DECOR Lifie

Valoa tulviva ikkuna

Kivaa torstai-iltaa!

Niimpä niin, vaihdoin sitten järjestystä kuitenkin jo ennen uuden sohvan löytymistä 😀 Ja vitsi, että mä tykkään tästä nyt! Kokeilin aluksi järjestystä erilailla, mutta tämä oli ehdottomasti paras. Nyt lattiaan asti oleva ikkuna pääsee täysin oikeuksiinsa ja valoa suorastaan tulvii siitä sisään. Aivan kerrassaan ihanaa tämä valon määrä ja etenkin auringonlaskun säteet, jotka täyttää huoneen iltaisin.

Mietin ensin ovatko taulut liian korkealla sohvaan nähden, mutta niitä ei oikein voi laskea, joten saa olla. Ei se niin pahalta ehkä näytä eihän? Joku metallinen kori voisi sopiva tuohon divaaniosan eteen ikkunan alle. Mitään isoa ja raskasta siihen ei oikein sovi vaan pikemminkin kevyttä ja ilmavaa. Koriin voisi laittaa vaikka lehtiä, torkkupeiton tai tyynyn. Tuleeko muita ideoita kuin kori? Pyöreää sohvapöytää oon edelleen metsästänyt, mutta sopivaa ei tunnu löytyvän. Tuon nykyisen pöydän jalat, kun ei ehkä Minean kannalta ole parhaimmat mahdolliset. Marmorinen pöytä olisi täydellinen, mutta vähän turvallisemmilla jaloilla kiitos. Ikean nojatuoli jäi vanhalle paikalleen ja siinä taitaakin olla paras paikka sille, kunnes joskus löytyy kevyempi nojatuoli tilalle.

Tulette myöhemmin näkemään myös muutoksen näkymästä keittiöön päin!

Mutta mitäs pidätte olohuoneen uudesta järjestyksestä?

 

 

Huomenna ollaan jälleen perjantaissa ja päästään nauttimaan viikonlopusta. Ninni lähti tänään takaisin kotiin viikon kyläilyn jälkeen ja huomenna saadaankin J:n vanhemmat vuorostaan meille. Mitään suurempia suunnitelmia meillä ei vielä viikonlopulle ole, mutta eiköhän tässä jotain keksitä 🙂 Ninnin olisi tarkoitus tulla vielä meille ennen koulujen alkamista <3

Mukavaa iltaa <3

 

I changed new order in our livingroom and now this huge window is all open. I love it <3 Now this room is full of light and beatiful sunshine comes in all most every evening. Have a lovely evening!

No Comments
Previous Post
20.7.2017
Next Post
20.7.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Today we had Minea 's 2-years birthday party with Unicorn theme 🦄💖 What a lovely day & guests 😍 Now time to sleep♡ Have a lovely evening! .
.
.
.
.
.
.
.
.
#birthday #birthdaygirl #Unicorn #party #babygirl #family
  • Kaupallisessa yhteistyössä @kauppakeskusjumbo kanssa + ARVONTA 100 € lahjakorttiin || Meidän perheen lemppari #kauppakeskusjumbo sijaitsee alle 10 minuutin päässä meistä ja siellä tulee käytyä viikoittain! Sieltä löytyy huikean laaja valikoima muotiliikkeitä saman katon alta 👗👢 Onko sulla omaa lemppari kauppakeskusta? Vieläkö syksyn hankintoja on tekemättä? Tägää alle sun shoppailukaveri ja oot mukana 100 euron Jumbon kauppakeskuslahjakortin arvonnassa (eri kavereilla voit osallistua useamman kerran ) ♡ ( Linkki kilpailun sääntöihin http://vlt.me/saannot ) Arvonta päättyy 24.10.18 #jumbonfashionweek .
.
.
.
.
.
.
#vila #veromoda #only # kaupallinenyhteistyö
  • Skincare is important for all but especially for little ones ♡ Meidän neidin ykkös ihonhoitohuotteita ovat @acofinland
Minicare-sarjan tuotteet 💯👌 Blogissa lisää tuotteiden testauksesta! 
Kaupallinen yhteistyö @acofinland || Ps. Koodilla MARJUT20 saa -20% alennuksen Minicare-sarjan tuotteista Yliopiston apteekin verkkokaupasta 31.10.18 asti ♡ .
.
.
.
.
.
#aco #minicare #family #baby #skincare
  • I'm so thankful & flattered for all your lovely comments for that Ihana Nainen video ❤😍😭 That project was SUPER 😍🎀
.
.
Have a beautiful evening sweeties ♡ .
. .
.
.
.
.
.
.
.
#kitchen #keittiö #interior
  • I had a change to participate in this beautiful video and showing people that every woman is lovely, no matter how you look ❤ link in bio! .
.
Miten upea ikimuistoinen kokemus, jossa sain olla osana. Toivon rohkeuteni näyttävän jokaiselle naiselle, että me ollaan ihania just tällaisena kuin me ollaan ❤ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ihananainen #roosanauha #arla #vapaataidekoulu
  • ♡ Happy Girl's Day you all beautiful ladies ♡ Always remember to carry yourselves with pride ❤ Tomorrow you see something special where I have been participated 🎀
.
.
Ps. Love that blazer😍
.
.
.
.
.
.
📷: @joniautiophoto

Follow Me!