arvonta Livingspace lukija-arvonta Osmia Sirocco living Sponsoroitu Tiirinkoski

Ihastuttava Tiirinkoski + arvonta

Kyselin ennen Vanajanlinnan reissuamme Facebookin sivustolla Hämeenlinnan alueen sisustuskaupoista. Sainkin muutamia hyviä vinkkejä, mutta ikävä kyllä keskustan alueen kaupat olivat kiinni lähtiessämme sunnuntaina. Minulle vinkattiin kuitenkin niin Facebookissa kuin hotellissa tutustumaan Tiirinkosken tehtaaseen. Paikka on kuuluisa mm. heidän herkullisista vohveleistaan. Päätimme siis lähteä ihan vain herkullisten vohveleiden perässä 😉

Emme oikein osanneet odottaa vohveleiden lisäksi mitään, mutta pihaan ajaessamme vastassa olikin ihastuttava maatilamiljöö.Tehtaasta löytyikin myös rentohenkinen sisustusliike. Päätimme kuitenkin ensin maistella näitä suositeltuja vohveleita. Voin sanoa, että tänne todellakin kannattaa ajaa vaikka vain näiden vohveleiden takia. Siis niin suussa sulavia ja herkullisia!! Kahvilassa myydään myös suomalaista Chjocon käsintehtyä suklaata, jota myös maistelimme. Aika namia sekin.

Herkuttelun jälkeen kiertelin liikettä, jonka kuulinkin olevan vanha navetta. Sehän sopiikin kivasti paikan fiilikseen. Liikkeen valikoimista löytyy mm. Odd Molly, TineK ja House Doctor. Paljon varsinkin moderniin ja skandinaaviseen sisustustyyliin sopivia juttuja. Tuotteet ovat laadukkaita ja tarkoin valittuja. He järjestävät tilalla myös tapahtumia, joista löytyy tietoa heidän Facebook-sivuillaan.

lautasella on vain puolikas vohveli 😉

Katsokaa mitä ihania söpöläisiä!!  Pääsimme tilan isännän kanssa niitä ihan aitaukseen asti katsomaan 🙂


Tilalla kannattaa pysähtyä vaikka koko perheen voimin, lapset ovat varmasti innoissaan eläimistä 🙂 Tai minä ainakin olin 😀

Ja sitten siihen arvontaan!
Sain nimittäin tuliaisiksi liikkeen uusimpia tuotteita, jotka haluan teille ihanat lukijani arpoa 🙂 Kyseessä on kaksi puhtaanvalkoista Sirocco Livingin pyyhettä sekä  Osmian valkoapilan tuoksuinen nestesaippua.

Tässä pyyhe kuvattuna liikkeessä

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen vain sähköpostiosoitteesi. 

Mielensä mukaan voitte lisäksi kommentoida jotain kivaa 🙂

Osallistumisaikaa on tiistaihin 26.1.16 klo. 22.00 asti

Onnea arvontaan ja tunnelmallista iltaa!

Terkuin,
– Marjut –

96 Comments
Previous Post
23.1.2016
Next Post
23.1.2016

96 Comments

Leave a Reply

Artikkelit