asuntomessut 2016 Livingspace makuuhuone suomen romanttisin makuuhuone valkoinen sisustus

Suomen romanttisin makuuhuone

Tällä kertaa onkin kysymys vähän erilaisesta postauksesta 🙂

Meidän makuuhuoneemme pääsi nimittäin mukaan Asuntomessujen Suomen romanttisin makuuhuone- ohjelmaan!

Tässä ohjelman idea niin tiedätte mistä on kysymys:

”Asuntomessualueelle taloa rakentava Pekka Koskela on niin sanotusti liemessä. Heikkona hetkenään mestariluistelija on luvannut tupaantuliaislahjaksi vaimolleen sisustaa heidän kotiinsa Suomen romanttisimman makuuhuoneen.

Koska Pekka on supisuomalainen mies, sisustaminen ei ole hänen ykkösvahvuuksiaan. Etenkään romanttinen sellainen. Pekka pääseekin tutustumaan useisiin eri makuuhuoneisiin nyrkkeilijänä tutuksi tulleen Eva Wahlströmin avustuksella. Viittä vaille valmis tila- ja kalustesuunnittelija Eva on kiertänyt eri puolilla Suomea etsimässä kauniita makuuhuoneita ja esittelee nyt löydöksiään Pekalle. Näistä Pekan on tarkoitus kerätä ideoita omaan makuuhuoneeseensa.

Millaisen makuuhuoneen Pekka lopulta rakentaa, ja mikä tärkeintä – mitä hänen vaimonsa siitä ajattelee?”

Makuuhuone käytiin kuvaamassa heti pari päivää muuttomme jälkeen. Näin ollen oli hieman hoppua saada kaikki kuntoon vaikkakin isoa muutosta edelliseen huoneeseen ei ole. Aiempi postaukseni makuuhuoneemme esittelystä, klik.

Ohjelma tuli tänän myös telkkarista, (aika hauskaa nähdä omaa kotia telkkarissa 🙂 ) mutta ei hätää pääset katsomaan sen jälkikäteen myös katsomosta 😉

Tässä suora linkki, olkaa hyvä! 

Voitte myös käydä osallistumassa asuntomessulippujen arvontaan Novan nettisivuilla, klik

Kaikki oli kyllä ihania makuuhuoneita ja omalla tavallaan romanttisia.
Ohjelma antaa varmasti vinkkejä ja ideoita kaikille katsojille!
Oli kyllä hienoa olla mukana tällaisessa tuotannossa, joten kiitos vielä yhteistyökumppaneille!
Meillä olisi tarkoitus käydä messuilla myös tänäkin vuonna, mutta ajankohta on vielä hieman auki.

Onkos siellä messuille menijöitä? 🙂

Kivaa sunnuntaita!

ps. toinenkin postaus tulossa vieä tälle päivälle, joten pysykäähän kuulolla 🙂

– Marjut –

1 Comment
Previous Post
3.7.2016
Next Post
3.7.2016

1 Comment

  • Annika

    En yhtään ihmettele että tämä superkaunis makuuhuone pääsi ohjelmaan. Olet taitava sisustaja Marjut. Ja meillä on niin sama makukin:)

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
  • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
  • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍
  • Miten se aina meneekin niin, että mitä enemmän on odottanut iltaa viinin ja Vain elämää uusinnan parissa niin sen varmemmin se ilta menee ketuilleen? 😵 Neidillä on taas jatkunut yskä, mutta mitään selitystä ei löytynyt lääkärissä 😑 Nytkin hereillä, kun ei voi nukkua yskältään😫 Mites muiden ilta?
.
.
I waited for evening with wine and tv but nope because Minea is having terrible cough and can't sleep 😫
  • Tänään 11.10. vietetään Roosa Nauha - päivää ja tiedätte, että asia koskettaa mua liiankin hyvin. Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi 6500 naista ja mä olen yksi niistä. Siksi aloitin oman keräykseni jo viime vuonna, jotta voin olla mukana keräämässä varoja rintasyövän ja naisten gynekologisten syöpien tutkimukseen. Olkaa tekin mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa ja lahjoittakaa keräykseeni tai ostakaa Roosa Nauhan tuotteita 🎀❤️ Ilman hoitoja en olisi nyt tässä 🙏

Keräykseni löytyy osoitteesta :
oma.syopasaatio.fi/9341
  • Huomenna on jo perjantai 🧡Mihin tää viikko oikein meni? Mä kovasti haaveilen takasta omassa kodissa🔥🧡 Löytyykö teiltä takkaa? Ehkä sitten jonain päivänä ikiomaan kotiin saa takan, mutta vielä joutuu tyytymään YouTube videoihin 🙈
.
.
It's already Friday tomorrow🧡 I'm dreaming about fireplace to our home but maybe some day when we have our own home 👌🏻

Follow Me!