Lifestyle Lifie

Peten kanssa yhdessä 6kk & rintasyöpä diagnoosipäivä

Mua pyydettiin 10.6.20 lounaalle ja sitä lounasta on kestänyt nyt 6kk yhdessä Peten kanssa ♥ 8 vuotta sitten vannoin etten ikinä enää ottaisi tuota miestä enää elämääni, mutta niin ihmiset tosiaan voi muuttua ja etenkin lasten myötä kasvaa henkisesti. Me ollaan todistettu se myytti taruksi ettei exän kanssa kannattaisi yrittää uudelleen 😀 Oon niin onnellinen tällä hetkellä ja tuo mies on mulle just täydellinen ♥ Hassua miten elämä heittelee eikä koskaan pidä sanoa ei koskaan. Ikinä ei tiedä mitä huominen päivä tuo tullessaan. Mietin silloin kesäkuussa, että kyllähän Pete voi tulla mua moikkaamaan ollessani kattoterassilla ottamassa aurinkoa. Ja siitä me sitten lähdettiin hakemaan sushia ja siitä se rakkaus pikkuhiljaa roihahti kunnolla liekkeihin. Meidän uusioperhe on ihana ja tässä kodissa riittää niin paljon rakkautta ♥ Elämä yllättää silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa ja näin todellakin kävi omalla kohdallani. Rakkautta ei kannata etsimällä etsiä, koska se harvemmin silloin osuu kohdalle. Uskon siihen, että kaikella on tarkoituksensa ja oikeat aikansa. Kiitos rakas siitä, että jaksat aina hauskuuttaa mua, ottaa iltaisin kainaloon ja kun kehut mua kauniiksi ♥ Kiitos siitä miten oot ottanut Minean yhdeksi sun tytöistä ja annat hänelle rakkautta myös ♥ Sanot monesti, että tämä on enemmän kuin suhde. Tämä on kaikkeus ♥ Yhdessä me pystytään mihin vain!

Rintasyöpädiagnoosin 3v päivä

Eilen tuli kuluneeksi 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista. Päivä oli melko tunteikas ja itkettyä tuli niin, että silmiä punotti illalla. Vaikka syöpä ei olekkaan enää samalla  tavalla elämässä mukana niin tuo diagnoosipäivä nostaa aina erilailla päätää. Kävin mielessäni läpi sitä päivää ja niitä sairastamisen aikaisia hetkiä. Välillä on vain niin vaikea uskoa kaiken sen tapahtuneen mulle. Edelleen tuntuu sen olleen jonkun toisen elämä, jota vain seurasin vierestä. Oon ikuisesti kiitollinen Jannelle kaikesta siitä tuesta minkä häneltä sairastumisen aika sain ♥ Oon mielettömän kiitollinen siitä, että saan olla tässä ja nyt. Kiitollinen perheestä, ystävistä ja terveydestä. Jaksan aina muistuttaa teitä siitä, että muistakaa nauttia pienistäkin hetkistä, pysähtyä ihastelemaan kauniita asioita ja arvostaa terveyttä. Huominen voi tuoda tullessaan jotain mitä et koskaan osannut kuvitella omalle kohdalle.

Rentoa viikonloppua ♥

Nämä ihanat kuvat meistä otti ystäväni Joni Salminen Photo

8 Comments
Previous Post
10.12.2020
Next Post
10.12.2020

8 Comments

 • Tiina

  Ompas teillä ihanan tunnelmallinen joulu koti 😍 Harmi kun ei itse pysty täysin toteuttamaan omia sisustus ideoita, tai muuten meidän 6 kk terrieri pitää huolen omista toteutuksistaan 😅

  • Marjut

   Voi kiitos ihana sinä <3 Jaiks siellä olisi siivottavaa varmaan melkoisesti 😀 Toivottavasti ensi vuonna sitten <3 Ihanaa joulunaikaa <3

 • Valma86

  Upea teksti ✨Ja diagnoosipäivä on kyllä aina tubteikas,itsellä vasta 1 vuosipäivä takana.Ja toi on totta ettei aina meinaa uskoa ,että kaikki tapahtui itselle,sama fiilis silloin kun oli hoitoputkessa.🥺💜Mä oon 10 pv kuluttua korjausleikkauksessa,jos korona ei siirrä.🙈💖Ihanaa joulunaikaa.😘

  • Marjut

   Kiitos sinulle <3 Ikävä toki kuulla, että sinäkin oot tämän joutunut läpi käymään :/ Korjausleikkaus menee varmasti todella hyvin älä siitä huoli!! Toivotaan ettei siirry 🙂 Paljon tsemppiä ja ihanaa joulua <3

 • Valma86

  Kiitos paljon tsempistä.💖Tässä kävi nyt niin,että eka operaatio siirtyy koronan takia,sain tietää noin viikko ennen sovittua leikkauspäivää ja uusi aika on auki..Kun kuulin,että siirtyy niin olin kyllä harmissani,kun olin niin oottanut,vaikka ymmärrän toki tämän tilanteen.Vertaistuesta saa niin paljon voimaa ja etenkin se kun tajuaa ettei oo ainut ,jolle nuorena on tullut RS.💜Ihanaa Joulua.💖💖💖

  • Marjut

   Voi uskon, että harmittaa etenkin, kun on tsempannut itsensä valmiiksi ja sitten siirtyykin! Toki ymmärrettävää, että moni ns. ei kiireellinen leikkaus siirtyy. Toivottavasti saat pian uuden ajan ja nyt nautit lumesta <3 Ihanaa alkanutta vuotta <3

 • Valma86

  Kiitos tsempistä ja hyvää uutta vuotta sinnekin.😘😘😘

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!