Lifestyle Lifie

Kulunut viikonloppu & sunnuntain kotikuvaukset

Miten teidän viikonloppu meni? Me oltiin Peten kanssa kulunut viikonloppu kaksin ja aika meni jälleen hujauksessa. Perjantaina oltiin vain kotona kun molempien työpäivät venyi niin pitkäksi. Olin kuitenkin päättänyt, että haluan saada siivotuksi perjantaina, joten läppärin mentyä kiinni tartuin imurin ja mopin varteen. Oli ihana saada siivottua heti perjantaina niin lauantaina sai herätä puhtaaseen kotiin ♥ Mun siivoillessa Pete teki meille illallista ja pääsin valmiiseen pöytään! En oo yhtään tottunu siihen, että mulle tehdään ruokaa niin pakko sanoa, että onhan tämä aikas ihanaa ♥

Lauantai

Oli ihana nukkua pitkään ilman mitään herätystä 😀 Vaikka onhan se tietty ihana, kun neidit komuaa sänkyyn meidän kanssa tai kuiskailee olohuoneessa herättyään ♥ Lauantaina meillä oli hoidettava mun yksi työkeikka Tripassa, joten käytiin siellä puolen päivän aikaan. Samalla käytiin syömässä ja tehtiin muutamia ostoksia. Triplaan avattiin tosiaan ihana Sostrene Grene liike, jossa vierailtiin Instagram-yhteistyön merkeissä. Pari viikkoa sitten käytiin Tapiolan Ainoan liikkeessä ja nyt jälleen lähti mukaan kaikkea ihanaa niin kotiin kuin tytöille pukinkonttiin. Triplassa oli eilen myös joulunavajaiset ja käytiin moikkaamassa joulupukkia. Ja tietty meidän piti saada yhteiskuva pukin kanssa, vaikka oltiinkin ilman lapsia 😀 Kuvasin myös pukin henkilökohtaisen videoterveisen tytöille ♥

Triplasta lähdettyämme käytiin Lildin kautta kotiin ja saunaan. Meillä on tosiaan kerran viikossa saunavuoro aina lauantaisin klo 17-18. Välillä on ihana päästä ihan kaksinkin rauhoittumaan löylyihin ja ai, että miten kaipaankaan omaa saunaa! Näiden myrskyisten päivien päätteeksi olisi ollut ihana lämmittää oma sauna illalla. Ehkä sitten seuraavassa kodissa on oma sauna 🙂 Saunan jälkeen tehtiin kantarellirisottoa illalliseksi ja katsottiin telkkaria. Mä sovittelin myös verhoja paikoilleen ja niistä kuulette lisää myöhemmin. Pakko kuitenkin todeta, että hitsi miten paljon vaikutusta verhoillla onkaan! Täällä on muutenkin laitettua kotia enemmän joulukuntoon enkä malta odottaa, että näette lisää ♥

Sunnuntai

Tänään meillä oli kylässä mun ystävä Joni, joka on ammattivalokuvaaja. Hän oli ottamassa meistä Peten kanssa kuvia ja oli super ihana välillä olla itse kameran toisella puolella! Instagramin puolella jaoin muutaman stoorin kuvauksiin liittyen ja nähtyäni muutaman kuvan en malta odottaa niitä saapuvaksi!! Ihan super ihania, vaikka itse sanonkin ♥ Muuten tämä päivä on mennyt muutaman kamppista kuvaillessa ja makuuhuonetta laittaen. Siitä kuulette myös myöhemmin lisää.

Haluan vielä painottaa, että me koetaan maskin käyttö ihan ehdottomaksi julkisilla paikoilla ollessamme. Mua ihan hirvittää ajatus, että edes hetken oon ilman maskia esim. junassa, koska siellä ihmiset on niin tiiviisti samassa tilassa. Maskin käyttö on jokaisen oma valinta, mutta itse ainakin haluan suojella muita maskin käytöllä.

Ihanaa alkavaa viikkoa ♥

Ei kommentteja
Previous Post
22.11.2020
Next Post
22.11.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!