DECOR Lifie

Rottinkinen joulutähti

Joulutähti sinä kaunis ja tunnelmallinen valonlähde, jota pidän päällä 24/7 ♥ Onko muut sitä mieltä, että kaikenlaiset kausivalot on ihan parasta tämän pimeyden keskellä? Mä rrrakastan jouluvaloja ja niiden näkeminen ihan missä tahansa saa mut hymyilemään. On ihanaa miten ihmiset panostaa niiden laittamiseen niiden samalla ilahduttaessa ohikulkijoita myös. Sanoinkin teille, että tänä vuonna tekisi mieli uudistaa meidän joulutähdet, jotka on olleet samat jo useamman vuoden ajan. Niimpä niitä on hankittuna jo muutamatkin uudet ja vielä olisi tarkoitus yksi ainakin hankkia. Tähti, johon tällä hetkellä eniten tykästyin on tämä Clas Ohlsonin rottinkinen joulutähti. Bongasin sen sattumalta eilen hakiessani Clasulta taulutarroja lisää. Kaukaa ei välttämättä hoksaisi kyseessä olevan rottinkinen pinta, mutta läheltä materiaalin huomaa paremmin. Sävy on todella kaunis ja sopii meille hyvin!

Rottinkinen joulutähti

Tarkoitus ei kuitenkaan ole jättää tähteä tuohon vaan siirtää se olohuoneen puolelle. Haettiin tänään kalastussiimaa sen kiinnitykseen, mutta katsotaan miten sen kanssa käy. Eilen meinasin jo menettää hermoni sen suhteen, kun oon tällainen kaikkihetimullenyt -tyyppi enkä saanut tähtiä paikoilleen 😀 Onneksi tuo mun mies jaksaa nähdä vaivaa ja aikaa sen eteen, että saan mun ideat toteutettua ♥ Oon jotenkin nyt ihan haksahtanut noihin tähtiin ja mietin mihin kaikkialle niitä voisin kiinnittää! Muita samassa tilanteessa olevia? 😀 Kaipaisin lisää tilaa, jotta voisin laittaa tähtiä lisää! Enkä kyllä malta odottaa sitä, että saadaan vielä viettää joulua isommassa uudessa kodissa ja laittaa sinne meidän oma joulu ♥

Ja hei vinkiksi, että Clas Ohlsonilla ja Rustassa oli joulutähdet jo hyvässä alessa! Mikäli vielä siis mielit uusia tähtiä tai hankit, vaikka uudet valmiiksi ensi vuotta varten.

Ihanaa huomenna koittaa viikonloppu! Ollaan kaksin ja voin kertoa, että meillä on ihan hirmuisesti hommia luvassa, kuten kaappien siivousta, ikkunoiden pesua, kamppiksien kuvausta, mutta onneksi myös sauna, leffailta ja herkkuja.

Toivotan teille tässä vaiheessa jo rentoa viikonloppua!

8 Comments
Previous Post
19.11.2020
Next Post
19.11.2020

8 Comments

 • Jasmin

  Se on upea & tunnelmallinen!💖

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  • Marjut

   Kiitos paljon <3 Ihanaa joulun odotusta sinne <3

 • Riikka

  Hei
  Kauniin joulutähden olet löytänyt ja sopii hyvin kotisi tyyliin. Materiaali ei kuitenkaan ole rottinkia, vaan juuttikangasta… Mukavaa viikonloppua ja lähestyvää joulunaikaa Sinulle.
  – Riikka

  • Marjut

   Siis tajusin itse tämän myös ja en tiedä mikä oikosulku mulle on tullut 😀 Oon kyllä tarkoittaut juuttia, mutta puhunut rottingista, voi apua 😀 Mutta joo kiitos ja ihanaa joulunaikaa myös <3

 • Soili

  HeiKaunis tähti, taitaa kuitenkin olla Clasun juuttipäällysteinen pahvitähti🤗

  • Marjut

   No niin onkin ja mulle tuli joku oikosulku rottingin ja juutin kanssa 😀 Pahoittelen! Ihanaa joulunodotusta <3

 • Anna

  Heips! Nyt on tainnut mennä tähdessä rottingit ja juutit sekaisin. Rottinki on n. 2-5 cm paksuista palmun vartta. 🙂

  • Marjut

   No niin onkin 😀 Onneksi mulla on näin tarkkaavaiset lukijat, kun itsellä lyönyt pää tyhjää tämän kanssa 😀 Kiitos siis ja ihanaa joulunaikaa <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!