DECOR Lifie

Valoa tulviva ikkuna

Kivaa torstai-iltaa!

Niimpä niin, vaihdoin sitten järjestystä kuitenkin jo ennen uuden sohvan löytymistä 😀 Ja vitsi, että mä tykkään tästä nyt! Kokeilin aluksi järjestystä erilailla, mutta tämä oli ehdottomasti paras. Nyt lattiaan asti oleva ikkuna pääsee täysin oikeuksiinsa ja valoa suorastaan tulvii siitä sisään. Aivan kerrassaan ihanaa tämä valon määrä ja etenkin auringonlaskun säteet, jotka täyttää huoneen iltaisin.

Mietin ensin ovatko taulut liian korkealla sohvaan nähden, mutta niitä ei oikein voi laskea, joten saa olla. Ei se niin pahalta ehkä näytä eihän? Joku metallinen kori voisi sopiva tuohon divaaniosan eteen ikkunan alle. Mitään isoa ja raskasta siihen ei oikein sovi vaan pikemminkin kevyttä ja ilmavaa. Koriin voisi laittaa vaikka lehtiä, torkkupeiton tai tyynyn. Tuleeko muita ideoita kuin kori? Pyöreää sohvapöytää oon edelleen metsästänyt, mutta sopivaa ei tunnu löytyvän. Tuon nykyisen pöydän jalat, kun ei ehkä Minean kannalta ole parhaimmat mahdolliset. Marmorinen pöytä olisi täydellinen, mutta vähän turvallisemmilla jaloilla kiitos. Ikean nojatuoli jäi vanhalle paikalleen ja siinä taitaakin olla paras paikka sille, kunnes joskus löytyy kevyempi nojatuoli tilalle.

Tulette myöhemmin näkemään myös muutoksen näkymästä keittiöön päin!

Mutta mitäs pidätte olohuoneen uudesta järjestyksestä?

 

 

Huomenna ollaan jälleen perjantaissa ja päästään nauttimaan viikonlopusta. Ninni lähti tänään takaisin kotiin viikon kyläilyn jälkeen ja huomenna saadaankin J:n vanhemmat vuorostaan meille. Mitään suurempia suunnitelmia meillä ei vielä viikonlopulle ole, mutta eiköhän tässä jotain keksitä 🙂 Ninnin olisi tarkoitus tulla vielä meille ennen koulujen alkamista <3

Mukavaa iltaa <3

 

I changed new order in our livingroom and now this huge window is all open. I love it <3 Now this room is full of light and beatiful sunshine comes in all most every evening. Have a lovely evening!

Ei kommentteja
Previous Post
20.7.2017
Next Post
20.7.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit