beauty KOSMETIIKKA Lifie MAYBEAUTY THE INCREDIBLE FACE MASK yhteistyö

MayBeauty: The Incredible Face Mask

Olette toivoneet minulta myös kosmetiikkaan liittyviä postauksia ja olenkin iloinen tästä ensimmäisestä postauksesta aiheeseen liittyen. Sain nimittän jonkin aikaa sitten testattavaksi hurjaan suosioon nousseen kasvonaamion. Pakkaukset ovat lojuneet jo hetken aikaa pöydällämme, ehkä tiedättekin vauvaperheenarjen hektisyyden ei niin vain oteta tunnin omaa aikaa  😀

Vihdoin viime viikonloppuna sanoin J:lle, että nyt minä hemmottelen itseäni Minean pitkien päiväunien aikaan. Sanotaanko, että viimeisimmästä kasvojen hemmotteluhetkestä taitaa olla aikaa.. Aiemmin tulikin käytettyä erilaisia naamioita, joten oli tosi kiva päästä pitkästä aikaa kokeilemaan jotain uutta!

Tämä  MayBeautyn The Incredible Mask lupaa poistaa mustapäitä ja kuolleita ihosoluja vain minuuteissa! Mutanaamio imee talia ja rasvaa iholta ja puhdistaa ihohuokoset kaikista epäpuhtauksista. Se auttaa samalla ihohuokosia sulkeutumaan ja tekee ihosta tasaisemman ja puhtaamman.

Minulla on aina ollut melko kuiva iho (tiedän, että vedenjuontini on heikkoa) ja, jotta kasvorasva pääsee paremmin imeytymään on iho tärkeää välillä syväpuhdistaa. Ihoni ei koskaan ole kärsinyt suuremmin finneistä, mutta mustapäitä löytyy kyllä. Toivoisin ihoni olevan hehkeämpi ja freesimmän näköinen. Innolla lähdin kokeilmaan naamion tuloksia!

Naamio levitetään kasvoille kertakäyttöisestä pakkauksesta. Aine on melko tahmaista enkä suosittele sormin levitystä. Sivelin naamioon laittoon tarkoitetulla siveltimellä ainetta kasvoilleni. Levitin tasaisen kerroksen koko kasvojen alueelle välttäen kulmakarvoja ja hiusrajaa. Annoin naamion vaikuttaa noin 40 minuttia, kunnes tunsin sen olevan joka kohdasta kuivunut. Yhdestä pakkauksesta riittää yhdeksi kerraksi ja pakkaus on helppo napata mukaan vaikka reissuun!

Minean edelleen nukkuessa minä nappasin lehden kainalooni ja köllöttelin sohvalla naamion kuivumisen ajan. Tästä voisi tulla viikoittainen hemmotteluhoito 😉

Pikkuhiljaa tunsin naamion kuivuneen ihooni ja hieman ihoa kiristeli puhuessa. Aloitin varovasti kuorimaan naamiota aloittaen ohimoilta ja leuasta. Pakko myöntää, että tällaiselle herkkanahkaiselle tuo naamion pois ottaminen oli hieman tuskallista 😀 Naamio lähti todella nätisti yhtenä kappaleena irti ja tuloksen todellakin näki heti! Naamioon oli selkeästi jäänyt kiinni kaikki epäpuhtaudet ja se näkyykin alla olevasta kuvasta hyvin. Pesin kasvot viileällä vedellä ja tunsin todella kasvojeni hehkämmäksi ja pehmeämmäksi. Iho punoitti vielä hetken pesun jälkeen, joten suosittelen sen käyttöä hetkeen, kun ei heti tarvitse lähteä mihinkään 😉

On upeaa, kun tuote jota testaa toimii todella! Suosittelen mielelläni kaikille tätä lupaukset pitävää tuotetta! Täytyykin nyt ottaa ihan viikoittaiseen käyttöön tämä niin saa ihon hehkumaan jatkossakin 🙂

Mikäli olette kiinnostuneita kokeilemaan myös tätä huikeaa kasvonaamiota niin koodilla lwsmask saatte -30% edun MayBeautyn verkkokaupasta! Koodi aktivoituu automaattisesti tämän linkin kautta. 
Tällä hetkellä sivellin on lopuunmyyty, mutta niitä tulee varastoon jälleen 2-4 viikon sisällä!

Tuote on alennuksen jälkeen vieläkin edullisempi, joten suosittelen testaamaan, pidätte varmasti!

Hehkein terveisin,

– Marjut-

4 Comments
Previous Post
15.3.2017
Next Post
15.3.2017

4 Comments

 • Ulla

  Tilasin, testasin ja tykkäsin! Hauska oli nähdä mitä kaikkea mielenkiintosta naamioon irtos kasvoilta, HUIPPU!

 • Säde

  Mäkin sain tällä naaman puhtaaksi, yllätti toden teolla tuo kuonan määrä 😮

 • Marjut

  Oi hienoa, että tykkäsit myös! Onhan se vähän ällöä nähdä mitä ihossa on, mutta siinä juurikin näkee tuotteen toimivuuden!

 • Marjut

  No sama oli täällä myös! Täytyy pitää ihan jatkuvassa käytössä, jotta saa ihon pidettyä kunnossa.

Leave a Reply

Instagram

 • Date night with hubby ❤ We are going to see live @jennivartiainenofficial 😍 I need to say that when we bought these tickets I couldn't be sure that I might not be here.. So thankful right now❤ #fuckcancer .
.
I wish you all lovely weekend ♡ .
.
.
.
.
.
.
#jotex #livingroom #cancer
 • Some of you thought that this hair is not my own. So I'm happy to tell you all that this really is my OWN hair 😍 I'm so thankful that my hair grows this fast 🙏 
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #look #ootd #style .
.
.
📷 : @pinjafin
 • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
 • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
 • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
 • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha

Follow Me!