koti Yleinen

Varasto asiaa sekä kesäkuun kuulumisia

Tänään tosiaan luvassa varasto asiaa sekä kesäkuun kuulumisia ♥

Kaupallinen yhteistyö Cityvarasto

Olen tuskin ainut ihminen kenellä on varasto tavaraa pelkästään jo omien, mutta myös lapsen kausivaatteita, kausivälineitä sekä esim kestokuusen, joulukoristeiden, lapsuusmuistojen ja erilaisten harrastevälineisen osalta. Ja miten siinä kohtaa, kun kaksi perhettä yhdistyy niin tavaraa on lähes tuplasti. Siinä tarvitaan jo kunnon säilytystilat ja lämmin paikka, jotta tavarat pysyy hyvänä säilössä ollessaan.

Viime kesänä, kun katseltiin uutta kotia niin huomattiin aika nopeasti ettei uudiskohteissa ole juurikaan erikseen varastotilaa. Toinen asunto, jota käytiin katsomassa myös oli varustettu vain ulkovajalla, joka oli enemmänkin ruohonleikkurille yms tarkoitettu tila. Tässä meidän kodissa taasen on vain muutaman neliön kokoinen tekninen tila ikään kuin varastona. Siellä sijaitsee meidän kodin lämmöntalteenottolaite, joten sinne pitää olla kulku eikä tilaa voi täyttää kokonaan.Jotenkin ihan hullua ettei asuntoihin välttämättä kuulu erillistä varastoa, kun luulisi nykypäivänä sellaisen olevan vakiona asunnoissa.

Muuton hetkellä me kumpikin mieheni kanssa ja varsinkin minä karsin aika isolla kädellä pois kaikki mahdollinen mitä ei enää tarvita ja myin sekä lahjoitin pois. Se on myös todella vapauttavaa luopua tavaroista ja saada niille mahdollisesti uusi elämä vielä.

Cityvarasto

Kuten arveltiin niin eihän meidän tavarat mahtuneet mitenkään tuohon kodin yhteydessä olevaan tekniseen tilaan vaan päädyttiin katsomaan eri vaihtoehtoja vuokrattavista  varastotiloista. Tai ei siinä hirveästi tarvinnut vaihtoehtoa miettiä, kun kummallekin tuli ekana mieleen paljon mainoksista ja kylteistä mieleen jäänyt Cityvarasto. Heillä on meidän lähellä useampikin varastotila ja päädyttiin vuokraamaan heiltä 4 neliön varasto. Vuokrasopimuksen teko onnistuu helposti ja nopeasti Cityvaraston verkkosivuilla ja kaikki alkaa siitä, että ensin valitset toimipaikan josta varaston haluat vuokrata.

Varastojen koot ovat valittavissa tarpeen mukaan aina 1m2- 25 neliöön. Cityvarasto ei  muuten veloita aloitusmaksua eikä takuuvuokraa. Voit itse valita haluatko määräaikaisen sopimuksen esim remontin/reissun ajaksi vai toistaiseksi voimassaolevan, kuten meillä. Sitten vain täytät henkilötiedot, maksat ja saat samantien ohjeet kuinka pääset varastolle. Omaa lukkoa suosittelen toki käyttämään  ovessa, mutta varastotiloissa on 24h tallentava videovalvonta, joten tavarasi ovat turvassa. Me tykätään ajaa auto aina varastolla sisätiloihin niin helpompi purkaa ja lastata tavarat autosta. Lisäksi varastolla on nokkakärryt ja kuljetusvaunu tavaroiden siirtoa helpottamaan.

Varaston ollessa lähellä meitä on helppo hakea tai viedä sinne tavaroita mitä tarvitsee. Minealla on varastossa osa hänen leluista ja onkin ollut hyvä tapa, niin vanhat lelut tuntuu kuin uusilta, kun niitä ei ole hetkeen nähnyt ja leikkinyt. Kannattaa kokeilla 🙂

Me ollaan oltu todella tyytyväisiä varaston vuokraukseen liittyen ja se on ollut meille iso helpotus arjessa. Varastolle meillä on tarvetta, kunnes muutetaan asuntoon, johon kuuluu oma varasto, joten hetkeen ei olla tästä luopumassa.

Kesäkuun kuulumiset

Kesä on parhaimmallaan kelien osalta ja ollaankin nautittu niistä niin paljon kuin mahdollista. Lapset aloitti kesäloman ja Minea on ollut päiväleirillä kahdessa ei paikassa omalla koululla sekä voimistelun kautta. Huomenna on viimeinen leiripäivä ja sitten alkaa kunnon loma Mineallakin. Hän saa olla mun mukana töissä niin etänä kuin toimistolla ja onkin siitä kovin innoissaan jo. Lähdetään lauantaina Tukholman risteilylle lasten kanssa ja sitä ollaan kovasti odotettu ♥ Juhannus tulla tupsahtaa jo ensi viikolla eikä meillä ole sinänsä vielä mitään suunnitelmia. Loppukuusta ei ole vielä sen kummempaa ohjelmaa, joten mennään ihan päivä kerrallaan. Meidän aikuisten lomat on vasta heinäkuussa ja silloin meillä onkin vaikka ja mitä luvassa 🙂

Mikäli sulla olisi just nyt tarvetta vuokrata varastotilaa niin tässä hyvä kesäkampanja!

Cityvarastolla on kamppis tämän viikon ajan eli 16.6.2024 saakka jolloin saat 4kk -50% kaikki pienvarastot!

Kurkkaa tarkemmat tiedot ja vuokraa oma varastosi Cityvaraston verkkosivuilta.

 

Aurinkoisin terveisin,

Marjut

 

 

Ei kommentteja
Previous Post
12.6.2024

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts