DECOR

Seuraava muutoskohde – eteinen

Eteinen näyttää täällä tällä hetkellä tältä paitsi, että raahasin kuvasta banaanilaatikkokasan pois 😀 Kuten kerroin teille jo aiemmin, että tässä asunnossa on eteisen säilytystila todella surkea. En ymmärrä miten kolmiossa on ajateltu pärjäävän naulakolla eteisessa? Ei mitään puhetta, että meidän ulkovaatteet ja hanskat+pipot mahtuisi tuohon naulakkoon! Saati sitten missä säilyttää kaikkia kenkiä? Nyt naulakossa roikkuu vain eniten käytety ulkovaatteet ja osa on Minean huoneen kaapissa ja osa taas niissä banaanilaatikoissa vielä.

Muuten tykkää tästä eteisestä todella paljon! Eteinen on valoisa, tarpeeksi iso ja siihen ei mene hukkaneliöitä. Tykkään kovasti tästä näkymästä mikä ovesta astuttaessa näkyy! Mitäs te pidätte? Ihana valo on heti ovella vastassa ♥ Nyt eteisessa on vanhassa kodissakin eteisessä ollut IKEAn Billy kaappi, joka toimii monitoimikaappina tällä hetkellä 😀 Kaapin päällä olevalle seinälle teetätin Ifolorin IG yhteistyössä meistä Minean kanssa tuollaisia minitauluja. Ne kiinnitetään tarrojen ja magneettien avulla, joten paikkojen vaihtaminen käy todella näppärästi! Suosittelen testaamaan, jos kaipaatte helppoa ratkaisua valokuvakollaasiin. Kuvia voi teetättää muuten myös ihan puhelinkuvista! Tuosta matosta tulee useasti kyselyitä ja se on siis Jyskistä ostettu. Olisi ehkä saanut tähän olla hieman pidempi, vaikka onkin erikseen ovimatto, mutta ajaa asiansa hyvin.

Billy kaappi menee myöhemmin makuuhuoneeseen, kun eteiseen saadaan toisenlainen säilytysratkaisu.

Mietin alla olevia vaihtoehtoja naulakon (ja banaanilaatikoiden) tilalle.

Mitäs mieltä ootte?

Kuvat: Pinterest

MIetin tuollaista IKEAn säilytysratkaisua, jossa olisi korkeampi kaappi ulkovaatteille ja matalampi kaappi hanskoille yms. Voisin kiinnittää silloin pienemmän pyöreän peilin seinälle, kuten kuvassa. Tai sitten voisi olla korkeampi kaappi ja tuollainen ihana puinen penkki toisena vaihtoehtona. Toisaalta säilytystilaa tarvitaan, joten ehkä penkki ei ole tuohon kohtaan paras mahdollinen ratkaisu.

Kertokaa ideoita, jos näkisitte tilan jotenkin toisin?

6 Comments
Previous Post
2.4.2020
Next Post
2.4.2020

6 Comments

 • Joulutonttu

  Todella kaunista! Toivottavasti pysyt terveenä ❤️🌺

  • Marjut

   Kiitos Joulutonttu 🙂 Saapa nähdä vielä miltä näyttää sitten, kun eteiseen saadaan kaapisto hankittua! Yritys pysyä terveenä on tärkein tavoite <3 Samaa sinne myös <3

 • Jenni S. Big mamas home

  Tuo kaappiratkaisu näyttää oikein hyvältä ja toimivalta. Annan ääneni sille. 💕

  • Marjut

   Kiitos Jenni <3 Se tuntuu tällä hetkellä parhaimmalta vaihtoehdolta! Katsotaan miten tilanne etenee tämän p**kan takia… Ihanaa viikonloppua <3

 • Heidi

  Hei! Mikä Ikean kokonaisuus tuo on tossa sun pinterest kuvassa? Tässä vois nimittäin olla ratkasu myös meidän arkieteisen vaatesäilytys ongelmaan! 🤩

  • Marjut

   Oi mahtavaa, jos saitte myös vinkkiä omaan kotiin! Eli se on IKEAn Stuva mallisto 🙂 Katsotaan, jos siihen päädytään täällä myös 😉

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!