DECOR Lifestyle Lifie

Kuluneen viikon kuulumiset & Luotsilinnan upeat asunnot

Keskiviikkona kävin Verkkokauppa.com & pr-toimisto Marsaanan järjestämässä tapahtumassa Helsingin Katajanokalla. Tilaisuus järjestettiin juuri myyntiin tulleessa Luotsilinnan upeassa ullakkohuoneistossa. Laura Seppäsen suunnittelemassa tilaisuudessa pääsimme tutustumaan Verkkokauppa.comin erilaisiin valaisimiin sekä herkuttelemaan Patisserie Teemu Auran herkuilla. Bo lkv vei meidät myös kiertämään muutaman myynnissä oleva asunnon ja itku meinasi tulla niiden kauneudesta ♥ Ihan mielettömän kauniita ikkunoita, lattioita ja kattoja sekä näkymät ikkunoista, ah vei kyllä sydämeni mukanaan! Asuntokuume nosti päätään aika rajusti ja muutamat lotot onkin jo laitettu vetämään sen takia 😀

Me ollaan oltu viikonloppu kaksin Peten kanssa ja perjantaina käytiin syömässä ravintolassa töiden jälkeen. Pitkän viikon päätteeksi oli kiva mennä valmiiseen pöytään syömään dinneriä. Me kuljetaan Peten kanssa aina kaupassa ja kauppakeskuksissa maskit päällä ja desinfioidaan kätemme vähän väliä. Vältetään myös paikkoja, joissa selvästi paljon ihmisiä samassa paikassa. Eilen me ajettiin Tapiolan Ainoaan päivällä hakemaan Sostrenegrenestä uusia leivontajuttuja, sillä ensi viikonloppuna aiotaan tyttöjen kanssa leipoa ekat piparit ♥ Siellä oli tosi ihania juttuja ja ostinkin mm. keksileimasimen, akvarellivärit ja kynttiöitä kierrekynttiöiden tekoon. Poikettiin samalla aina niin ihanassa Cafelatte lifestyle liikkeessä. Pete mietti siellä Uggien ostamista, joista laitoinkin mun Instagram storiesiin videon 🙂 Ootteko te käyneet noissa liikkeissä jo?
Lauantai-iltana me käytiin saunassa ja tehtiin kahden ruokalajin illallinen kotona. Oli tosi kiva todella pitkästä aikaa kokkailla vähän pidemmän kaavan mukaan. Tehtiin alkupalaksi caesar-salaattia, johon Pete paistoi sieniä ja katkarapuja. Pääruoaksi meillä oli  kermaista pastaa, savustettua lohta ja keitettyä porkkanaa sekä mozzarellaa. Tuumattiin siinä syödessä, että hitsi miten hyvää voi näinkin simppeli ruoka olla! Kumpikin oli erityisesti kaivannut meheväksi keitettyjä porkkanoita jostain syystä 😀

Dinnerin jälkeen laitettiin leffa pyörimään ja kaadoin itselleni lasin valkoviiniä. Ja hei perjantaina katsottiin ihan mielettömän ihana leffa The Longest Ride jolle t o d e l l a iso suositus ♥
Tänään sunnuntaina katoin meille Peten kanssa aamupalan pöytään ja sen jälkeen Pete lähti hakemaan tyttöjä Isänpäivä lounaalle ♥ Toivotin hyvät Isänpäivät -toivotukset tietysti myös tyttäreni isälle ja Minean papoille sekä omalle isälleni. Täällä paistaa kauniisti aurinko ja oon hieman kuvaillut kotona. Tarkoitus oli pestä tänään ikkunoita, mutta siirtyy toiseen päivään, jolloin ei paista aurinko.

Ihanaa sunnuntaita ja Isänpäivää kaikille iseille siellä ♥

Ei kommentteja
Previous Post
8.11.2020
Next Post
8.11.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!