Lifestyle rintasyöpä

Mulle tehtiin magneettitutkimus, josta sain mahtavia uutisia!

Ihanaa perjantai-iltaa teille! Täällä on viikko mennyt yhdessä hujauksessa ja mietin, että miten voi olla taas perjantai? Ei sillä, että valittaisin alkavasta viikonlopusta, mutta en ymmärrä mihin nämä päivät oikein menee. Olin tänään pitkästä aikaa toimistolla keskustassa ja on kyllä kieltämättä kiva käydä välillä ihmisten ilmoilla. Vaikka tuntuu, että oonkin tehokkaampi kotona työskennellessä eikä työmatkoihin mene tunteja päivästä. Tänään ollaan Peten kanssa kaksin, mutta Minea tulee huomenna illalla yöksi, kun halusin Äitienpäivänä herätä hänen kanssaan <3

Magneettitutkimus

Mutta sitten itse aiheeseen, eli magneettitutkimukseen, jossa kävin Instagramissa tehdyn yhteistyön tiimoilta. Pääsin mukaan Docrates Helsingin kampanjaan, jossa kerroin heidän tutkimuksista ja laadukkaista palveluista syöpään liittyen. Yhteistyöhön kuului magneettitutkimus, joka mulle tehtiin Docratesilla Helsingin Jätkäsaaressa. Pakko sanoa, että mua jännitti tämä yhteistyö tämän tutkimuksen osalta, koska en voinut varmasti tietää mitkä tulokset tulisi olemaan. Sitä, kun ei voi ikinä tietää varmaksi, jos jotain löytyisi vaikkei oireita olisikaan ollut. Kerran jo rintasyövän sairastaneena ei voi olla varma mistään ja se tottakai aina osaltaan pelottaa.

Magneettitutkimus on todella tarkka rintojen tutkimus, jossa näkee kaiken mahdollisen tuloksen osalta. Tutkimus kesti noin 30 minuuttia ja siinä oltiin vatsalleen sellaisessa laitteessa, jossa ei saanut liikkua ollenkaan. Siinä ehti käydä monenlaisia ajatuksia ja mietteitä läpi. Pakko sanoa myös teille, että Docratesin henkilökunta oli super ihana etenkin, kun mua aina jännittää nuo tutkimukset ja meinaa tulla itku silmään. Mua pidettiin kädestä kiinni ja juteltiin mukavia <3

Tuloksia mun piti odotella vain pari päivää ja luojan kiitos niissä ei näkynyt mitään viitteitä kasvaimista tai muustakaan pahasta!! Oon niin onnellinen! Tämä oli todellakin helpotus ja nyt voi taas rauhallisin mielin olla ja elää. Teille, jotka yhtään epäilette jonkin patin tai muun osalta niin käykää tutkimuksissa. Se tutkimus voi pelastaa sun hengen parhaimmassa tapauksessa.

Nyt toivotan teille hyvää viikonloppua!

 

Ei kommentteja
Previous Post
7.5.2021
Next Post
7.5.2021

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!