DECOR Lifie

Marmorinen sohvapöytä

Kaunista torstai-iltaa ihanat!

Tiedätte mun etsineen meille jo pidemmän aikaa sopivaa sohvapöytää eikä millään tuntunut löytyvän sopivaa vaihtoehtoa. Toiveissa oli kevyt ja ilmava pöytä, mielellään marmorisella kannella. Ja tietysti myös sopivan kokoinen meidän olohuoneeseen. Valkoinen marmori oon vaan niin kaunis ja sopii hyvin klassiseen sisustukseen. 

Vihdoin ja viimein meille on kotiutunut tämä upea kaunokainen ♥ Pitkän etsinnän jälkeeen löysin sohvapöydän Kodin1:n verkkokaupasta*. Olin nähnyt vastaavia pöytiä muualla, mutta pelkäsin niiden pöytien kansien olevan liian tummia makuuni. Kodin1 verkkokaupan kuvassa pöydän kansi näytti riittävän valkoiselta, joten rohkenin sen tilata. Paketti toimitettiin suoraan kotiovellemme viikon jälkeen tilauksesta enkä meinannut malttaa odotella sen avaamisen kanssa! Onneksi sattui olemaan J:n vapaapäivä ( yksin ei olisi kantamisesta tullut mitään, oli nimittäin aikas painava paketti! ), joten päästiin avaamaan paketti ja kokoamaan pöytä saman tien 😉

Näitä Titania sohvapöytiä on kolmea kokoa neliskulmainen, pyöreä ja suorakaiteen muotoinen. Pohdin neliön ja pyöreän pöydän välillä päätyen kuitenkin tähän neliskulmaiseen malliin. Se sointuu olkkariimme hyvin, (vaikkakin olohuoneemme tulee kokemaan muutoksia sohvan suhteen lähiaikoina ) ja on pidemmän päälle varmasti hyvän kokoinen. Pöydän tukevien metallisten jalkojen ansiosta pöytä pysyy vakaasti paikallaan eikä ole vaaraa sen kaatumisesta. Pöydän metallisia jalkoja olisi ollut valittavana valkoisen lisäksi mustana ja teräksisenä. Olin jo kallistumassa aluksi teräksen väriin, sitä, kun meiltä löytyy aika paljon, mutta loppumetreillä vaihdoin värin valkoiseen. Ja hyvä, niin koska koko valkoinen pöytä luo ilmavamman tunteen ja näyttää klassisen kauniilta.

Uusi pöytä on edellistä paljon matalempi, tosin aiempi pöytä ei ollutkaan sohvapöydäksi tarkoitettu. Suoraan sanottuna vähän jännitti miten Minean kanssa pöytä toimisi, mutta hyvin on mennyt ja tavaratkin on vielä suht koht pysynyt pöydällä. Mitä nyt vähän kukkia on käyty ihastelemassa pienin sormin 🙂 Pöydän kulmat on pyöristetty, mutta tottakai aina pitää olla varovainen, kun on menoa ja meininkiä ♥

Olin iloinen siitä, että marmori oli juuri sellainen kuin kuvassa näytti.  Pöydän kansi on aitoa marmoria, joten pieniä eroavaisuuksia voi olla. Tämä tekee jokaisesta pöydästä uniikin kappaleen. Pöydän kansi pitäisi vielä käsitellä marmorille tarkoitetulla aineella, jolloin se kestäisi aikaa paremmin.

Kodin1 sivuilla on hieno valikoima erilaisia marmorisia pöytiä, joten suosittelen kurkkaamaan sieltä, jos etsit tyylikästä sohvapöytää!

Finally we have a new coffee table!I found this beautiful marble table from Kodin1 webstore. It’s so elegant, lightly and classy! It fits perfect to our home and I really like it ♥

*yhteistyössä Kodin1

8 Comments
Previous Post
12.10.2017
Next Post
12.10.2017

8 Comments

 • Päden paja

  Oi miten ihanalta näyttää, niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia♥ Tuo pöytä on aivan upea! Täytyykin mennä kurkkimaan noita sivuja lisää:) Mukavaa syksynjatkoa!

  • Marjut

   Kiitos paljon kommentistasi <3 Näin syksyllä on ihanaa, kun saa kynttilöiden avulla tunnelmaa lisättyä 😉 Oon kyllä kerrassaan ihastunut tähän pöytään ja sen ilmavaan olemukseen! Oikein kaunista syksyä myös sinulle <3

 • Tiia

  Heippa! Sellainen ehdotus, että voisitkohan säätää kuviesi skaalausta niin että myös muilla kuin mobiililaitteilla olisi mukava lukea postauksiasi..? 🙂 Luen itse blogeja paljon myös tietokoneella (läppärillä) ja kuvasi ovat niin isoja, etteivät millään mahdu ruutuun ja skrollausta saa tehdä aika paljon essuntaas.. Tällainen kehitysehdotus! 🙂

  • Marjut

   Moikka ja kiitos kommentistasi! Täytyy heti laittaa viestiä järjestelmänvalvojalleni, joka hoitaa näitä asioita puolestani. Olen ymmärtänyt, että sivujen pitäisi olla selkeästi luettavissa kaikilla laitteilla ja on ehdottoman tärkeää, että näin myös on! Asia tarvittaessa korjataan 🙂 Kiitos vielä ja ihanaa alkavaa viikkoa! b

 • Kati

  Ihana! Mä tilasin sellaisen, jossa oli kultaiset jalat, mutta luovuin siitä, koska marmori vihersi. Sun on kivan näköinen! 🙂

  • Marjut

   Kiitos, tykkään siitä kyllä kovasti! Ompa kurjaa ettei ollut mieluinen pöytä :/ Eihän se ollut lasimarmoria, koska katsoin, että ne ainakin vihersi? Ihana kuulla, että meidän tyylit natsaa 😉 Tuo maljakko on kyllä niin <3

 • Kati

  Ai niin ja muutenkin sama maku meillä, koska mulla on toi sama maljakko ja käytän sitä koko ajan, kun se on mielestäni niin ihana! <3

 • Marie

  Tosi kiva!???? Onko pöydän kansi irroitettavissa niin että sen saisi vaihdettua jos haluaa vaihtelua sisustukseen?

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!