Lifestyle tyyli yhteistyö

Ajatuksia onnellisuudesta ja KappAhl uutuudet

Kaupallinen yhteistyö KappAhl

Oon paljon viime aikoina miettinyt onnellisuutta ja sitä mikä tekee onnelliseksi kenetkin. Toisille riittää enemmän ja toisille vähemmän, mutta tärkeintä on kuitenkin se tunne onnellisuudesta. Oon jo vuosia sitten todennut sen, että jokainen meistä on vastuussa omasta onnellisuudestamme. Jokaisena päivänä meillä jokaisella on mahdollisuus tehdä se valinta, että päivästä tulee positiivinen omien valintojen myötä. Meidän ihan jokainen teko vaikuttaa siihen millaisen fiiliksen se meissä saa aikaan ja siksi kannattaa kiinnittää huomiota niihin. Voisiko aamu alkaa itselleen huomenta toivottaen tai sanomalla, että tästä tulee hyvä päivä? Noinkin pienellä teolla voi olla päivän alkamisen osalta suurikin vaikutus. Se miten me kohdataan toiset ihmiset päivän aikana vaikuttaa myös omaan fiilikseen. Voisiko bussikuskille sanoa hei tai kiitos, kun jäät kyydistä? Voisiko vastaantulevalle ihmiselle hymyillä? Voin kertoa, että se on helpoin tapa saada itselle ja muille hyvä fiilis aikaan. Mulle sanottiin vastikään, että se mitä muille antaa tulee itselleen takaisin ja se pitää toden totta paikkansa ♥

Lempeys itseäsi kohtaan

Oon huomannut itsessäni uusia piirteitä viime aikoina ja sitä, että oon ollut itselleni lempeämpi. Olen pitkään ollut liiankin ankara itselleni ja haluan hellittää sen suhteen. Pitäisi hyväksyä itsensä ja muut sellaisena kuin me ollaan. Ainoa mihin voit vaikuttaa on sinä itse ja sun valinnat. Sä et voi pakottaa ketään mihinkään eikä pitäisi edes. Kaikki valinnat lähtee meistä itsestämme ja ne tehdään sen pohjalta miltä meistä tuntuu. Niinpä haluan jatkossa tehdä sellaisia valintoja, jotka tuottaa mulle hyvää fiilistä ja antaa energiaa. En halua käyttää aikaa negatiivisuuteen, koska me ei koskaan tiedetä milloin meidän aika täällä loppuu. Eletään siis jokainen päivä nauttien ja iloiten niistä asioista, jotka tekee meidät onnelliseksi.

Ribbineulepusero – KappAhl

Ruskea hame – KappAhl
Mikä tekee minut onnelliseksi tällä hetkellä ♥

• Iloiset ihmiset ympärillä

• Syksyn kauniit värit ja niiden ihasteleminen 

• Villasukat, kynttilät ja kirja 

• Uusien asioiden kokeilu 

• Minea nyt ja aina ♥ 

• Pöydällä olevat kukat 

• Puhelu kaukana asuvalle tärkeälle ihmiselle 

• Puhtaat lakanat saunan jälkeen 

• Sateenropina 

KappAhl uutuudet

Tummemmat sävyt valtaavat vaatekaappini syksyn tullen ja on ihana pukeutua pehmoisiin neuleisiin. KappAhl uutuuksista löytyy kauniita sävyjä ja kuoseja, joita on helppo yhdistellä keskenään. Valitsin itselleni uutuuksista tämän mielettömän pehmeän ruskean ribbineulepuseron. Mietin myös ensin samaa neuletta valkoisena, mutta päädyin kuitenkin tähän tummempaan väriin. Lisäksi valitsin ruskean hameen, jossa on kaunis ruutukuvio. Asu sopii hyvin niin töihin, tapahtumiin kuin dinnerille. Tuo neule on jo muutamaan otteeseen ollut Minean päällä, koska se on kuulemma niin ihanan pehmeä 🙂 Ja sitä se kyllä on! Ja hei sitä löytyy myös neuletakkina, jos sellainen etsinnässä. Lisää ihania tuotteita löydät KappAhl myymälöistä ja verkkokaupasta.

 

Lämpöisiä ajatuksia sinne sulle ♥

5 Comments
Previous Post
26.9.2022
Next Post
26.9.2022

5 Comments

Leave a Reply

Artikkelit