Lifestyle Lifie

Hei hei mitä kuuluu?

Tajusin tänään etten oo melkein kokonaiseen kuukauteen päivittänyt blogin puolelle mitään. Pahoittelut siitä. Jouluun valmistautuminen, työkiireet ja hektinen uusioperhe elämä vei loppuvuodesta mennessään. Niimpä ajattelin palata blogin ääreen tämän Hei, hei mitä kuuluu – postauksen myötä, jonka näin Caritan blogissa. Itsekään en ole pitkään aikaan kertonut mitään kuulumisia täällä, joten nyt olisi hyvä aika vastata hieman laajemmin kuulumisiin. Palataan vielä myöhemmin hetkeksi viime vuoteen, mutta nyt kuulumiset ♥

Mitä kuuluu?

Mulle ja meille kaikille kuuluu hyvää! Meidän arki on edelleen melko haipakkaa etenkin kaikkien neitien ollessa meillä. Välillä tytöt leikkii niin nätisti yhdessä ja välillä otetaan yhteen – aika perus perhe-elämää siis, vai mitä? Tytöt kulkee kahden kodin väliä mielellään ja ikävä on kova tyttöjen ollessa toisissa kodeissaan ♥ Edelleen ollaan katseltu uutta kotia meille, mutta mitään sopivaa ei vielä ainakaan ole eteen tullut. Meidän kerrostalon ainut 5h asunto ehdittiin vuokraamaan ennen joulua eikä oltu edes ehditty näkemään koko ilmoitusta netissä. Voin sanoa, että se otti melkoisen paljon päähän meitä kaikkia.. Mutta uskon siihen, että me löydetään vielä se just meille sopiva uusi koti!

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Päivätyön osalta pitää melkoista kiirettä ja päivät on helposti venyny pidemmiksi silloin, kun tytöt ei ole meillä. Oon päässyt hyvin sisään uuteen työhön ja pian tuleekin jo puoli vuotta täyteen! Hassua miten nopeasti aika meneekin. Teen kotoa käsin töitä sen neljä päivää viikossa ainakin. Vähän riippuu miten toimisto päivystysvuorot osuu omalle kohdalle. Oon tykännyt etätöistä, koska mulla säästyy silloin työmatkoissa kaksi tuntia päivässä. Se on tosi paljon ja pääsen heti töiden jälkeen hakemaan Minean päiväkodista.

Oon todella kiitollinen siitä, että saan tehdä sosiaalista mediaa myös osittain työkseni! Viime vuonna sain tehdä mahtavien yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyötä ja toivon teidän saaneen kauttani ideoita ja vinkkejä. Haluan tehdä aina sellaisten yritysten kanssa yhteistyötä, joiden tuotteita/palveluita käytän jo muutenkin tai seison heidän arvojensa takana. Toivon saavani tänäkin vuonna tehdä ihania ja inspiroivia yhteistöitä, joista on teille hyötyä. Ja enemmän kuin mielelläni kuulen aina teidän toiveita yhteistöiden suhteen ♥

Parisuhde/ perhe / ystävät?

Meillä menee ihanasti ja kiireisestä arjesta huolimatta jaksetaan (poikkeuksetta) puhaltaa yhteen hiileen. Muistetaan olla toistemme tukena ja huomioida, jonka koen itse ainakin todella tärkeäksi. Vaikka rakastankin tätä härdelliarkea niin on hyvä välillä huilata kaksinkin ja ihan vain olla tekemättä mitään. Tottakai on päiviä, kun otetaan myös yhteen, mutta tärkeintä on pyrkiä keskustelemaan rakentavasti ja toista kuunnellen. Välillä on hyvä muistuttaa itseään miksi tässä ollaan ja mennä hetki kerrallaan ♥

Perhettä on todella kova ikävä ♥ Kokkolan reissustakin on jo puoli vuotta aikaa enkä tiedä milloin sinne ollaan taas menossa. On se vain kurjaa, kun välissä on monia satoja kilometrejä eikä voida nähdä usein. Koronan takia nyt vielä vähemmän ja se harmittaa suuresti. Onneksi voidaan soitella videopuheluita ♥

Ystäviä on myös ikävä, kun heitäkään ei ihan samaan tapaan koronan takia ole nähnyt. Onneksi kuitenkin joidenkin kanssa ollaan voitu nähdä ja itseasiassa tänään oon menossa ystäväni luokse yökyläilemään ♥

Matkat?

Viime vuonna matkat sijoittui tietystä syystä koti suomeen. Meillä oli ihana perhereissu Naantaliin ja sitä ennen Hankasalmelle Revontuleen. Kovasti olisi kaipuu päästä lämpimään jossain vaiheessa, mutta niin kauan pysytään Suomessa kuin korona on päällä. En haluaisi missään nimessä lähteä riskeeraamaan sairastumista vain sillä, että olisi pakko päästä auringon alle. Sinne ehtii ja paistaahan se aurinko täälläkin, vaikkei niin lämpimästi 😉

Harrastukset / hyvinvointi?

Oon koittanut nyt keskittää aikaa myös itseeni ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tänään aamulla näin yhtä ystävääni lenkin muodossa ja parasta onkin yhdistää kuulumisten vaihdon urheiluun. Tarkoitus olisi aloittaa salilla käynti alkuvuodesta, mutta just nyt haluan nauttia tuosta lumesta ♥ Välillä oon tuntenut väsymystä ja siitä syystä oonkin tsempannut vitamiinien syömisen suhteen. Tottakai hektinen arki vaikuttaa jaksamiseen, mutta siksi onkin tärkeä välillä pysähtyä rauhoittumaan ja olla tekemättä mitään. Tänä vuonna haluan panostaa entistä enemmän omaan jaksamiseen ja aloittaa säännöllinen urheileminen. Kesällä se oli jo hyvässä vauhdissa, mutta pakko myöntää uusioperheen myötä sen jääneen vähiin. Tässä asiassa meidän oli puhe yhdessä Peten kanssa skarpata.

Inspiroi eniten / vähiten?

Tällä hetkellä eniten inspiroi alkanut vuosi ja se mitä kaikkea ihanaa se pitää sisällään! Mitään suurempia suunnitelmia ei siis minkään suhteen ole, mutta kovasti odottaa uutta vuotta tuon koronavuoden jälkeen. Jotenkin ihana ajatella vuoden alkua uutena aloituksena ja mahdollisuutena uusiin asioihin. Nyt, kun tänään saan siivottua kuusen ja joulujutut pois niin tekee mieli uudistaa kotia tulevaa kevättä kohti. Ja hei tämä valon määrä on niin mahtavaa ♥ Yllättäen vähiten inspiroi korona. Oon niin puhki koko koronaan, kuten varmasti me kaikki ollaan. Haluaisi vain elää normaalia arkea ilman maskeja, käsidesiä ja jatkuvaa käsien pesemistä. Niin, että voisi tehdä just sitä mitä haluaa ja nähdä kenet haluaa eikä miettiä tartuntoja joka hetkessä. Jaksan uskoa siihen, että tilanne saadaan rauhoittumaan ja koko pandemia jää taakse.

Tällä hetkellä syön/ katson / luen?

Just nyt syön samalla makaronilaatikkoa 😀 Oon kyllä nyt tehnyt päätöksen vähentää sokerin ja valkoisen vehnän syömistä. En mitään lakkoa ole tehnyt, mutta koitan enemmän katsoa mitä suuhuni laitan. Hedelmiä haluan syödä entistä enemmän eikä niin, että ne menee vain lasten lautasille. Jos saan yhden ravintola vinkin antaa niin ISO suositus vietnamilaiselle Liemi ravintolalle. Sieltä saa mielettömän hyvää Shanghai tacoa ravuilla – oon ihan koukussa! Löytyy myös Woltista 😉

Me ollaan Peten kanssa katottu lähes kaikki mahdolliset joululeffat viime kuukausien aikana. Ne on vain niin ihania ♥ SIt ollaan katottu Virgin Oil – sarjan 2 tuontatokausi, joka oli yhtä hyvä kuin ykkönen! Sit eilen just katottiin loppuun Australian Bachelor. Nyt oltaisiin vailla uutta sarjaa, joten suosittele ihmeessä, jos tiedät hyvän?

Viimeisin kirja mitä oon lukenut on 15 tarinaa hyvinvoinnista – kirjaa, jossa tosiaan oon itsekin mukana. Lehdistä taas luin tällä viikolla uuden Koti & Keittiö lehden ja pöydällä odottaa vielä Deko lehti. Aika paljon tulee kyllä luettua blogeja ja uutisia puhelimen/läpparin näytöltä. Ehkä voisi ottaa taas äänikirjat käyttöön!

Mitä odotan?

Kuten aiemmin sanoinkin niin eniten inspiroi uusi alkanut vuosi ja kaikki se mitä vuosi 2021 pitää sisällään! Pakko sanoa, että kyllä sitä kieltämättä on katseet jo kevässä, vaikka haluankin nauttia tästä lumesta nyt. Kesältä odotan valmiiksi jo ruisrockia ja veneilyä! Niihin oli hyvä päättää viime kesä, joten niitä lisää tulevana kesänä siis. Odotan elämän normaalisoitumista ja läheisten näkemistä ♥

Mitä sulle kuuluu? 

 

2 Comments
Previous Post
9.1.2021
Next Post
9.1.2021

2 Comments

  • Valma 86

    Olipa kiva postaus taas kerran.💜Mä odotan tältä vuodelta että asiat menisi eteenpäin✨✨✨.Toki odotan myös että korona tilanne hellittää ja voisi taas nähdä vapaammin ystäviä.🤗

    • Marjut

      Ihana kuulla, kiitos <3 Toivon todella eniten sitä, että tilanne koronan kanssa hellittäisi! Tsemppiä vuoteesi mitä ikinä se eteesi tuokaan <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!