asuntomessut 2016 Livingspace makuuhuone suomen romanttisin makuuhuone valkoinen sisustus

Suomen romanttisin makuuhuone

Tällä kertaa onkin kysymys vähän erilaisesta postauksesta 🙂

Meidän makuuhuoneemme pääsi nimittäin mukaan Asuntomessujen Suomen romanttisin makuuhuone- ohjelmaan!

Tässä ohjelman idea niin tiedätte mistä on kysymys:

”Asuntomessualueelle taloa rakentava Pekka Koskela on niin sanotusti liemessä. Heikkona hetkenään mestariluistelija on luvannut tupaantuliaislahjaksi vaimolleen sisustaa heidän kotiinsa Suomen romanttisimman makuuhuoneen.

Koska Pekka on supisuomalainen mies, sisustaminen ei ole hänen ykkösvahvuuksiaan. Etenkään romanttinen sellainen. Pekka pääseekin tutustumaan useisiin eri makuuhuoneisiin nyrkkeilijänä tutuksi tulleen Eva Wahlströmin avustuksella. Viittä vaille valmis tila- ja kalustesuunnittelija Eva on kiertänyt eri puolilla Suomea etsimässä kauniita makuuhuoneita ja esittelee nyt löydöksiään Pekalle. Näistä Pekan on tarkoitus kerätä ideoita omaan makuuhuoneeseensa.

Millaisen makuuhuoneen Pekka lopulta rakentaa, ja mikä tärkeintä – mitä hänen vaimonsa siitä ajattelee?”

Makuuhuone käytiin kuvaamassa heti pari päivää muuttomme jälkeen. Näin ollen oli hieman hoppua saada kaikki kuntoon vaikkakin isoa muutosta edelliseen huoneeseen ei ole. Aiempi postaukseni makuuhuoneemme esittelystä, klik.

Ohjelma tuli tänän myös telkkarista, (aika hauskaa nähdä omaa kotia telkkarissa 🙂 ) mutta ei hätää pääset katsomaan sen jälkikäteen myös katsomosta 😉

Tässä suora linkki, olkaa hyvä! 

Voitte myös käydä osallistumassa asuntomessulippujen arvontaan Novan nettisivuilla, klik

Kaikki oli kyllä ihania makuuhuoneita ja omalla tavallaan romanttisia.
Ohjelma antaa varmasti vinkkejä ja ideoita kaikille katsojille!
Oli kyllä hienoa olla mukana tällaisessa tuotannossa, joten kiitos vielä yhteistyökumppaneille!
Meillä olisi tarkoitus käydä messuilla myös tänäkin vuonna, mutta ajankohta on vielä hieman auki.

Onkos siellä messuille menijöitä? 🙂

Kivaa sunnuntaita!

ps. toinenkin postaus tulossa vieä tälle päivälle, joten pysykäähän kuulolla 🙂

– Marjut –

1 Comment
Previous Post
3.7.2016
Next Post
3.7.2016

1 Comment

  • Annika

    En yhtään ihmettele että tämä superkaunis makuuhuone pääsi ohjelmaan. Olet taitava sisustaja Marjut. Ja meillä on niin sama makukin:)

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!