DECOR yhteistyö

Kopioi meidän makuuhuone Jotexin tuotteilla + x alekoodi

Kaupallinen yhteistyö Jotex 

Pitkään aikaan ei ole tullut kuvailtua meidän makuuhuonetta, joten tässäpä teille kuvia. Oon alkanut tykkäämään tosi paljon ruskean sävystä ja nyt väriä löytyy myös tästä huoneesta. Vaalean sisustuksen kanssa on se helppoa, että se toimii hyvänä pohjana aina kaikkien muiden sävyjen kanssa. Niinpä tulos tämänkin huoneen osalta on harmoninen ja seesteinen, juuri sellainen mitä makuuhuoneessa tunnelmalta kaipaa. Mitään suurempia muutoksia makuuhuone ei ole hetkeen kokenut ellei mun vaatekaapin järjestystä lasketa, heh! Voitin yhdessä arvonnassa vaatekaapin siivouspalvelun, jossa henkilö tuli organisoimaan kaiken uusiksi ja lopputulos olikin ihan mieletön. Kiinnostaisiko teitä muuten nähdä tuo lopputulos? 

Mitä ruskean sävyyn tulee niin tilasin Jotexilta samaa sarjaa tammikuun yhteistyössä esiteltyä Zack pussilakanasettiä. Tämä ruskeanbeige sävy on mielettömän kaunis ja ekologinen pussilakana ihanan pehmeä ihoa vasten. Mikäli juuri ruskean sävy ei iske sinulle niin ei hätää tätä pussilakanasettiä löytyy lisäksi 10 eri värissä! Mietin itse lisäksi tuota beigen sävyistä pussilakanasettiä tyttöjen sänkyihin. Heille pitäisi hankkia muutamat uudet, kun tuntuu aina olevan samat käytössä.

” Tuote on 100% ekologista puuvillaa, GOTS-sertifioitu, ETKO4150. Kaikki aina puuvillan viljelystä poimintaan ja itse tuotteen valmistukseen on tarkoin valvottua. Tuote on vastuullisesti tuotettu koko toimitusketjun läpi, ja työolot viljelyksillä ja tehtaissa ovat hyvät. ”

Mitäs pidätte makuuhuoneesta nyt? 

Kopioi tyyli

Ajattelin tehdä tällaisen kollaasin, jonka avulla olisi helppo kopioida makuuhuoneemme tyyli omaan kotiin! Saan usein kysymyksiä etenkin Instagramin puolella mistä tuotteet on hankittu. Välttämättä juuri samaa tuotetta ei olekaan enää saatavilla, joten tässä korvaavia tuotteita Jotexin valikoimasta. Ja alla olevalla alekoodilla päivät makuuhuoneesi ilmeen edullisesti. Lisäsin tuon samettisen päiväpeiton, vaikka sitä ei meiltä löydy, mutta sellaisen voisin haluta.
Toivottavasti tykkäsitte tästä!

1. Tily päiväpeitto 2. Skene sängynpääty 3. Savannah verhot 4. England pöytävalaisin 5. Paily kuminauhalakana 6. Zack limited pussilakanasetti 7. Blush maljakko

8. Tiverton sivupöytä 9. Zack röyhelöhelmalakana

Saatte jälleen Jotex verkkokaupasta -30% alennuksen alekoodilla MARJUTFEB2022

 LISÄKSI SAATTE -5% LISÄALENNUKSEN JO ALENNETUISTA TUOTTEISTA.

Ei koske elektroniikkaa. Koodi voimassa 28.2.2022 asti.

Ihanaa sunnuntai-iltaa! 

 

Ei kommentteja
Previous Post
20.2.2022
Next Post
20.2.2022

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!