Yleinen

Porvoon pikavisiitti

Terveiset Porvoosta 🙂 KĂ€vimme töideni merkeissĂ€ nopsasti kiertĂ€mĂ€ssĂ€ kauniin kesĂ€istĂ€ vanhaa kaupunkia. Sain onneksi J:n houkuteltua mukaan vapaapĂ€ivĂ€nĂ€nsĂ€ ja muutama asukuvakin saatiin otettua. Nyt siis työasu pÀÀllĂ€ 😉

Poikkesimme muutamassa liikkeessĂ€ ja mukaan tarttui muutama RM shamppanja lasi, rottinki kori  sekĂ€ Lexingtonin pyyhe. Tiedoksi, ettĂ€ myöhemmin mahdollisesti luvassa yhteistyötĂ€ erÀÀn liikkeen kanssa 😉

Nyt valmistautumaan kohti Tallinnan reissua! Ihanaa lauantaipÀivÀÀ <3

– Marjut –

No Comments
Previous Post
13.6.2015
Next Post
13.6.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Have a lovely evening đŸ–€
TÀnÀÀn ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempÀÀ, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself âŁïž
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenÀ ja tuntuu vÀlillÀ etten edes tiedÀ kuka oli Marjut ennen sairastumista? ElÀmÀÀ ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta vÀlillÀ tuntuu kaikki niin sekavalta. TÀnÀÀn vietÀn yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisÀÀ mun ajatuksia!
  • Love my new nails đŸ’«
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiĂ€, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestĂ€ paremmat. Testattiin tĂ€nÀÀn Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiĂ€ leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitĂ€? đŸ’…đŸ» #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpÀÀn vaikutti todella paljon meidÀn taloudelliseen tilanteeseen eikÀ ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikÀÀ ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LÀhiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. NÀitÀ sairauksia ovat esim. juurikin syöpÀ, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi kÀyttÀÀ haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tĂ€rkein eli sinĂ€ itse 💙

Onhan teillÀ vakuutukset kunnossa? 
#lÀhitapiola #elÀmÀnturva

Aiheesta lisÀÀ blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
  • Long time no #selfie âœŒđŸ»
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva vĂ€lillĂ€ laittaa tĂ€nne ihan tĂ€llaisia hetkessĂ€kin napattuja kuvia đŸ“·
Ihanaa viikkoa murut 💋
  • Ihana viikonloppu vietetty Pohjanmaan vieraiden kanssa💗 Leivottiin vielĂ€ Minean kanssa tĂ€nÀÀn pipareita, kun oli jÀÀnyt taikinaa pakkaseen 😋
Miten teidÀn viikonloppu meni?

Follow Me!