DECOR

Sisustusinspiraatiota yhdessä Xeraliving kanssa + alekoodi

Mainos Xeraliving

Ajattelin jakaa teille hieman sisustusinspiraatiota meidän uusien tekstiilien osalta. Taisin mainita täälläkin aiemmin siitä, miten vaikeaa on löytää just täydellisiä koristetyynynpäällisiä. Suurin osa tyynynpäällisistä on olleet jo monta vuotta ja kaipasin niihin vaihtelua. Toki oon saattanut ostaa yksittäisiä päällisiä vuosien varrella, mutta suuremmin sohvan ilme ei ole muuttunut. Ja aina talveksi oon vaihtanut paksummat ja nyt kesää vasten olikin aika laittaa pörröiset päälliset kaappiin odottamaan syksyä. Ajattelin nyt olevan hyvä aika päivittää koko sohvan ilme. Oon huomannut, että silloin, kun muhun iskee sisustusinspiraatio niin sitä kannattaa hyödyntää. Ja mielellään sitä jakaa aina teille myös sitä inspiraatiota!

Xeraliving

Oon jo vuosia sitten tutustunut kahteen ihanaan pienyrittäjää Vera-Veran Veeraan ja 2 X ilon Jenniin. Nyt he ovat yhdistäneet voimansa ja ovat nyt Xeraliving ♥ He halusivat luoda brändin, joka on kaikessa toiminnassaan vastuullinen ja läpinäkyvä. Sekä luoda brändin, joka kuvastaa heidän arvomaailmaansa – aitoutta ja luonnonläheisyyttä. Tässä he ovat onnistuneet täysin ja se on mahtavaa! Ihastuin heidän tuotteisiin heti malliston nähtyäni ja niinpä oli ihana päästä stailaamaan heidän tuotteilla meidän kotia. Ja arvaatte varmaan, että sieltä heidän valikoimasta löytyi ne täydelliset tyynynpäälliset sohvalle. Nämä pellavaiset tyynynpäälliset ovat todella kauniit ja tykkään etenkin näistä LI, MY ja LO graafisista tyynynpäällisistä. Niissä on kauniit sävyt ja ne on helposti yhdistettävissä vaaleaan sisustukseen. Meiltä on jo aiemmit löytynyt tämä pellavainen tyynynpäällinen, jonka vaihdoin sohvalle pitkästä aikaa.

Mitäs pidätte? 

Makuuhuone

Uudistin hieman myös meidän makuuhuonetta Xeraliving tuotteilla. Meidän sängyssä on aina ollut takatyynyjen ja nukkumistyynyjen lisäksi koristetyynyjä. Toki oon kuullut niistä kettuilua, että niitä on liikaa ja aina saa illalla olla heivaamassa sängystä alas 😀 Vaihdoin sängylle sekä sohvalle näitä pehmoisia OLGA pellavavohvelityynynpäällisiä sekä valkoisena että pellavan sävyisenä. Söpöt hapsut tyynyissä antaa kivan lisän tyynynpäällisiin. Ja hei mitäpä olisi makuuhuoneen päivitys ilman uusia petivaatteita! Niinpä olemme nukkuneet valkoisten CARLA pellavaunelmien alla sikeitä unia viime aikoina. Tykkään etenkin petivaatteissa olevista koristenapeista, jotka tuo kontrastia muuten valkoiseen pellavaan. Petivaatteistakin valittavana myös pellavan sävy. Makuuhuone sai uutta ilmettä myös kahdella uudella julisteella. Kullan sävyisiin kehyksiin vaihdoin RIM ja AYA julisteet koossa 30x40cm. Tykkään siitä miten hyvin nuo kehykset ja yöpöydän valaisimet sopii yhteen.

Ilokseni sain jakaa teille alekoodin, joka on voimassa huomiseen 31.5.21 asti!

Eli koodilla LOVINGWHITESTYLE saatte -20% alennuksen kaikista tuotteista Xeraliving verkkokaupassa

Ihanaa shoppailua ja sunnuntaita! 

 

4 Comments
Previous Post
30.5.2021
Next Post
30.5.2021

4 Comments

Leave a Reply

Artikkelit