Yleinen

Pähkinäpuun sävyissä

Pian se on valmis <3

Yllä olevassa kuvassa nähtävillä tulevan ruokapöydän jalkojen mallia. Kuvassa oleva jalkaosa tulee vielä hieman muuttumaan, mutta lähes samanlainen lopputulos kuitenkin.

Alaosasta tulee valkoinen ja pöydän kannen väriksi on valittu Osmo coloin sävy pähkinäpuu (kuvassa alla). Ei ehkä livenä ole noin punertava kuin kuvassa. Kävin K-raudassa vertailemassa värejä ja mielestäni tuo sävy oli sopivin. Ei liian tumma, eikä punertava vaan lämpimän ruskea 🙂 Pöydän koko tulee olemaan 190*100 eli kuuden istuttava.

Pöydän valmistaa Siuntiossa asuva Sami Kinnunen. Tässä alla olevissa kuvissa jo valmiita hänen tekemiään pöytiä. Häneltä voi teetättää kaiken kokoisia ja mallisia pöytiä sekä sävy useita sävyvaihtoehto on mistä valita. Mikäli tilaat Samilta pienen tai ison pöydän viimeistään 15.6.2015, niin saat -10 % alennusta. Hän valmistaa pöydät suomalaisesta mäntylankusta. Näin suosimme suomalaisia tekijöitä ja kestävää laatua 🙂

Samin yhteystiedot: puh. 050 518 2422, sami.kinnunen@ttmrakennus.fi

Nyt vain odotellaan uutta pöytää kotiin saapuvaksi <3

– Marjut –

No Comments
Previous Post
19.5.2015
Next Post
19.5.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!