hopeinen kynttilänjalka Jysk kynttilänjalka moderni peili Rude Sylvester tyylikäs

Sylvester

Vihdoin sain itselleni nämä upeat kynttilänjalat! Tämä postaus on siis toteutettu yhteistyössä Jyskin kanssa. Muistan katsoneeni näitä Sylvester kynttilänjalkoja jo alkuvuonna mutta jotenkin ne vain silloin jäivät odottamaan hankintaansa. Nyt yhteistyön kautta sain tilaisuuden saada ne kaunistamaan kotiamme.

kynttilänjalat saatu
*kaupallinen yhteistyö

 

Nämä korkeat kynttilänjalat ovat todella kauniita vierekkäin ja luovat ympärilleen hienostuneen tunnelman. Eri korkuiset jalat joihin kynttilää vaihtamalla saa omanlaisensa fiiliksen.

Jysk on liike, jossa mielellään käväisen kurkkaamassa onko nimenomaan sisustuspuolelle tullut kivoja juttuja. En tiedä onko monen tiedossa heidän laaja pientavaravalikoimansa. Itselle liike on ainakin jo vuosia sitten tullut tutuksi. Kotoa löytyy muun muassa heidän kaksi tyylikästä Rude peiliä kahdessa eri värissä. Myös itsetehdyssä sängynpäädyssämme on Jyskistä hankittu patja.

Harkinnassa olisi sängyn jalkopäähän joku penkki johon päiväpeitteen voi laittaa yön ajaksi. Tämä Jyskin penkki yksi vaihtoehdoistamme. Voit tutustua heihin myös Facebookissa ja Instagramissa
Tykkään, että heidän valikoimastaan löytyy hyvin monenlaiseen tyyliin sopivia tuotteita. Eikä se hinta-laatusuhde myöskään huono juttu ole 😉

Suosittelen tutustumaan Jyskin laajaan valikoimaan, erityisesti sisustuspuolen ihaniin tuotteisiin.

Heille on tulossa paljon upeita jouluisia tuotteita joten kipin kapin lähimpään liikkeeseen 😉

– Marjut –

No Comments
Previous Post
5.10.2015
Next Post
5.10.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!