Yleinen

Helmikuu & muuttunut olohuoneen järjestys

Hei helmikuu ja te ihanat siellä! Kuukausi on ainakin täällä Etelä-Suomessa alkanut upealla auringonpaisteella, pakkasella ja lumella ♥ Toivottavasti sielläkin on saatu nauttia kauniista maanantaista. Hassua miten nopeasti tammikuu vilahti ohitse eikä oikein ehtinyt vielä päästä edes vauhtiin, kun helmikuu jo tulla tupsahti. Toivotaan, että saadaan nauttia upeista keleistä vielä pitkään!

Musta meidän kodin sisustus on tuntunut todella vaisulta joulukuusen lähdön jälkeen ja kaipasin piristystä meidän olohuoneeseen. Kyselin teiltä Instagramin puolella ideoita kodin piristämiseen ja sain teiltä hyviä vaihtoehtoja. Moni myös ehdotti olohuoneen järjestyksen vaihtamista. Niinpä päädyin tuumasta toimeen ystäväni ollessa käymässä ja me pyöräytettiin huonekalut uusille paikoilleen parissa minuutissa! Nyt pääsettekin näkemään miltä täällä näyttää ♥

Upea Mialiv taulu tulee vielä tietysti seinälle ja pääsee mun mielestä ehdottomasti paremmin esille tuossa seinällä ollessaan. Ja nyt kotiintullessa näkee taulun eikä mustaa tv ruutua. Tuon IKEA:n kaapin tilalle on tulossa toinen kaappi. Muuten olisi ollut hyvä tuo nykyinen, mutta se on liian lyhyt siihen. Mielestäni tuo tila kaipaa leveämmän kaapin ryhmittämään tilaa. Eikä lisä kaapeista ole meillä ollenkaan haittaa, haha! Sohva näyttää paljon isommalta tuossa ikkunan alla kuin vanhassa paikassa ollessaan. Tykkään niin paljon, että sain patterit piiloon sohvan taakse. Toki tv:n katsomiseen sivusuunnasta pitää taas tottua, mutta olihan vanhassa asunnossa myös sama. Oikeastaan tuohon sohvalle on hyvä käpertyä niin, että ollaan päät tuohon kulmakohtaan ja molemmat omiin suuntiin makaamassa 🙂 Oon pidempään miettinyt jo uuden maton hankintaa, mutta vieläkin se on vaiheessa. Tykkään kyllä tästä VM-carpetin Hattara -matosta kovasti, mutta luulen kaipaavani ehkä lämpöä tai jotain jujua mattoon. Muutamaa mattoa oon katsellut sillä silmällä, mutta vielä en ole uutta tilannut. Katsotaan josko se täydellinen matto kevään aikana tulisi vielä vastaan. Tiedän, kyllä meillä haluttavan mahdollisimman pehmeän ja pörröisen maton, jotta siinä voi leikkiä ja loikoilla 🙂

Tässä vielä vinkit sisustuksen piristämiseen;

• Viherkasveja ehdotettiin kaikista eniten

•Järjestyksen vaihto

• Kukkakimppu 

• Kevään värejä tyynyliinoihin 

• Bohoa 

• Tunnelmavalot Mitäs pidätte uudesta järjestyksestä olohuoneessamme? 

2 Comments
Previous Post
1.2.2021
Next Post
1.2.2021

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!