keittiö keittiösuihke keittiötarvikkeet käsitiskiaine marmorinen leikkuulauta Mia Design musta5101 paperipussi uashmama yhteistyö

Keittiömme hyviksi koetut tuotteet!

 *yhteistyössä Mia Design

Jokainen on varmasti omassa keittiössään mieltynyt tiettyihin tavaroihin, joita tulee käytettyä lähes päivittäin. Meillä näitä tuotteita ovat ainakin nämä esittelyssä olevat leikkuulauta, puhdistusaineet ja paperipussi. Kuulostavat ehkä tylsiltä, mutta kaikki ovat käytössä havaittu todella tarpeelliseksi!  Nämä kaikki tuotteet löytyivät Pohjoisen reissulta tyylikkäästä Mia Design* liikkeestä.

Kyseisen liikkeen kivijalka myymälä sijaitsee Oulun keskustassa, mutta onneksi meille kauemapana asuville heiltä löytyy verkkokauppa. Suosittelen piipahtamaan liikkeessä, mikäli vain Oulun suunnilla joskus käyt. Heillä on todella kauniisti tuotteet esillä ja uutta inspiraatiota kotiinsa saa varmasti vaikka vain käydessään heillä. Heiltä löytyy myös blogi, josta löytyy heidän uusimmat sisustusvinkit sekä uusimmat tuotteet, käykäähän kurkaamassa!

Nämä tuotteet ovat olleet meillä jo hetken aikaa käytössä, joten mielelläni kerron nyt käyttökokemuksia. Ensinnäkin tämä marmorinen leikkuulauta, joka on jo esteettisestikin kaunis, toimii monenlaisessa käytössä. Puhtaanvalkoista yllättävänkin painavaa leikkuulautaa voi käyttää myös esim. tarjoilualustana ja tarjottimena. Pöydälle laitettuna tarjoilualustana se näyttävä ja sopii monenlaiseen kattaukseen. Se sopii myös sellaisenaan vaikka vain keittiöntasolla pidettäväksi.

Tykkään tästä kovasti!

Yleensä puhdistusaineet eivät ole kovin silmää hivelevän kauniissa purkeissa eikä niitä tee mieli pitää esillä. Vai oletteko toista mieltä? Toisin on näiden tyylikkäiden keittiösuihkeen ja käsitiskiaineen kanssa! Nämä raikkaan mustikkaisen tuoksuiset purkit pitää mielellään tiskipöydällä ja näin niihin ainakin meillä tartutaan useammin 😉 Tämä Musta5101 tuotesarja on kokonaan ekologisesti Suomessa valmistettu,  joten plussat myös siitä!

Näitä UASHMAMA paperipusseja on vilahtanut monissakin kuvissa niin instagramin kuin blogienkin puolella, enkä yhtään ihmettele! Nämä pussukat ovat loistavia niin keittiössäkin kuin missä tahansa tilassa. Meillä tätä käytetään nyt keittiössä ja siinä säilytetään yleensä yrttejä, hedelmiä tai leipää. Olen myös nähnyt monien käyttävän pussukkaa kylpyhuoneessa ja ihan kaiken tilpehöörin säilytyksessä eteisessä. Ekologinen ja laadukas paperipussukka on valmistettu 100% selluloosasta ja se on pesunkestävä. Näin ollen pienet likaantumiset eivät ole esteenä käytölle missä tahansa sen hyväksi havaitset 🙂 Pussukkaa löytyy kolmessa koossa s, m ja l sekä usean eri värisenä,

valitse vain oma suosikki värisi!

Löytykö teiltä kokemusta näista tuotteista? 

Mitkä ovat oman keittiösi suosikki tuotteet? 

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
9.8.2016
Next Post
9.8.2016

2 Comments

 • Annika

  Voi että toi marmorinen leikkuulauta!! Sellaisen haluan meille ???? täytyypä poiketa Mia designissa kun ajamme Oulun ohi viikon päästä. Meillä keittiön käytetyimmät välineet on puiset leikkuulaudat, Cult designin tiskiainepullo ja Perfect Homen kanamunakori. Täytyy tehdä niistä postaus jossai vaihees 🙂

 • Marjut

  Leikkuulauta on kyllä suosikkini! Se kyllä taipuu niin monenlaiseen käyttöön. Suosittelen poikkeamaan 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!