keittiö keittiösuihke keittiötarvikkeet käsitiskiaine marmorinen leikkuulauta Mia Design musta5101 paperipussi uashmama yhteistyö

Keittiömme hyviksi koetut tuotteet!

 *yhteistyössä Mia Design

Jokainen on varmasti omassa keittiössään mieltynyt tiettyihin tavaroihin, joita tulee käytettyä lähes päivittäin. Meillä näitä tuotteita ovat ainakin nämä esittelyssä olevat leikkuulauta, puhdistusaineet ja paperipussi. Kuulostavat ehkä tylsiltä, mutta kaikki ovat käytössä havaittu todella tarpeelliseksi!  Nämä kaikki tuotteet löytyivät Pohjoisen reissulta tyylikkäästä Mia Design* liikkeestä.

Kyseisen liikkeen kivijalka myymälä sijaitsee Oulun keskustassa, mutta onneksi meille kauemapana asuville heiltä löytyy verkkokauppa. Suosittelen piipahtamaan liikkeessä, mikäli vain Oulun suunnilla joskus käyt. Heillä on todella kauniisti tuotteet esillä ja uutta inspiraatiota kotiinsa saa varmasti vaikka vain käydessään heillä. Heiltä löytyy myös blogi, josta löytyy heidän uusimmat sisustusvinkit sekä uusimmat tuotteet, käykäähän kurkaamassa!

Nämä tuotteet ovat olleet meillä jo hetken aikaa käytössä, joten mielelläni kerron nyt käyttökokemuksia. Ensinnäkin tämä marmorinen leikkuulauta, joka on jo esteettisestikin kaunis, toimii monenlaisessa käytössä. Puhtaanvalkoista yllättävänkin painavaa leikkuulautaa voi käyttää myös esim. tarjoilualustana ja tarjottimena. Pöydälle laitettuna tarjoilualustana se näyttävä ja sopii monenlaiseen kattaukseen. Se sopii myös sellaisenaan vaikka vain keittiöntasolla pidettäväksi.

Tykkään tästä kovasti!

Yleensä puhdistusaineet eivät ole kovin silmää hivelevän kauniissa purkeissa eikä niitä tee mieli pitää esillä. Vai oletteko toista mieltä? Toisin on näiden tyylikkäiden keittiösuihkeen ja käsitiskiaineen kanssa! Nämä raikkaan mustikkaisen tuoksuiset purkit pitää mielellään tiskipöydällä ja näin niihin ainakin meillä tartutaan useammin 😉 Tämä Musta5101 tuotesarja on kokonaan ekologisesti Suomessa valmistettu,  joten plussat myös siitä!

Näitä UASHMAMA paperipusseja on vilahtanut monissakin kuvissa niin instagramin kuin blogienkin puolella, enkä yhtään ihmettele! Nämä pussukat ovat loistavia niin keittiössäkin kuin missä tahansa tilassa. Meillä tätä käytetään nyt keittiössä ja siinä säilytetään yleensä yrttejä, hedelmiä tai leipää. Olen myös nähnyt monien käyttävän pussukkaa kylpyhuoneessa ja ihan kaiken tilpehöörin säilytyksessä eteisessä. Ekologinen ja laadukas paperipussukka on valmistettu 100% selluloosasta ja se on pesunkestävä. Näin ollen pienet likaantumiset eivät ole esteenä käytölle missä tahansa sen hyväksi havaitset 🙂 Pussukkaa löytyy kolmessa koossa s, m ja l sekä usean eri värisenä,

valitse vain oma suosikki värisi!

Löytykö teiltä kokemusta näista tuotteista? 

Mitkä ovat oman keittiösi suosikki tuotteet? 

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
9.8.2016
Next Post
9.8.2016

2 Comments

 • Annika

  Voi että toi marmorinen leikkuulauta!! Sellaisen haluan meille ???? täytyypä poiketa Mia designissa kun ajamme Oulun ohi viikon päästä. Meillä keittiön käytetyimmät välineet on puiset leikkuulaudat, Cult designin tiskiainepullo ja Perfect Homen kanamunakori. Täytyy tehdä niistä postaus jossai vaihees 🙂

 • Marjut

  Leikkuulauta on kyllä suosikkini! Se kyllä taipuu niin monenlaiseen käyttöön. Suosittelen poikkeamaan 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
 • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
 • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!