DECOR Lifie

Asuntomessut 2017 / Olohuoneet

Heissan!

Kerroinkin meidän käyneen pari viikkoa sitten asuntomessuilla. Luulin jo etten pääse tänä vuonna ollenkaan ihastelemaan messukohteita, mutta onneksi sisustusintoinen ystäväni vauvansa kanssa lähti kanssamme päiväreissulle 🙂 Pakattiin siis äidit ja vauvat autoon ja suunnattiin kohti Mikkeliä. Matka taittui vauvojen ollessa päikkäreillä ja sitten pysähdyttiin syömään ennen messuille saapumista, päästiin sitten heti kiertelemään aluetta. Tänä vuonna messualue sijaitsee Saimaan rannalla ja mitä olin alueesta kuvia nähnyt odotukset olivat korkealla! Voin kertoa, että odotukset täyttyi ja ylittyikin! Etenkin rantakohteet oli mielettömän upeat ja pelkästään jo niiden kiertämisen jälkeen mietimme, että kyllä kannatti ajaa tänne asti. Ihan kaikkia kohteita emme kiertäneet, mutta suurimman osan onneksi. Mukaan tarttui kyllä hurjan paljon sisustusinspiraatioita! Oli todella inspiroivaa nähdä erilaisia sisustusratkaisuja, tyylejä ja kokonaisuuksia. Niin ja kyllähän se talokuumekin nosti päätään! Näiden kohteiden asukkaat saavat kyllä kerrassaan upean asuinympäristön ja millä maisemilla osa saa päivänsä aloittaa.

Ajattelin jakaa messukuvat teille useamman postauksen sarjaan, jotta pääsette fiilistelemään paremmin upeita kohteita. Postaukset jaottelen seuraavasti;

• Olohuoneet

• Keittiöt ja ruokailutilat

• Makuu- ja lastenhuoneet

• Kylpyhuoneet ja saunat

• Terassit ja julkisivut

• Omat suosikkini

. Aloitetaankin messukohteiden postaus-sarja olohuoneista.Omasta mielestäni olohuone (tai olohuone-keittiötila) on kodin sydän <3 Siellä vietetään eniten aika koko perheen kesken. Yleensä myös muut tilat rakentuvat olohuoneen ympärille.

Monissa kohteissa nähtiin isoja ikkunoita, korkeita tiloja, avaruutta, pehmeitä tekstiilejä, maanläheisiä värejä ja kodikkuutta. Etenkin isot ikkunat ja korkea huonekorkeus on yleistyneet viime vuosina. En kyllä ihmettele ollenkaan, koska olen itsekkin niihin sydämeni pohjasta rakastunut! Nuo tuovat ilmavuutta ja valoa, jota jokainen varmasti kotiinsa toivoo.  Isot valaisimet näyti olevan kovassa huudossa ja sellaisen perään itsekkin haaveilen. Monissa kohteissa oli useampi valaisin lähekkäin katossa. Korkeassa tilassa ne toimivatkin hienosti.

Mikä olohuoneista miellytti eniten teidän silmää? Saitteko uusia ideoita?

 

We were two weeks ago in housing fair at Mikkeli. Those houses was so beautiful and the hole area was amazing! In this post I show you livingrooms. What did you like the most?

No Comments
Previous Post
6.8.2017
Next Post
6.8.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
  • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!