outfits Yleinen

Sunday’s outfit

Tällaista on ollut tänään päällä. Nahkatakki ei ole vielä kovin montaa kertaa ylläni ollutkaan. Ostin sen jo viime keväänä Tallinnan reissulta, mutta jotenkin ei tuntunutkaan niin omalta päällä kotona. Tänään sitten päätin kokeilla uudestaan pitkästä aikaa, ja tykästyin siihen uudelleen <3 Tykkään takin tikatuista kohdista ja erityisesti sen väristä.

 

 

Pictures: Sara / Tickle Your Fancy

housut: VeroModa
huivi: Gina Tricot
laukku: Guess
nahkatakki, paita, aurinkolasit ja balleriinat: Tallinnasta ostettu

Löysin muuten Zarasta todella ihanan ja hyvin istuvan mustan bikertakin. Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä vähän shoppailemassa, joten toivottavasti niitä on vielä silloin jäljellä.

Aamupäivä meni tänään sohvalla leffaa katsoessa. Ihan pakko suositella kaikille the Notebook leffaan tykästyineille, saman tekijän uusin leffa The Best of Me. Aivan superihana ja koskettava tarina vuosikymmenien jälleennäkemisen uudelleen rakastumisesta. Täysin hömppä tämä ei ollut, joten sopii myös miesten katsottavaksi 😉 Juuri sopivaa sunnuntaipäivän katsottavaa!

Jälleen olisi viikko edessä päin ja valmistauduttava arkeen. Olisi muuten aika luksusta jos olisi useammin näitä pyhäpäiviä keskellä viikkoa 🙂

Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
3.5.2015
Next Post
3.5.2015

2 Comments

 • Anonyymi

  Hei, sulla on instagramissa keittiössä joku kirja mikä on kauniissa telineessä. Minkä merkkinen se valkoinen teline on? Tai mistä olet sen ostanut?

 • Marjut

  Moikka, oon ostanut telineen joskus facebookin sisustuskirppiksen kautta. Joten ikävä kyllä en osaa sanoa mistä sen voisi löytää 🙁 Googlesta löytyi vähän vastaavia hakusanalla metallinen kirjateline 🙂 Kivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Me 6 months ago 🖤 It has been really hard time physicaly and mentally but now it's over and I beat that #FUCKCANCER 🙏 I want to thank you all for your warm support ❤ now it's time to continue life where we were back then! .
.
.
.
.
#tb #cancer 📷: @65m2_
 • ♡ ARVONTA/ GIVEAWAY ♡ 
PÄÄTTTNYT!
Meidän uudistetun terassin kunniaksi pääsen järjestämään arvonnan yhteistyössä @veke.fi kanssa ja palkintona on 100 euron lahjakortti @veke.fi verkkokauppaan 🖤
.
.
.
.
Osallistumisohjeet;
1. Seuraa @veke.fi & @lovingwhitestyle 
2. Tykkää kuvasta
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä.
.
.
Osallistumisaikaa on 17.7.18 kli 18.00 asti. Voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan.
.
.
Helteistä viikonloppua / Have a sunny weekend 😎
 • For a long time this summer I will go to two different festivals 💯 Can't wait!! .
.
.
.
.
Use my code " LOVINGWHITESTYLE " to get -15% discount on everything @danielwellington ♡ Discount code is valid until 15.7.18 Free shipping and returns worldwide! 
#danielwellington
 • We had so lovely time with my little sister over a week ♡ They really loved these bunny chairs & table from @ekforkids ♡♡
How was your weekend?
.
.
.
.
.
.
.
.
#ekforkids #kidsroom #rabbituoli #puputuoli #therabbitseason #kidsinspo
 • We had such a lovely girl's night yesterday, so thank you my darlings ♡ Now some family & bbq time! Enjoy your evening!
.
.
.
.
.
.
.
.
#livingroom #interior #instablogitfinland
 • Hope we still have many beautiful summer days ♡ 
Good night! .
.
.
.
.
.
.
. 📷: @studiocerell

Follow Me!