Lifestyle rintasyöpä

Rinnan koepalojen tutkimukset & vastausten odotus

Viime viikot on edetty melkoisessa jännityksessä ja odotusten keskellä. Olin löytänyt kovemman kohdan leikatusta rinnasta ja rintaan myös sattui. Kahden päivän ajan rintalastan keskeltä rintaan päin sattui koko ajan eikä särkylääke helpottanut ollenkaan. Kävin näyttämässä rintaa työterveyslääkärillä jo pari viikkoa sitten, josta mut ohjattiin ultraäänitutkimuksiin. Tutkimukset tehtiin viime maanantaina ja siellä paljastui toinenkin muutaman millin kokoinen patti samasta rinnasta. Voitte vain kuvitella sen tuntemuksen siinä hoitopöydällä maatessa, että taasko tämä alkaa alusta.. Radiologi halusi kokeilla pattien tyhjentämistä, koska epäili suuresti niiden olevan täynnä nestettä. Kummastakaan patista ei saatu mitään ruiskulla, joten se herätti pelkoja siitä mitä ne mahtoivat oikein olla. Niistä kummastakin otettiin useita paksuneulanäytteitä, jotka lähetettiin patologille tutkittavaksi. Radiologi oli sitä mieltä ettei niiden pitäisi olla mitään pahaa. Se tieto toki hieman helpotti, mutta en voinut kuitenkaan muuta kuin odottaa vastauksia.

Tulokset

Olin ikävä kyllä kuullut miten ei pitäisi olla mitään onkin muuttunut syöväksi tulosten tultua. Niimpä en voinut kuin toivoa ja rukoilla ettei mitään pahaa löytyisi. Viime viikon torstaina sitten lääkäri soitti ja kertoi ettei mitään syöpään viittaavaa ole koepaloista löytynyt!! ♥ Luojan kiitos! Puheli meni aika itkun sekaisin fiiliksin enkä nyt tarkkaan enää muista mitä hän sanoi pattien olevan. Jotain puhui kystistä tai vastaavista. Mulle oli pääasia ettei ole syöpää ja saan olla rauhallisin mielin. Lääkäri laittoi mulle kuitenkin lähetteen uuteen ultraäänitutkimukseen 3kk kuluttua. Sanoi, että mun mielenrauhan säilyttämiseksi ja hyvä niin. Tottakai sitä ottaa aina kaikki mahdolliset testit yms. jos vain mahdollista kuin jäisi pohtimaan omia tuntemuksia.

Näin ollen siis säikähdyksellä selvittiin ja tästä on hyvä jatkaa vuotta eteenpäin. Haluaisin jälleen kerran kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että käytte näyttämässä, jos teitä mikään patti tai muutos ihollanne arveluttaa.

Rakkaudella,
Marjut

 

6 Comments
Previous Post
20.1.2021
Next Post
20.1.2021

6 Comments

 • Jenni S. Big mamas home

  Ihanaa kuulla, että kaikki on hyvin. ❤️ Mä täällä jännitin sun puolesta. 🙏🏻

  • Marjut

   Oli niin huojentavaa saada hyviä uutisia <3 Niin kiitollinen jokaisesta päivästä <3 Ihanaa alkavaa viikkoa!

 • Valma86

  Onnea puhtaista tuloksista.😘😘😘Tutkimukset on kyllä aina yhtä jännittäviä .😧😬💜Jee,mulla oli vastikään eka leikkaus ja tuntuu jo nyt että siltä kuin olisi uudesti syntynyt ,vaikka tää on vasta kesken eikä lopullinen..Oon niin iloinen että lähdin tähän prosessiin .💜Ihanaa viikonloppua.🤗

  • Marjut

   Kiitos ja ihana kuulla, että siellä on kaikki hyvin myös <3 Ihan varmasti on uusi olo ja se, jos jokin on mahtavaa!! Ihanaa viikonloppua sinne myös <3

 • Valma86

  Mahtavaa,että sulta ei löytynyt mitään pahanlaatuista,voin kuvitella sen ,miten on pelottanut.💜😢
  Mulla oli ihan vastikään eka korjausleikkaus ja jo nyt itsetuntoni kasvoi silmissä.🤩Nyt ajattelen että ehkä voin joskus löytää jonkun mukavan ihmisen.🤗En voinut tajuta miten iso merkitys jo väliaikaisella,keskeneräisestä,eri kokoisella ja näköisellä rinnalla voi olla..Ehkä se vaikuttaa kun olin päälle vuoden ilman rintaa niin tämäkin on niin iso juttu.Ja se tunne kun selvisi että sitä ekapanderia oli jo leikkauksessa täytetty oli sanoinkuvaamaton,so happy.Ensi viikolla on sit eka täyttö valveilla ja siitä matka jatkuu.Ja kesällä mulla on toinen leikkaus jos kaikki menee nappiin.🤗🤗🤗

  • Marjut

   Ihana kyllä kuulla miten onnelliselta kuulostat <3 <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!