DECOR yhteistyö

Kevät tunnelmissa yhdessä Jotexin kanssa + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö Jotex 

En taida olla ainut kenen mielestä kevät on täällä? Oon todella innoissani keväästä, koska tuntuu, että tänä vuonna kevättä on odotettu erityisen paljon! Kevät on itselle sellaista uudistumisen aikaa ja kaikki tuntuu tunkkaiselta auringon säteiden loisteessa. On ihana vaihtaa kevyempään niin sisustuksen kuin pukeutumisen osalta. Oi en malta odottaa ballerina kelejä ♥ Mutta pysytään nyt vielä kuitenkin sisällä sillä oon edelleen rakastunut meidän keittiöön siellä tehdyn päivityksen jälkeen. Tekisi mieli laittaa kaikki uusiksi keittiön tuotteiden osalta, heh!

Uusi maljakko

Mutta te tiedätte mut ja maljakot, jotka sopii liiankin hyvin yhteen! Joten tällä kertaa keittiön tasoa pääsi koristamaan tämä kaunis luonnonvalkoinen RISE maljakko. Tämän maljakon korkeus on 38,5cm ja onkin korkein maljakko nyt meillä (ellei lattiavaasia lasketa). Tosi kivaa vaihtelua normikorkuisiin maljakoihin. Ihastuin pastellinsävyisiin neilikoihin ja pallokimppuna ne sopii nätisti tuohon RISE maljakkoon. Jotexin valikoimista löytyy niin paljon erilaisia maljakoita ja muita sisustustuotteita!

Ideoita keittiön päivitykseen

Kuten mainitsin aiemmin niin keittiön uudistuksen myötä tekisi mieli päivittää keittiön muutkin jutut. Etenkin kaikki kultaiset yksityiskohdat kiinnostaa kovasti. Tarvisin työpöydälle tuollaisen ANDIE karahvin, jotta tulee riittävästi juotua vettä päivän mittaan. Oon ihastunut kaikkeen simpukkajuttuihin ja niinpä nuo KELIA ja MILENA kulhot on aivan super söpöjä! Kattauksessa nuo olisi niin kauniita ja yhdistettynä XENO pöytäliinaan pöytä olisi täydellinen. Kurkkaa kaikki keittiön tuotteet Jotexin sivuilta!

 

1. ALEXA aterinsetti 24 osaa 2. ANDIE karahvi 3. KEALA kulho 4. KELIA kulhot 2kpl 5. ELLE tee/kahvikannu 6. BAILEY lasit 8kpl 7. XENO pöytliina 8. MILENA tarjoiluvati

9. MOANA lautasliinarenkaat 4 kpl

 

Saatte koodilla MARJUTMAR2022 Jotex verkkokaupasta -30% alennuksen kaikista tuotteista!

Lisäksi saatte -5% lisä alen jo alennetuista tuotteista.
( Ei koske elektroniikkaa) Koodi voimassa 31.3.2022 asti.

Keväisin terkuin ♥

Ei kommentteja
Previous Post
15.3.2022
Next Post
15.3.2022

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!