DECOR Lifie

Sisustusideat parvekkeelle

Kaupallinen yhteistyö Ellos

Täällä uudessa kodissa alkaa paikat olemaan pikkuhiljaa järjestyksessä, mutta ainut mikä ei oo millään mallilla on parveke. Siellä on vain muutama kukkaruukku, lyhty ja talja lattialla. On ihan eri alkaa sisustamaan nyt parveketta kuin mitä aiemmin terassia. Parvekkeen kanssa ei tarvi ottaa huomioon sateen kestävyyttä huonekalujen valinnassa tai siinä jääkö tekstiilit yöksi sinne. Mutta siellä pitää ottaa huomioon tilan koko mitä sisustaa, koska mun parveke ei ole kovinkaan iso, se on I -mallinen ja molemmilla seinustoilla lasit alas asti, jolloin olo on kuin akvaariossa. Monia haasteita siis sanoisinko.

Kokosin kaksi kollaasia toisen pöydän ympärille niin, että tilassa voisi syödä ja istua iltaa. Toisen taas vain rentoutumiseen ja nauttimiseen. Parvekkeelle ei mahdu sekä pöytä että sohvan tyylinen ratkaisu, joten pitää valita kummalle on enemmän käyttöä? Kokosin Elloksen valikoimista kaksi erillistä inspiraatio kollaasia molempiin käyttötarkoituksiin.

Rentoutumistila

Ensimmäisessä kollaasissa ajattelin parvekkeen käytöksi enemmän hengailu ja oleskelutilaa. Rottinkinen penkki toiselle seinustalle sohvaksi, rottinkinen nojatuoli ilman rahia päätynurkkaan ja sohvapöydäksi yksi tuollainen siro valkoinen pöytä. Lattialle osittain penkin alle laittaisin rouhean juuttimaton tuomaan pehmeämmän tunnelman, tarvittaessa näköesteeksi naapurien parvekkeiden puolelle sopisi tämä kaunis sermi. Sohvapöydälle laittaisin  Valentino maljakkoon kuivattuja heiniä sekä nojatuolin viereen kukkia tuohon jalustalle. Ja mitä olisikaan sohva ilman Daisy ja Faye tyynyä. Tila toimisi varmasti loistavasti tällä sisustuksella ja tykkäisin sermin tuomasta yksityisyydestä.

 

Parveke dinnerit

Toisena ajatuksena oli koota sisustus vain siihen tarkoitukseen, että parvekkeella syödään ja istutaan iltaa viinilasit kädessä. Paras vaihtoehto pöydäksi olisi mun mielestä tämä pyöreä ruokapöytä ja sen ympärille 3-4 kappaletta metallisia tuoleja. Pöydälle sopisi ilmava maljakko ja kaunis kultainen tarjotin tai sitten kynttilänjalat. Lattialle sopisi tunnelmaa tuomaan Marrakesh lyhty ja tuolille villamainen pehmeä tyyny. Olisi ihana kattaa pöytä kauniisti, syödä hyvin ja istua auringonlaskuun asti parvekkeella.

Mitä mieltä te ootte kummanlainen sisustus kannattaisi toteuttaa? 

 

Nyt saatte koodilla 415445 Elloksen verkkokaupasta -33% alennuksen normaalihintaisista tuotteista!

Lisäksi saatte vielä extra 5% alennuksen jo alennetuista tuotteista!

Koodi voimassa 31.5.20 asti.

 

Ei kommentteja
Previous Post
20.5.2020
Next Post
20.5.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit