DECOR Lifie

Joulufiilistelyt on aloitettu

Joulufiilistelyt on aloitettu ainakin täällä! Oon niin innoissani marraskuun vaihtumisesta, kun nyt ”kehtaa” aloittaa joulun fiilistelyn ihan täysillä 😀 Tottakai sitä voi aloittaa joulun laittamisen milloin jokaisesta siltä tuntuu – ei sillä! Mulle vain saatettiin lokakuun puolella sanoa kotona, että koittaa malttaa vielä hetki, haha! Niimpä nyt on laitetttu muutama jouluvalo, kuunneltu joululauluja ja avattu glögikausi. Iso suositus muuten tälle Loimun punaviiniglögille, jota yhden yhteistyön osalta pääsin testailemaan. Yksi seuraajani heitti vinkin, että punaviiniglögi toimii joulupöydässä hyvin snapsina. Suosittelen testaamaan mikäli olet punaviinin ja glögin ystävä!

Joulusisustus

Oon miettinyt millaisen joulun puen tänä vuonna tähän uuteen kotiin. Joulukuuselle on mietitty paikkansa ja oon siihen todella tyytyväinen. Ja en ehkä malttaisi enää odottaa joulukuusen hakemista varastosta. Ehkä muutaman viikon vielä koitan hillitä itseni, mutta sitten kyllä raahaan sen vaikka yksin kellarista 😀 Täytyy käydä tyttöjen kanssa siellä ihanassa Weiste Vanha Villassa Pukinmäessä. Käytiin siellä viime vuonna ja Minea sai valita sieltä yhden koristeen kuuseen niin tänä vuonna kaikki tytöt saa valita omat koristeensa ♥

Tänä vuonna mietin punaisen tai vihreän yhdistämistä meidän sisustukseen. Miltä kuulostaisi? Jollain tapaa olisi ihana yhdistää hieman väriä, mutta pienissä määrin tuomaan joulun tunnelmaa. Mitään sen isompaa värillistä kuusen lisäksi en kuitenkaan usko olevan tulossa. Mietin, että telkkarin yläpuolella olevalle seinälle voisi hankkia kauniin kranssin. En kyllä haluaisi kiinnittää seinään mitään, joten täytyy katsoa saisiko sellaisen kranssin kiinni verhokiskoon jollain tapaa. Eiköhän tuo miekkonen siihenkin keksi jonkin ratkaisun, kuten aina 🙂

Ai, että oon niin jouluihminen henkeen ja vereen! Joulufiilistelyt on best ♥

Joko siellä on aloitettu jouluvalmistelut? ♥ 

Ei kommentteja
Previous Post
14.11.2020
Next Post
14.11.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!