DECOR Lifie

Asuntomessut 2017 / Olohuoneet

Heissan!

Kerroinkin meidän käyneen pari viikkoa sitten asuntomessuilla. Luulin jo etten pääse tänä vuonna ollenkaan ihastelemaan messukohteita, mutta onneksi sisustusintoinen ystäväni vauvansa kanssa lähti kanssamme päiväreissulle 🙂 Pakattiin siis äidit ja vauvat autoon ja suunnattiin kohti Mikkeliä. Matka taittui vauvojen ollessa päikkäreillä ja sitten pysähdyttiin syömään ennen messuille saapumista, päästiin sitten heti kiertelemään aluetta. Tänä vuonna messualue sijaitsee Saimaan rannalla ja mitä olin alueesta kuvia nähnyt odotukset olivat korkealla! Voin kertoa, että odotukset täyttyi ja ylittyikin! Etenkin rantakohteet oli mielettömän upeat ja pelkästään jo niiden kiertämisen jälkeen mietimme, että kyllä kannatti ajaa tänne asti. Ihan kaikkia kohteita emme kiertäneet, mutta suurimman osan onneksi. Mukaan tarttui kyllä hurjan paljon sisustusinspiraatioita! Oli todella inspiroivaa nähdä erilaisia sisustusratkaisuja, tyylejä ja kokonaisuuksia. Niin ja kyllähän se talokuumekin nosti päätään! Näiden kohteiden asukkaat saavat kyllä kerrassaan upean asuinympäristön ja millä maisemilla osa saa päivänsä aloittaa.

Ajattelin jakaa messukuvat teille useamman postauksen sarjaan, jotta pääsette fiilistelemään paremmin upeita kohteita. Postaukset jaottelen seuraavasti;

• Olohuoneet

• Keittiöt ja ruokailutilat

• Makuu- ja lastenhuoneet

• Kylpyhuoneet ja saunat

• Terassit ja julkisivut

• Omat suosikkini

. Aloitetaankin messukohteiden postaus-sarja olohuoneista.Omasta mielestäni olohuone (tai olohuone-keittiötila) on kodin sydän <3 Siellä vietetään eniten aika koko perheen kesken. Yleensä myös muut tilat rakentuvat olohuoneen ympärille.

Monissa kohteissa nähtiin isoja ikkunoita, korkeita tiloja, avaruutta, pehmeitä tekstiilejä, maanläheisiä värejä ja kodikkuutta. Etenkin isot ikkunat ja korkea huonekorkeus on yleistyneet viime vuosina. En kyllä ihmettele ollenkaan, koska olen itsekkin niihin sydämeni pohjasta rakastunut! Nuo tuovat ilmavuutta ja valoa, jota jokainen varmasti kotiinsa toivoo.  Isot valaisimet näyti olevan kovassa huudossa ja sellaisen perään itsekkin haaveilen. Monissa kohteissa oli useampi valaisin lähekkäin katossa. Korkeassa tilassa ne toimivatkin hienosti.

Mikä olohuoneista miellytti eniten teidän silmää? Saitteko uusia ideoita?

 

We were two weeks ago in housing fair at Mikkeli. Those houses was so beautiful and the hole area was amazing! In this post I show you livingrooms. What did you like the most?

Ei kommentteja
Previous Post
6.8.2017
Next Post
6.8.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
  • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
  • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?

Seuraa minua!