Category

Yleinen

Yleinen

10 x mieleenpainuva hetki kuluneelta viikolta

Näin jossain blogissa vastaavanlaisen postauksen ja ajattelin toteuttaa sen kuluneen viikon osalta itsekkin. Tällä viikolla on tapahtunut paljon ja suurimpana tietysti Minean aloitus päiväkodissa. Siellä on mennyt vaihtelevasti ja tarkoitus onkin kertoa asiasta enemmän tässä, kun aikaa on hieman kulunut.

Mun mielestä olisi tärkeää pysähtyä miettimään joka päivä sitä millaisia hetkiä omassa päivässä on ollut. Pyrkiä olemaan kaikissa hetkissä läsnä (tätä pitäisi itsekkin harjoitella enemmän) ja ennen kaikkea nauttia kaikista niistä pienistäkin hetkistä, joista itselle tulee hyvä olo. Se voi olla myös toiselle annettu hyvä mieli esim. kehun merkeissä, oven avaus tai soitto ystävälle.

10 X memorable moments at this week

Ravintolan ikkunassa näkemäni (ISO) koira, joka makoili omistajansa sylissä. Vaikka ajoin autolla vain nopeasti ravintolan ohi niin näkymä nosti hymyn kasvoille vielä myöhemminkin. Rakastan koiria ja ylipäätänsä eläinten näkeminen saa mut aina hyvälle tuulelle.

Tuntemattoman ihmisen kehu upeista hiuksistani. Tämä tapahtui erässä tapahtumassa, jossa olin tällä viikolla yksin käymässä. Juttelin yhden yrityksen edustajalle ja meidän ohitse käveli eräs nainen, joka huikkasi mulla olevan upeat hiukset. Tämä kommentti lämmitti mun mieltä kovasti, koska en itse tällä hetkellä tunne hiusteni olevan kovinkaan erikoiset. Tästä olenkin kirjoittamassa teille vielä erikseen.

Minean ensimmäinen päiväkotiaamu. Pakko se on tähän kohtaan mainita, että kyllä se sydäntä riipaisi jättää itkevä lapsi vieraan ihmisen kanssa. Mietin vain, että mitähän Minea ajattelee, luuleeko se meidän hylänneen hänet? Vaikka päiväkodissa olemisesta onkin paljon puhuttu ja itsekkin siihen koitin valmistautua niin kamalaltahan se tuntui.

 

◊ When I saw a huge dog laying on her owner’s arms in the restaurant window. 

◊ Unknown lady saos to me that my hair looks gorgeous. 

◊ Minea’s first morning when we left her at kidergarten. My heart cried so much.. 

Lumisade. Veikkaan, etten ole ainut, joka ehti tällä viikolla riemuita hiljalleen satavasta lumesta, vai mitä? Itse asiassa just näiden kuvien ottamisen aikaan sateli ensilumi ja istuin hiljaa teekupin kanssa sohvalla ja ihailin kauniina putoilevia lumihiutaleita. Voi miten paljon odotankin jo lumeen peittynyttä maata!

Roosa Nauha Tanssii tähtien kanssa yleisössä oleminen. Muistatte ehkä Jannen tanssiyllätyksen mulle kesältä? Päätin vuorostani järjestää hänelle pienen yllätyksen rakastamansa tanssin merkeissä. Niimpä me oltiin live-lähetyksessä yleisössä suorassa lähetyksessä keskiviikkona, kun Syöpäsäätö ja TTK järjestivät ennen näkemättömän tv-show. Täytyy sanoa, että ilta oli todella upea ja liikuttava ♥ Ja hei entistä kuumemmilta näytti ne tanssiijatkin ihan läheltä 😉 Kiitos vielä mummulle ja papalle neidin hoidosta ♡

Yhteinen lautapeli-heti perheen kanssa. Minea sai synttärilahjaksi sellaisen hauskan lautapelin kuin Nälkäinen nalle. Sitä ollaan toki pelattu jo useaan otteeseen, mutta etenkin nyt, kun neiti jo alkaa ymmärtämään enemmän pelin päälle on pelaamisesta tullut entistä hauskempaa. Ja ne hänen kannustukset ‘Hyvä äiti!” tai ” Hyvä isi!” ovat niin aitoja ja ihania ♥

 

◊ When we got first snow this year. 

◊ We were at Roosa Nauha Tanssii Tähtien Kanssa live-show with Janne. That was also a suprised for him ♥

◊ Playing board game with family. Minea got a one new game called Hungry bear for b-day present and we really like to play that together ♥
◊ Minean sanat hakiessani hänet päiväkodista. Neiti ei ensin huomannut mun tuloa ja hääräsi siinä muiden lasten kanssa leikkihuoneessa. Sitten yhtäkkiä Minea näki mut, juoksi luokse ja sanoi päiväkodintädille ”Katso Sanna-täti Äiti tuli!” Tuo lause tuli niin suoraan sydämestä ja äänestä paistoi helpotus siitä, että hänet tosiaan tultiin päiväkodista myös hakemaan.

◊  Yksinäinen kahvihetki Ullanlinnassa. Mun piti kuluttaa aikaa fyssarin ja lääkärin välissä ja päätin kävellä johonkin Korkeavuorenkadun ihanista kahviloista. Astelin sisään söpöön kahvilaan, tilasin myslimarjajogurtin ja chai laten. Istahdin hiljaisen kahvilan pöytään ja nautin katsellessani ikkunassa ohi kiiruhtavia ihmisiä. Pitkästä aikaa istuin yksin kahvilassa ja se fiilis oli suoraan sanottuna aika siisti. Todellakin sitä omaa aikaa, jota pitäisi ehkä useamminkin harjoittaa.

◊ Words that Minea said one day when I came to took her on kindergarten. She said ” Look Sanna-lady mommy came!” and she looked so releaf that I came to took her ♥

◊ My own coffee moment at one cafe. It was so lovely to spent so own time and just enjoy chai latte and watch people outside the window.

Tapaaminen ihanaisten naisten kanssa. Tämä oli kirjaimellisestikin paikkansa pitävä tapaaminenja luvassa on jotain ihanaa jatkoa Ihana Nainen -videolle ja tästä luvassa lisää myöhemmin. 

Artikkeli Ashton Kutcherin A Plus lifestyle- sivustolla. Jep, luitte ihan oikein! Olin lentää selälleni, kun sain haastattelupyynnön kyseiselle sivustolle! En voinut uskoa, että videosta ollaan näin kiinnostuneita ulkomailla asti ja siitä haluttiin tehdä artikkeli vieläpä TOP 50 listatulla jenkkisivustolla, siis wau! Artikkelin pääsette lukemaan tästä. Aika uskomatonta, että oma kuva ja nimi lukee jossain näin valtavassa mediassa ulkomailla asti, huhuh! Tämä jää todellakin mieleen ikuisesti.

 

◊ Meeting with lovely ladys. There is something coming on on after this Ihana Nainen- video. And that’s your gonna see later! 

◊ An interview on Ashton Kutcher A Plus lifestyle- site. I was totally amazed for that email that they send me about that article that they published on Friday. You can read it hear! How wonderful is this?? Olisi ihana kuulla teidän viikon mieleenpainuvia hetkiä myös? Pidättekö muuten kiitollisuuspäiväkirjaa? 

Rentoa sunnuntaita ja muistakaa olla läsnä ♥

 

What kind of memorable moments did you have on this week? 

Have a lovely Sunday and always remember to be present what ever you do ♥

4 Comments
Yleinen

Black & white

Heippahei!

Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä aika poikkeuksellisesti ja väsyneesti. Maanantaina oli todella ikimuistoinen, tunteikas ja jännittävä päivä ♥ Olin silloin 10 tunnin kuvauksissa liittyen perjantaina julkaistavaan juttuun, josta en saa vielä paljastaa sen enempää! Vitsit mua jännittää jo valmiiksi, vaikka itse kuvaus juttu onkin jo ohitse! Mutta siis pian saan kertoa mistä on kysymys ♥

Mutta sitten kuvauksista siirrytään meidän uusiin tuoleihin, jotka meille hetki sitten saapui. Oon pitkään ihastellut näitä wieniläistyylisiä tuoleja etenkin just mustan värisenä. Vaikka täytyy myöntää, että vielä vuosi sitten en olisi näitä tuoleja meillä nähnyt, mutta niin se vain oma maku matkalla muuttuu! Kaipasin meille lisää tuoleja ruokapöydän ympärille silloin, kun meillä on enemmän porukkaa käymässä. Yksi näistä valkoisista tuoleista on toiminut tietokonepöydän tuolina, joten ruokapöydässä on ollut vain kolme tuolia tähän asti. Niimpä tämä mustaihastukseni sai jatkua näiden mustien wieniläistuolien muodossa ja tykkään niin tästä musta-valkokombosta nyt ♥ Tilasin Bistro* tuolit (jotka muuten myydään kahden kappaleen pakkauksissa) Lähdesmäen verkkokaupasta ja ne saapuivat ovellemme vajaassa viikossa. Siroilla tuoleilla on hyvä istua ja niitä on todella helppo siirrellä! Mustat tuolit tuovat tilaan lisää kontrastia, jota ruokailutila ehkä kaipasikin tuon hyllyn kaveriksi.

Mitäs pidätte? Löytyykö muita näihin tuoleihin ihastuneita? 

Tuolla Lähdesmäen verkkokaupassa on muuten ihan valtava valikoma vaikka ja mitä, jos ette ole aiemmin tutustuneet!

Niin ja nämä tuolit oli nyt just alennuksessa, jos ootte vastaavia miettineet tai näihin nyt ihastuitte ♥

Aurinkoista keskiviikkoa!

*tuoleista saatu alennusta näkyvyyttä vastaan

4 Comments
Yleinen

Minea 10 kk

Tuntuu, että nämä Minskun kuulumisia koskevat postaukset tulee koko ajan vain nopeammin, aika voisitko hieman hidastaa!? No mutta 10kk tuli siis neidillä täyteen ja paljon on viime kerrasta opittu taas 🙂 Ensinnäkin ”Äiti” on tullut jo muutamia kertoja! Miten upealta tuo pieni sana voikaan tuntua ja kerta toisensa jälkeen saa sydämeni pakahtumaan onnesta <3 Olen tosiaan tuon pienen ihmisen äiti ja hän osaa sen jo itse ilmaista!

Continue Reading

No Comments
Decor Lifie sisustus Yleinen

Huonekaluhaaveilua

Heips ja kivaa alkanutta viikkoa!

Oon salaa haaveillut meille uutta sohvaa(!). Ikean Ektorpin sohva on ihan paras löhöilysohva, mutta sen huono puoli on, että se kerää kaikki kissan karvat ja hiukset itseensä. Sohvaa pitäisi olla joka hetki imuroimassa tai pyyhkimässä siivoushanskalla, kunnes Osku tulee ja kerran käy sohvalla niin samalta näyttää taas.

Continue Reading

3 Comments

Instagram

  • Some of you thought that this hair is not my own. So I'm happy to tell you all that this really is my OWN hair 😍 I'm so thankful that my hair grows this fast 🙏 
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #look #ootd #style .
.
.
📷 : @pinjafin
  • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
  • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
  • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
  • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha
  • Has anybody else already put Christmas lights?🙈 I LOVE Christmas and I can't help myself about it😁 Have a lovely new week ♡ .
.
.
.
.
.
#livingroom #christmas #christmaslight #interior #candles

Follow Me!