Lifestyle matkustaminen

Kesä 2024

Mennyt kesä 2024 meni todella nopeasti, mutta ihanasti kaiken kaikkiaan. Palataan meidän kesään vielä postauksen muodossa ja syksylle onkin tulossa erilaisia postauksia, joissa esittelen meidän kotia enemmän ja inspiroidutaan syksystä ja joulusta yhdessä. Eli tosiaan koulujen loppuessa lapset jäi ansaitulle kesälomalle, mutta meillä aikuisilla jatkui vielä työt.

Kesäkuu

Kesäkuun alussa meillä oli tyttöjen reissu Hankoon ja osa heistä ei ollut aiemmin siellä käynyt, joten oli kiva esitellä heille upeaa kaupunkia. Meillä oli Airbnb majoitus, joka oli todella viihtyisä ja lähellä keskustaa. Sinänsä ajankohta meillä ei ollut oikein hyvä, koska kesäkausi oli alkamassa vasta seuraavana viikonloppuna ja porukkaa oli aika vähän sekä liikkeet meni aikaisin kiinni. Onneksi meillä oli kaikesta huolimatta hauska reissu tyttöjen kanssa ♥ Ennen juhannusta tehtiin perheen kesken laivareissu Tukholmaan Silja Linella ja se oli kyllä tosi ihana reissu. Minealle Tukholmassa käynti oli ensimmäinen kerta ja kaikki tykkäsi kovasti kierrellä vanhassa kaupungissa ja tietty shoppailla. Tukholma on todella kaunis kaupunki ja sinne olisi ihana päästä pidemmäksi aikaa. Laivalla lapset tykkää olla ihan erityisen paljon ja käytiin katsomassa erilaisia esityksiä ja olipahan Erika Wikman sattumoisin siellä myös esiintymässä. Suosittelen muuten sellaista perhehyttiä, joista ikkunanäkymä on suoraan promenadille. Lapset istui siinä ikkunalaudalla aina hytissä ollessaan ja katseli ihmisiä.

Juhannuksen vietin Hangossa ystäväperheeni luona lasten ollessa toisissa kodeissa ja mieheni töissä. Hangossa oli ihanaa, kuten aina ja ihmisiä riitti tällä kertaa. Me otettiin rennosti aurinkoa ottaen, grillaten ja Coco Hangossa käyden. Ja tottakai tehtiin myös kukkaseppeleet 🙂

 

Heinäkuu

Heinäkuun alussa mun rakas pikkusiskopuoli pääsi ripille ja oltiin hänen juhlissa Salossa. Oli kyllä koskettava konfirmaatio enkä vieläkään voi uskoa miten Ninnistä on tullut jo noin iso tyttö. Juhlien jälkeen oltiin vajaa viikko töissä ja sitten meillä alkoi parin viikon kesäloma. Me lähdettiin ajamaan kohti Ruukkia meidän äidille. Oli super ihanaa nähdä äitiä ja pikkuveljen perhettä pitkästä aikaa. Me ulkoiltiin, käytiin Raahessa meripäivillä, pelattiin lautapelejä ja vain oltiin yhdessä. Äidiltä ajettiin Kalajoelle meidän mummulle. Siellä aika vierähti JukuParkissa ja vitsi miten paljon lapset (okei me aikuiset myös) nautittiin siellä olemisesta ja kaikista vesiliukumäistä! Sinne lapset haluaa ehdottomasti uudestaan. Toki kurjalla ja kylmällä ilmalla siellä ei oo niin kivaa, mutta onneksi meillä oli lämmin sekä aurinkoinen päivä.

Reissun jälkeen meillä olikin edessä 3 päivän Tikkurila festarit kavereiden kanssa. Me oltiin mieheni kanssa viime vuonna myös ja oli huippu viikonloppu. Meitä oli kummankin kavereita mukana ja viikonlopun aikana pääsi tutustumaan jälleen uusiin ihmisiin myös. Tuosta viikonlopusta pelkkää lovee jäi käteen taas ♥ Heinäkuu päättyi ihan mielettömällä tavalla sillä pääsin Coldplayn keikalle, kun sainkin sattumoisin ostettua itselleni vikana keikkapäivänä lipun. Sattuiko joku teistä käymään keikalla myös?

Elokuu

Oltiin mieheni kanssa etukäteen juhlimassa mun synttäreitä Helsingin keskustan hotellissa. Mieheni oli varannut meillä pöydän kauniista ravintola Wellamosta. Oli todella kiva jutella rauhassa hyvää ruokaa syöden hämyisessä kesäillassa. Samana viikonloppuna juhlittiin mun synttäreitä pienellä porukalla ja edelleen vaikea uskoa, että kahden vuoden päästä pitäisi juhlia pyöreitä, huhuh. Mulla oli ennen koulujen alkua vielä muutama päivä lomaa, joten suunnattiin Minean ja Ninnin kanssa Tampereelle tyttöjen reissulle. Yövytiin Hotelli Tammerissa ja käytiin syömässä rullajäätelöä, shoppailtiin ja syötiin. Ihana loman lopetus lapsille ♥ Niimpä koulut alkoi ja sen osalta arki alkoi. Tuntui hyvältä saada rutiineista kiinni ja palata arkirytmiin koulun sekä harrastusten osalta. Elokuun puolessa välissä me oltiin Keikyässä häissä perheen kesken. Ne taisikin olla ensimmäiset häät, joissa Minea oli. Ihana hääpari ja kaunis lokaatio juhlille, joista ajettiin illaksi kotiin. Olin myös Tapiola festareilla, joista olisikin hausta tarina kerrottava, mutta sanonpa vain, että kun uskaltaa sanoa asioita ääneen niin elämään saattaa saada kourallisen upeita ihmisiä ♥

Muuten elokuu meni aika rauhallisesti arjen osalta ja yksi Tampereen reissu tehtiin kolmisin lasten kanssa, käytiin pr-tapahtumassa katsomassa Taru Sormusten herrasta teatteriesitys.

Kiitos kesä 2024 olit ihana. Nyt oon jotenkin erityisen valmis syksyyn ja haluan luottaa sen mukanaan tuomiin juttuihin. 

Miten sun kesä meni? 

♥ Marjut

Ei kommentteja
Previous Post
29.9.2024
Next Post
29.9.2024

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit