DECOR Lifie yhteistyö

Tammikuun sisustusideat Jotexin kanssa

Kaupallinen yhteistyö Jotex

Tammikuun alussa kotimme riisuttiin joulukuusesta ja muista joulujutuista ja vietiin ne varastoon säilööön. Ainoat mistä en vielä ole valmis luopumaan on nuo kauniit joulutähdet. Ne saa vielä hetken ainakin kaunistuttaa ikkunoissa. Muuten kodin fiilis talvinen, mutta kodikkaan lämmin. Jotenkin sitä tekee mieli aloittaa vuosi aina freesiltä pohjalta kaiken kanssa. Ihan koko kotia ei onneksi tarvitse laittaa uusiksi (vaikka joskus mieli tekisikin) vaan pienillä muutoksilla saa paljon aikaan. Tästä oonkin varmaan joka kerta Jotexin yhteistöiden kohdalla maininnut. Jotexin valikoimasta löytää kaikkea ihanaa myös pikkurahalla, jolloin sisustus sopii jokaiselle kukkarolle pienistä isoihin hankintoihin. Olipa sitten tarpeissa päivittää kotia vaikkapa uusilla petivaatteilla kuten tällä kolmiosaisella Zack pussilakanasetillä joka on ekologista puuvillaa. Pussilakanasetti on vaatepesty ja se tuntuu iholla pehmeältä sekä valittavana on useita sävyjä. Kynttilöiden ikuisena rakastajana erilaiset kynttilänjalat ovat helppo vaihtoehto muuttaa vaikkapa sohvapöydän ilmettä. Elsy kynttilänjalka paketissa on kolme erikokoista kynttilänjalkaa kaunissa nude-roosan sävyssä. Värivaihtoehtoja on lisäksi musta, valkoinen ja kromi.

Omat valintani

Tässä muutamia omia suosikkejani Jotexin valikoimasta. Tuo meillä jo oleva Norah kulho on kerrassaan upea ja sitä mielellään suosittelee. Osalle näistä tuotteista olisi todellinen tarve, kuten kylpyhuoneenmatolle ja kulmahyllykölle. Näistä etenkin yksi tuote taitaakin hypätä ostoskoriini tuota pikaa!

Arvaatteko mikä se voisi olla? 

1.Seth pöytävalaisimet 2. kpl  2 Benevento koukut 2kpl 3. Nord tuftattu ovimatto  4. Amore pyykkikori 5..Arild kylpyhuoneenmatto  6. Norah koristekulho

7. Lis kulmahyllykkö 8. Tink kattovalaisin 

 

Saatte nyt Jotexin verkkokaupasta -30% alennuksen koodilla MARJUTWINTER30

ja lisäksi saatte -10% lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista.

Ei koske elektroniikkaa ja koodi voimassa 31.1.2022 asti.

Toivottavasti saitte uusia ideoita ja niitä löydät lisää Jotexin sivuilta!

Ei kommentteja
Previous Post
25.1.2022
Next Post
25.1.2022

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!