Lifestyle Lifie

Paluu arkeen ja eskarin aloitus

Kaupallinen yhteistyö Newbie

Elokuu tarkoittaa monille paluuta arkeen niin päiväkodin/eskarin/koulujen alkamisen suhteen ja samoin myös meillä. Minea lomaili heinäkuun alusta asti ja niin myös meillä alkoi viime viikolla eskari. En voi uskoa, että Minea on jo näin iso tyttö ♥ Tuntuu, että tämä vajaa 6 vuotta on mennyt niin nopeasti, liian nopeasti. Keväällä ei vielä tiedetty pääseekö neiti siihen eskariin mihin oltiin haettu. Onneksi päästiin samaan paikkaan kuin päiväkotikin oli eli vain ryhmä ja opettajat vaihtui. Muuten paikka pysyi samana ja kaikki oli ennestään tuttua. Ryhmä pysyi myös päiväkodista samana, joka on tietty kiva, että kaverit säilyi matkassa mukana. Muutama uusi minityyppi oli aloittanut ryhmässä myös. Mineaa taisi kyllä vähän jännittää aloittaa eskari, vaikka ei sitä ihan myöntänyt suoraan. Ja eihän tuo mikään ihme ole etenkään pitkän kesäloman jälkeen. Onneksi vastassa oli ennestään tutut opet ja kaverit niin kaikki sujui loistavasti.

Joukkuevoimistelu

En voi uskoa, että vuoden päästä ollaankin koulua jo aloittamassa ja meillä on ekaluokkalainen ♥ Aika kuluu niin nopsaan, että tuo hetki tulee varmasti liiankin nopeasti. Nautitaan kuitenkin vielä täysillä tästä alkaneesta eskarivuodesta. Eskarin lisäksi Minean arkeen kuuluu joukkuevoimistelu, jonka aloitti jo vuosi sitten. Siitä hän on innoissaan ja juuri viime viikolla alkoi myös syyslukukausi sen osalta. Koen, että Minea on kehittynyt ihan huimasti aloitettuaan voimistelun sillä nyt menee spagaatti tuosta vain ja monia muita notkeutta vaativia asentoja. Myös monenlaiset esiintymiset ryhmän kanssa tuo itsevarmuutta ja ryhmän kanssa yhdessä esiintyminen omanlaista kokemusta. Muistan edelleen itse omat voimistelu reissut ja hetket, joita on vuosien varrella ollut. Harrastin pienenä voimistelun lisäksi show tanssia myös. On ihanaa miten oma tytär on myös innostunut samoista lajeista tai vaikka olisikin eri laji niin kannustan häntä kaikessa.

Mun omat kesälomat ei oo vielä ihan kokonaan pidetty vaan vielä olisi reilu viikko jäljellä. En vielä tiedä milloin lopun pidän, mutta toiveissa olisi joku ulkomaanmatka syksyn aikana. Olisi ihana päästä käymään jossain lämpimässä sitten, kun täällä on jo pimeää ja loskaista. Täytyykin muuten alkaa piakkoin katselemaan matkoja!

Ihania syksyn Newbie/KappAhl uutuuksia

Rakastan syksyssä sen kauniita sävyjä, tunnelmaa ja lämpimiä iltoja. Syksyn väreissä on murrettuja sävyjä, kukkia sekä pehmoisia materiaaleja. Näitä kaikkea löytyy Newbie ” Autumn Stories” mallistosta, joka on juuri saapunut KappAhl myymälöihin ja verkkokauppaan. Mallisto pitää sisällään tuotteita mamalle ja pienokaiselle aina 128cm asti. Kuten tiedätte meillä on aina ollut käytössä Newbie tuotteita aina Minean syntymästä asti ja tykätään edelleen kovasti. Hinta-laatu suhde on hyvä ja kaikki kuosit sekä värit aina ihania. Toki jossain kohtaa tulee käymään niin, että Minean kohdalla koot loppuu, mutta ainakin vielä voi käyttää ja kokona on 122/128cm välillä. Minea valitsi itselleen uudesta mallistosta ihania tuotteita, jotka laitan linkkeinä tuohon alas niin helpompi teidänkin löytää halutessanne.

Pitkähihainen kukkamekkoNEWBIE

KukkapantaNEWBIE

Kukallinen mekko (naisten)NEWBIE

Kukallinen svetariNEWBIE

Vuorelliset legginsitNEWBIE

TeddyturkistakkiNEWBIE

NeulepuseroNEWBIE

Tuo viimeisen kuvan ihana teddytakki tulee kyllä kovaan käyttöön heti, kun vähänkään viilenee. Minea nimittäin rakastui siihen ihan täysin!

Miten teidän arki on alkanut ja onko siellä muita joilla alkoi eskari? 

Ihanaa viikkoa ♥

6 Comments
Previous Post
22.8.2022
Next Post
22.8.2022

6 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts