DECOR

Taulukollaasi Desenion julisteilla

Kaupallinen yhteistyö Desenio kanssa 

Muuttaessani tähän kotiin tiesin heti mitä mihinkin tulee ja mikä huonekalu tulee mihinkin paikkaan. Olisin voinut laittaa sen vanhassa kodissa olleen ison pyöreän peilin ruokapöydän takaseinälle, mutten raaskinut alkaa poraamaan maalattuun seinään neljää isoa jälkeä. Niimpä peili myytiin uudelle vuokralaiselle ja päätin, että siihen seinälle tulee taulukollaasi. Vanhassa kodissa kultakehyksinen taulukollaasi oli vierashuoneen seinällä ja tykkäsin siitä kovasti. Ainut vaan ettei se oikein näkynyt sieltä mihinkään, joten nyt oli kiva saada uusi taulukollaasi elävöittämään muuta sisustusta. Aiemmat julisteet oli tilattu hyväksi todetusta Desenion verkkokaupasta, joten sieltä lähdin ne tälläkin kertaa tilaamaan.

Kollaasin suunnittelu ruokailutilaan

Vanhan kodin kollaasissa oli tosiaan kultaiset kehykset ja ehkä hieman tummempi värimaailma, joten kaipasin tänne vaaleampaa kokonaisuutta. Tällä hetkellä tykkään eniten abstrakteista kuvista, joten niiden pohjalta lähdin miettimään kollaasin kokonaisuutta. Desenion sivuilta löytyy valtavasti myös valmiiksi koottuja tauluseiniä, joista voi valita mieluisen omaan kotiin.  Halusin tauluihin samoja sävyjä kuin sisustuksessa, joten lähdin koostamaan lempparikuvia verkkokaupasta, jotka sitten kotona vasta sommittelin yhteen. Valitsemani julisteet ovat Autumn Nature koossa 21x30cm, Texture Line Hands 30×40 cm, Bold Shapes No1 21×30 cm, Soft Abstract Lines No1 30×40 cm, Abstract Figures No1 50×70 cm ja aiemmin ollut juliste on Antibes 30×40 cm.Halusin kokeilla tähän kollaasiin erilaisia ja eri värisiä kehyksiä. Sommittelin tauluja ensin lattialla, kunnes kollaasi miellytti silmää, nappasin siitä kuvan puhelimella ja mittasin taulujen välit sopiviksi ja kirjoitin ne ylös. Mittoejn avulla oli helppo sitten liimailla tarroilla taulut oikeisiin kotiin. Käytin siis kiinnityksessä tarroja, jotka toimii tosi hyvin eikä tarvi porailla. Mun mielestä lopputulos on todella hieno ja sopii hyvin yhteen sisustuksen kanssa! Sitten, kun uusi tv-taso saapuu niin nykyisen siirrän tuohon ruokapöydän taakse. Uskon, että se sopii siihen kivasti taulujen kaveriksi. Ja tosiaan valaisinta pitää vielä siirtää keskemmälle kattoa.

Mitäs tykkäätte kollaasista? 

Minean huoneen julisteet

Minean huoneeseen valittiin sävymaailmaan sopivat julisteet, jotka kiinnitin sängyn yläpuolelle. Olin näyttänyt neidille muutamia kuvia Desenion verkkokaupasta ja hän ihastui näihin Flying Fox -ja Oh dear– julisteeseen. Ihanan söpöt julisteet, jotka sopii Minean huoneeseen täydellisesti! Maalatulle seinälle on tulossa pilvihyllyt sängyn kohdalle, joten päätyseinä oli sopiva paikka tauluille. Katsotaan tuleeko, jossain kohtaa valaisin seinään myös.

Saatte alekoodilla MARJUTLOVING Desenion verkkokaupasta  -25% alennusta!

Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- tai persoonallisia julisteita.

Alekoodi voimassa 12.-14.5 välillä. 

2 Comments
Previous Post
12.5.2020
Next Post
12.5.2020

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit