekemääni myös yllättävän tyytyväinen 🙂 Oi onnea kovasti pienokaisesta <3 <3 Ihanaa viikonloppua <3

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!