Yleinen

Pähkinäpuun sävyissä

Pian se on valmis <3

Yllä olevassa kuvassa nähtävillä tulevan ruokapöydän jalkojen mallia. Kuvassa oleva jalkaosa tulee vielä hieman muuttumaan, mutta lähes samanlainen lopputulos kuitenkin.

Alaosasta tulee valkoinen ja pöydän kannen väriksi on valittu Osmo coloin sävy pähkinäpuu (kuvassa alla). Ei ehkä livenä ole noin punertava kuin kuvassa. Kävin K-raudassa vertailemassa värejä ja mielestäni tuo sävy oli sopivin. Ei liian tumma, eikä punertava vaan lämpimän ruskea 🙂 Pöydän koko tulee olemaan 190*100 eli kuuden istuttava.

Pöydän valmistaa Siuntiossa asuva Sami Kinnunen. Tässä alla olevissa kuvissa jo valmiita hänen tekemiään pöytiä. Häneltä voi teetättää kaiken kokoisia ja mallisia pöytiä sekä sävy useita sävyvaihtoehto on mistä valita. Mikäli tilaat Samilta pienen tai ison pöydän viimeistään 15.6.2015, niin saat -10 % alennusta. Hän valmistaa pöydät suomalaisesta mäntylankusta. Näin suosimme suomalaisia tekijöitä ja kestävää laatua 🙂

Samin yhteystiedot: puh. 050 518 2422, sami.kinnunen@ttmrakennus.fi

Nyt vain odotellaan uutta pöytää kotiin saapuvaksi <3

– Marjut –

No Comments
Previous Post
19.5.2015
Next Post
19.5.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Kerron ajatukset huomisesta rinnan korjausleikkauksesta sekä näytän kirurgin tekemät piirrokset leikkausta varten.
  • [Kaupallinen yhteistyö @fazersuomi & @indieplace ]
Father's Day ❤️ Tänään hemmoteltiin isiä viemällä lahja ja aamiainen sänkyyn✨ Erityisiin hetkiin sopii loistavasti ylelliset Fazer Premium Praline - keksit, jotka on keksin ja konvehdin sekoituksia. Käytin pralineja myös tehdessäni herkullisen kerrosjogurttiannoksen lasiin! Makuina löytyy Hasselpähkinä-Kinuski & Vadelma - Valkosuklaa, jotka meillä upposi molemmat 👌🏻
Ja hei ihaninta Isänpäivää kaikille iseille❤️
#fazerpremiumkeksit #pysäyttävänhyvää
  • ✨ ARVONTA w/@laatukaluste ✨
Pimeää aikaa piristämään me päätettiin yhdessä @laatukaluste kanssa järjestää teille arvonta, jonka palkintona on 100€ lahjakortti @laatukaluste verkkokauppaan🧡
.
.
Ohjeet menee näin :
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa @laatukaluste
3. Kerro sun unelmiesi sisustushankinta ja tägää kaverisi mukaan (eri kaveri on aina uusi arpa). 4. Osallistumisaikaa keskiviikkoon 13.11.19 asti.
.
.
Instagram ei ole osallisena arvontaan.

Onnea matkaan ✨
  • Kuivakukat 🧡🌾 Ostin viime vuonna ekat pampaheinät ja loppua ei näy! Kuivakukat on kauniita sekä kestäviä, joten ne ovat kaikin puolin hyvä valinta 👌🏻 Löytyykö teiltä kuivakukkia? Niin ja hei ihanaa viikonloppua ✨
.
.
Dried flowers 🌾 I really love them 🧡 Do you like it too?
  • Kiitos superisti teidän ihanista kommenteista tulevaan leikkaukseen liittyen ❤️🙏 Te ette tiedä kuinka paljon te siellä annette mulle voimaa joka ikinen päivä ❤️Ootte kultaa ⭐Pitkästä aikaa kuvaa makuuhuoneesta ✨
.
.
Thank you for your support for my upcoming surgery❤️
  • Oon menossa ensi tiistaina rinnan korjausleikkaukseen ja mun syöpäleikkauksessa laitettu silikoni otetaan otetaan pois ja vatsasta tehdään uusi rinta. Jännittävin mielin odotan tulevaa!

Follow Me!