baby DECOR Lifestyle

Tyttöjen huoneen uusi kerrossänky

Vihdoin esittelyssä tyttöjen huoneen uusi kerrosänky! Sanotaanko heti näin alkuun, että huone näyttää tältä vain ne hetket, kun ollaan Peten kanssa kaksin kotona 😀 Joten tuo joka päiväinen huoneen kuvaaminen on hieman haastavaa, haha! Mutta, kuten tiedätte niin meillä asuu puolet ajasta kolme neitiä ja heille piti saada uusi sänky. Minealle hankin uuden sängyn tähän kotiin muutettuamme ja ajattelin sen kestävän vuosia. Noh, toisin kävi ja se sänky on jo myyty eteenpäin. Etsittiin sänkyä, johon kaikki kolme neitiä mahtuisi nukkumaan ja kerrossänky oli tietty ainoa ratkaisu. Mietittiin kyllä muutamia erilaisia vaihtoehtoja kerrossängyn osalta; kolme kerroksinen tai perus kaksikerroksinen. Kolmikerroksinen tuntui liian korkealta ja normi kaksikerroksiseen ei mahtuisi kolmea nukkumaan. Piti löytää riittävän kokoinen sänky kolmelle.

Sänky on Tori.fi löytö

Selattiin aina vähän väliä Tori.fi sänkyjen osalta ja sieltä sitten löydettiin tämä meille kotiutunut kerrossänky. Kyseessä on Jyskin Vestervig kerrossänky kolmelle eli aivan täydellinen tytöille ♥ Tuossa sängyssä kaksi nukkuu alhaalla 120cm levessä sängyssä ja yksi ylempänä 80cm sängyssä. Aluksi Minea nukkui ylhäällä kaikkien ollessa meillä, mutta jossain vaiheessa paikat alko mennä ihan sekaisin 😀 Peten nukuttaessa ensimmäistä kertaa tytöt yksin oli lopputulos se, että kaikki nukkuivat vierekkäin alasängyssä ♥ Oli aika liikuttavaa käydä kurkkaamassa sitä näkyä ♥ Välillä toki nukutaan Minean kanssa myös meidän sängyssä aluksi ja sitten kannan hänet heidän sänkyyn. Toki lähes poikkeuksetta joku tytöistä herää keskellä yötä ja tulee joko meidän viereen tai toinen meistä menee tyttöjen sänkyyn hetkeksi.

Pakko mainita noista ihanista Newbien petivaatteista, salkuista ja peuroista – ne on niin suloiset! Sain ne pr-lahjaksi aiemmin syksyllä ja niitä pitäisi vielä löytyä kaupoista 🙂

 

kerrossänkykerrossänkyVaihdoin taulujen paikkaa ja kettu valaisin pääsi myös seinälle. Tytöt oli niin innoissaan uudesta sängystä valojen kanssa, että on kyllä onnellinen tästä löydöstä ♥ Alasänkyyn on tehty jo muutaman kerran maja, jossa tytöt kerto kummitusjuttuja keskenään 😀 Aluksi pelotti, että Minean tai Felicia tippuu ylhäältä, kun ei ole tottunut nukkumaan noin korkella, mutta siellä ne on pysyneet -onneksi! Fridalla ja Felicialla on toisessa kodissa jo ollut kerrossänky 🙂

Mitäs pidätte uudesta sängystä ja sattuuko muilta samaa löytymään?

4 Comments
Previous Post
5.12.2020
Next Post
5.12.2020

4 Comments

 • Johanna

  Meillä on tämä sama sänky lapsilla ja olemme tosi tyytyväisiä oltu jo vuoden verran. Olemme muuttamassa ja mietityttää miten saamme sängyn uuteen asuntoon 🤔 Oliko teillä sänky purettuna vai kasattuna kun ostitte? Ihana huone tytöillä🥰

  • Marjut

   Kiitos kommentistasi <3 Tämä sänky on osoittautunut todella toimivaksi ja tytöt tykkää siitä kovasti! Sänky ostettiin torista ja Pete purki sen osittain myyjän luona. Siten oli helpompi kuljettaa sänky ja saada meille kerrostaloon perille asti. Ei kannata purkaa ihan paloiksi vaan koittaa pitää edes sänky osat ja portaat kasassa. Tsemppiä ja onnea uuteen kotiin <3

 • Essi Suotula

  Hei Marjut!
  Loistava idea tämä sänky, me olemme etsineet juuri samankokoista. Viel näköjään löytyi Jyskistä tätä! Saisinko kysyä tässä samalla, muutamasta muusta huonekalustanne? Sinulla ollut joissain kuvissa valkoinen lasivitriini ja tv-taso/lipasto. Muistatko näiden merkkiä tai ostopaikkaa? Tämäntyyppisiä olen yrittänyt metsästää mutta huonolla onnella. Kiitos inspiroivasta blogista!
  Ystävällisin terveisin Essi

  • Marjut

   Moikka ja kiitos kommentistasi 🙂 Tuo sänky on tosiaan toiminut todella hyvin nyt, kun tytöillä on yhteinen huone. Katsotaan sitten miten tulevaisuudessa menee 🙂
   Meidän lasivitriini on Ikeasta ja se taso, joka nyt on keittiön pöydän takana on Vekestä 🙂
   Ihana, että tykkäät blogista ja syksyn tullen tarkoitus olla täällä taas aktiivisempi! Ihanaa elokuuta <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!