ajatuksia asuntomessut house ideoita interior kivistö kivitalo modern moderni piensisustus puutalo sisustus

Asuntomessut osa II

Moikka,

Eilinen menikin kuulkaas yllättän nopeasti, kun joku sisustus-/treenikärpänen iski ihan täysin 😀


Vaihtelin hieman järjestystä keittiö-olohuone akselilla, siivosin, tuunasin ruokapöydän tuoleja (niistä myöhemmin lisää) ja sitten päätin vielä lähteä pyörälenkille. Lenkistä tulikin ihan hyvä 14 km treeni. Ja niin, aamu meni tietysti aurinkoa ottaessa 😉 Näin ollen ihan täysin unohdin kaiken muun ja nukkumaan mennessä vasta havahduin lupaukseen tästä postauksesta. Joten antakaa anteeksi kesälomafiiliksen aiheuttamasta myöhästymisestä 🙂

Tässä tulee toinen osa asuntomessuilta poimituista kuvista. Paljon sain uusia ideoita ja nyt vain kovasti odottaa, että sitten kun on se ikioma asunto niin pääsee toteuttamaan ihan kaikki haaveet <3

Toivottavasti saatte jotain uusia ideoita/ajatuksia kuvien avulla 🙂

Kivaa keskiviikkoa!

– Marjut –

No Comments
Previous Post
12.8.2015
Next Post
12.8.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!