keittiö lankkupöytä Lifie metallijalkainen ruokapöytä raksijalka ruokapöytä sisustus

Ruokapöytä vaihtoon

Moikka!

Tämä postaus piti julkaista jo eilen, mutta meidän ilta menikin pienen flunssapotilaan hoitamiseen. Minskulla on flunssa ja todella avuton olo, kun ei voi kauheasti auttaa toista 🙁 J kävi illalla ostamassa kaupasta valkosipuliakin, kun kuulimme sen mahdollisesti auttavan sukkaan laitettuna ja sängynpäätyyn kiinnitettynä. Nukuimme sitten valkosipulin tuoksuisessa huoneessa koko yön 😀 Yö onneksi sujui hyvin ja koitimme aina syönnin yhteydessä niistäjällä tyhjentää nenää. Toivotaan, että pian menee olo ohitse <3

Muistatte varmaan, että me hankimme tämän nykyisen pöydän Askosta muuttaessamme tähän asuntoon. Olen pitänyt pöydästä kovasti ja siinä on ollut just hyvän värinen kannen sävy.

Nyt on kuitenkin niin, että kansi on mustunut niistä kohdista missä kädet ovat koskettaneet pöydän pintaa. Pöydällä on olleet nämä pyöreät tabletit ja niiden ympäriltä on alalaita paikka paikoin tummentunut. Ehkä huomaattekin alla olevasta kuvasta. Olin todella harmistunut asiasta ja varsinkin siitä, että kansi ei ollut enään tasainen kaunis väri vaan läikikäs. Näin ollen olinkin yhteydessä Lanternan Askoon, josta pöytä on hankittu ja sieltä pyydettiin sähköpostilla tiedot ja kuvia pöydästä. Lähetin ne heille ja viikon sisällä sainkin vastauksen, että pöydän valmistaja ottaa pöydän takaisin ja rahat palautetaan minulle kokonaisuudessaan. En osannut odottaa moista vastausta, joten nyt onkin hieman kiirus hankkia uusi pöytä tilalle 😀 Olen todella iloinen heidän vastauksestaan ja siitä miten he tämän asian ovat hoitaneet. Olen aina ollut heidän palveluunsa tyytyväinen, mutta tätä en siltikään osannut odottaa. Ilmeisesti tämän pöydän kohdalla on kannessa sattunut virhe tms.

Olen tykännyt tämän pöydän ilmavuudesta ja siitä ettei se koostaan huolimatta näytä liian raskaalta kodissamme. Erityisesti nuo ristikkojalat ovat olleet mieleeni.

Olen muuten haaveillut tuon sivupöydän ja taulun tilalle isoa vitriinikaappia. Se toisi kaivattua kaappitilaa keittiön puolelle, mutta katsotaan.

Pohdin ottaisinko saman pöydän tilalle Askosta, mutta nähdessäni tämän kuvan netissä…

( kuva löydetty; http://sisustustajaelamaa.blogspot.fi/2014/03/diy-projekteja-tulevaan-kotiin.html )

…rakastuin päätä pahkaa siihen ja nyt tuollainen on aivan pakko saada <3 Nuo kiiltävät raksijalat ovat todella kauniit yhdessä patinoituneiden lankkujen kanssa. Ei liian krumeluuri eikä maalaisromanttinen, täydellinen siis! Nyt olenkin yrittänyt löytää pöydälle tekijää, mutta tuntuu, että joku osaisi hyvinkin tehdä kannen, mutta metallinen jalka pitäisi teetättää toisella. Huoh! Jos joku muuten tietää jonku tekijän kenellä pöytä voisi onnistua, niin kuulisin mielelläni!

Taidan tehdä niin, että hankin väliaikaisen pöydän Tori.fistä, kun tosiaan tulevat hakemaan tämän nykyisen pöytämme heti, kun ilmoitan heille. Emme kuitenkaan viitsisi kovin kauaa olla ilman pöytää ja näyttää siltä ettei tuon pöydän saaminen ihan heti onnistu. Se on kuitenkin niin unelmapöytä, että ehkä maltan hetken sitä odotella 😉 Näin edullisen pyöreän ruokapöydän ilmoituksen, mutta mietin käykö sen mallinen meille? Toki se olisi vain väliaikainen, joten voisi olla hauska kokeilla, jos vastaavanlainen tulee vielä myyntiin 🙂

Mitäs te pidätte löytämästäni pöydästä? 

Iskikö teihin yhtä kovasti kuin kirjoittaneeseeen?

Kivaa lauantaita harmaasta säästä huolimatta!

Terkuin,
– Marjut –

8 Comments
Previous Post
14.1.2017
Next Post
14.1.2017

8 Comments

 • ChandelierHome

  Teidän entinen pöytä on todella kaunis ja olen niin monet kerrat sitä ihastellut instagramin puolella! Nuo ristikkojalkaiset pöydät on kyllä niin kauniita jo pelkkien jalkojen ansiosta. Pyöreän pöydän haaveilua itselläni myös silloin tällöin. Ehkä sitä joskus uskaltaa sellaisen hankkia. Uskon että tuleva pöytä sopii teille, oli se pyöreä tai ei 🙂 mukavaa viikonloppua!

 • Anonyymi

  Itselläni saman tyylinen pöytä, mutta valkoisilla puisilla jaloilla! Tekijä oli facebookissa nimellä Mikko Jokiniemi ja siellä on julkisia albumeita mistä näkee minkälaisia on jo tehnyt. 🙂
  -maria

 • Anonyymi

  Upea, minkä pöydän olet löytänyt.Minä teetätin tutulla puusepällä nykyisen ruokapöytäni (niin kuin edellisenkin, osan siitä teki metalliverstaan kaveri, koska pöydän jalka oli rosteria),näin olen saanut parhaat ja mittoihin sopivat pöydät. On tietysti vähän hintavampaa, mutta laadusta kannattaa maksaa:) Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

 • paula

  Romuritari tekee lankkupöytiä erilaisilla jaloilla, oon sieltä kuolannu moisia mutten vielä raaskinu hankkia 🙂

 • Marjut

  Kiitos kovasti vinkistä 🙂

 • Marjut

  Kiitos, minäkin pidin siitä kovasti ja harmittelinkin pöydän kohtaloa :/ Uusi pöytä on kyllä kivan freesi! Aurinkoista kevättä 🙂

 • Marjut

  Kiitos, heidän kanssaan olenkin jo ollut yhteydessä 🙂

 • Marjut

  Voi olisikin upeaa nähdä myös sinun pöytäsi! Vinkkaa ihmeessä metalliverstaan kaveri 🙂 Kivaa viikonlopun jatkoa sinulle!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!