DECOR

Sunnuntain vaniljainen jogurttiherkku + Jotex alekoodi

Kaupallinen yhteistyö Jotex 

Etenkin sunnuntaiden parhautta on syödä aamupala ilman kiirettä ja nauttien. Meillä syödään paljon erilaisia jogurtteja sekä muroja niin aikuisten että lasten toimesta. Ne syödään syvistä kulhoista, joita meillä on liian vähän ja ne on lisäksi ihan sikin sokin erilaisia. En tiedä teistä, mutta meidän lähes kaikki kulhot on jotain ikivanhoja (lue värikkäitä) eikä sellaisia kuin muut astiat tyyliltään. Niimpä vihdoin sain aikaiseksi tilata meille lisää kulhoja, joita meillä käytetäänkin melkein joka päivä. Tilasin nämä ZOLA kulhot Jotex  ja ne tulevat 2 kappaleen pakkauksissa. Kulhot ovat nyt samaa sarjaa meidän ruokalautasten sekä leipälautasten kanssa. Ne on tilattu jo vuosia sitten Jotexilta myös. Posliiniset kulhot kestää konepesua, joka on meille ainakin tärkeä ominaisuus. Tykkään näiden kulhojen ajattomasta tyylistä ja nyt on helppo yhdistää muun astiaston kanssa tarvittaessa.

 

Itse rakastan erilaisia jogurttisekoituksia marjojen, hedelmien tai pähkinöiden kanssa. Tyttöjen ehdoton lemppari on turkkilainen/kreikkalainen jogurtti, rusinat ja hunaja. Tässä ohje mun tämän hetken lemppari annokseen.

Vaniljainen herkku 

• turkkilainen jogurtti 
• soija vanilla jogurtti
• hunajaa
Pinnalle laitoin jäisiä vadelmia ja mustikoita sekä todella hyvää pitaija hedelmää. Ripottelin lisäksi vielä chian siemeniä ja lisäsin muutaman syötävän kukan.

Jos kaipaat päivitystä vaikkapa keittiön tarvikkeisiin tai muuhun sisustukseen

niin nyt saatte koodilla MARJUTAUG20 koko Jotex valikoimasta -20% alennuksen sekä -5% lisä alennuksen jo alennetuista tuotteista!

Koodi on voimassa 4.9.2021 asti (ei koske elektroniikkaa).

 

Tässä vielä muutamia mun lemppareita Jotex keittiötarvikkeiden valikoimista.

1. Simpilicity aterinsetti 16-osaa 2. Zola lautaset 2kpl/pak 3. Kai lasit 4. Heddie lautasliina 5. Willa kulho 6. Hermia keittiöpyyhe 7. Malea leikkuulauta

Shoppailemaan pääset näppärästi tästä linkistä!

Mukavia shoppailuhetkiä ♥

Ei kommentteja
Previous Post
29.8.2021
Next Post
29.8.2021

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!