Lifestyle tyyli yhteistyö

Kevään pukeutuminen yhdessä Kappahl kanssa

Kaupallinen yhteistyö KappAhl

Moikka pitkästä aikaa! Ihana, kun ollaan jo pitkällä keväässä. Varma kevään merkki on trenssitakki yhdistettynä lenkkareihin, vai mitä? Vitsi miten ihana onkaan ollut nauttia näistä lämpimistä ilmoista jo nyt. Jotenkin tämä lämpö on tullut niin yllättäen ettei ole tajunnut miten pian on toukokuu ja tosiaan kesä häämöttää jo. Kuinka huikeaa on päästä talven jälkeen pukemaan ohuempi takki ja nilkat ei palellu lenkkareissa. Rakastan tätä valon määrää, josta saadaan nauttia koko ajan enemmän ja enemmän. Tuntuu, että tästä tulevasta kesästä tullaan nauttimaan entistä enemmän rajoitusten purkujen jälkeen, kun päästään jälleen keikoille ja eri tapahtumiin.

Kevään suosikit pukeutumisessa

Kuten jo mainitsin trenssitakit yhtenä omana suosikkeina kevään pukeutumisessa. Tämä kauniin beigen sävyinen trenssitakki löytyy Kappahl kevään uutuuksista. Tykkään takin sävyn lisäksi sen yksityiskohdista kuten mustista napeista. Trenssi takki sopii jokaisen asun kanssa niin arjessa kuin juhlassa. Aiemmin olin sitä mieltä ettei lenkkareita voi yhdistää hienompiin vaatteisiin, mutta myönsin itselleni toisin. Lenkkarit todellakin voi yhdistää esim jakkupuvun kanssa ja silti näyttää tyylikkäältä! Trenssitakki on myös todella toimiva legginsien ja collarin kanssa. Trenssitakki tekee asusta huolitellun ja viimeistellyn.

Leveälahkeiset housut on jo hetken aikaa löytyneet mun vaatekaapista ja niiden nimeen vannon asukriisien iskiessä. Mustat leveälahkeiset housut ,jotka on valmistettu tavallista viskoosia ekologisemmasta vaihtoehdosta. Leveä ja joustava vyötärö on mukavan tuntuinen päällä eikä kiristä ollenkaan. Nämä ovat mun yhdet lemppari housuista mitä kaapista löytyy!

Lisäksi yläosana tykkään erilaisista topeista ja etenkin tank topeista. Tämä ylläni olevan ribattu toppi on klassinen valinta mustan alaosan kanssa. Toppi sopii loistavasti myös jakun alle ja tätä samaa toppia löytyy myös eri väreissä. Pehmeän tuntuinen kangas on miellyttävä iholla.

Onko sun suosikki trenssitakki, leveälahkeiset housut vai ribattu toppi? 

Trenssitakki / Kappahl

Leveälahkeiset housut / Kappahl

Ribattu toppi / Kappahl

Kurkkaa lisää Kappahl uutuuksia myymälöistä tai verkkokaupasta ja löydä omat kevään suosikkisi!

Toivotaan, että saadaan nauttia näistä upeista ilmoista jatkossakin ♥

Ei kommentteja
Previous Post
26.4.2022
Next Post
26.4.2022

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!