DECOR Lifie

Suljettuna ollut huone

Kerroin teille aiemmin mun yhdestä meneillään olevasta isommasta projektista, josta lupailin kertoa teille myöhemmin lisää.

Tässä se nyt olisi; meidän v i e r a s h u o n e !

Tämä on ensimmäinen kerta, kun julkaisen tästä huoneesta mitään kuvia, joten kiva päästä kuvailemaan kokonaan uusia kuvia teillekkin 🙂 Vierashuone on tähän astu pysynyt visusti kiinni eikä se missään nimessä ole ollut kuvauksellinen. Huone on toimittanut tähän asti sellaista romuhuoneen virkaa ja sitä on raivattu aina sen mukaan, kun joku on meillä yöpynyt. Päätin alkuvuodesta, että haluaisin panostaa huoneeseen enemmän ja tehdä siitä viihtyisä kaikinpuolin. Ajatuksena oli, että huoneesta tulisi vierashuoneen lisäksi mun kotitoimisto. Tällä kertaa esittelen teille osan huonetta ja myöhemmin, kun toinenkin puoli on valmis, näette koko huoneen.

Tuo IKEAN vuodesohva on ollut huoneessa koko ajan ja se on vieraita palvellut todella hyvin. Lisäksi se antaa säilytystilaa kivasti! Laitoin kuitenkin sohvan viime viikolla myyntiin, koska ajattelin sen olevan liian massiivinen ja raskas. Mitä te olisitte mieltä keveämmästä sohvasta tuohon huoneeseen? Kevyempi sohva voisi olla ilmavampi, mutta toisaalta onko tuossa nykyisessä sittenkään mitään vikaa? 

Vierashuoneen seinällä oli aiemmin se Ballerina- taulu, jos muistatte? Mietinkin, että huoneeseen voisi sopia kaksi isompaa taulua vierekkäin ja karttajulisteet on käyny mielessä aiemminkin. Vähän kyllä aluksi mietin onko ne ihan meidän tyylisiä ja miten ne sopisi meille. Sain sattumalta hyvään aikaan viestin Avarcarto* nimiseltä yritykseltä, josko haluaisin tilata heiltä juurikin näitä karttajulisteita. Niimpä meidän seinällä komeilee nyt kaksi kaupunkia Kemi & Kokkola. Kaupungit valittiin niin, että Kemi on Jannen kotikaupunki ja Kokkolassa on ollaan molemmat asuttu ♥ Julisteista tuli sopivan vaalea sävytteisiä, jolloin mustat kehykset antaa hyvän kontrastin. Mustaa ei meillä paljoa ole sisustuksessa nähty, vaikka siitä pienissä määrissä pidänkin.

Tänne huoneeseen taulut sopii mun mielestä ihan täydellisesti, vai mitä? Huoneen uusi ilme vaati kyllä turhista tavaroista luopumista ja sen tein enemmän kuin mielelläni! Ihanaa päästä eroon nurkissa lojuneista turhakkeista ja myinkin suurimman osan tavaroista meidän alueen facekirppiksellä, jotta vältyin postittamisilta. Oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen huoneeseen nyt (voitte ehkä kuvitella Jannen olevan samaa mieltä 😀 )!

Niin ja viimeinen tiputus meni hyvin vaikkakin oon ollut jälleen superväsynyt. Tämäkin postaus on odottanut luonnoksissa alkuviikosta asti, mutta vihdoin jaksoin sen teille julkaista ♥
Kiitos vielä mummulleni, joka oli meillä tämän viikon auttamassa Minean kanssa ♥

Kivaa lauantai-iltaa ihanat!

ps. karttajulisteista on luvassa arvonta Instagramin puolella jossain vaiheessa, joten muistakaa seurailla siellä myös!

*yhteistyössä

3 Comments
Previous Post
24.3.2018
Next Post
24.3.2018

3 Comments

  • Chandelierhome

    Mukava oli päästä kurkistamaan teidän vierashuoneeseen. Jäin joskus sitä miettimään kun olisitkohan instassa maininnut että teilläkin on tuo Ikean vuodesohva että minkälainen huone teillä palvelee vieraita 🙂 Kaunis huone! Minä olen miettinyt samaa tuon vuodesohvan takia, että se on tosiaan aika massiivinen mutta sen tuoma säilytystila on ehdoton plussa joten en ole kaivannut muutostakaan. Innolla jään odottelemaan minkälaisen hankitte tilalle. Mukavia pääsiäispyhiä <3

  • S

    Meillä sama vuodesohva ja se on kyllä äärimmäisen kätevä. Mulle on lisäksi tärkeää, kun tulee vietaita yökylään, että niillä mukava sänky nukkua. Mun mielestä ei siis kannata luopua. Ei oo liian raskas kuitenkaan.

  • Ansku

    Oikein kaunis on vierashuoneenne nyt! Todellakin nuo taulut vaativat mustat kehykset. Itselläni ei ole kokemusta Ikean vuodesohvasta, mutta jos se on käytännöllinen, pitäisin sen ihmeessä. Jokin muu sohva on alttiimpi nuhraantumiselle ja kulumiselle, kun taas tuosta on helppo pestä ja vaihtaakin tarvittaessa päiväpeite. Ja näyttää ihan hyvältä!
    Jatka vain samalla tyylillä koko huone valmiiksi, sinulla on kyllä taito hyppysissäsi.
    Kiva kuulla, että viimeinen tiputus meni hyvin ja on onnellisesti ne ohitse. Voi hyvin:)

Leave a Reply

Artikkelit