Yleinen

Porvoon pikavisiitti

Terveiset Porvoosta 🙂 KĂ€vimme töideni merkeissĂ€ nopsasti kiertĂ€mĂ€ssĂ€ kauniin kesĂ€istĂ€ vanhaa kaupunkia. Sain onneksi J:n houkuteltua mukaan vapaapĂ€ivĂ€nĂ€nsĂ€ ja muutama asukuvakin saatiin otettua. Nyt siis työasu pÀÀllĂ€ 😉

Poikkesimme muutamassa liikkeessĂ€ ja mukaan tarttui muutama RM shamppanja lasi, rottinki kori  sekĂ€ Lexingtonin pyyhe. Tiedoksi, ettĂ€ myöhemmin mahdollisesti luvassa yhteistyötĂ€ erÀÀn liikkeen kanssa 😉

Nyt valmistautumaan kohti Tallinnan reissua! Ihanaa lauantaipÀivÀÀ <3

– Marjut –

No Comments
Previous Post
13.6.2015
Next Post
13.6.2015

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Just wanted to wish you all a lovely evening đŸ–€
.
.

Ihanaa iltaa kaikille đŸ–€
  • Finally you can see what new we have on our livingroom đŸ–€ When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin nĂ€ette mitĂ€ uutta meillĂ€ on olohuoneessa đŸ–€ NĂ€hdessĂ€ni tĂ€mĂ€n @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin tĂ€ysin myyty 😍 Tiesin, ettĂ€ se olisi tĂ€ydellinen meidĂ€n seinĂ€lle, koska taulussa yhdistyvĂ€t just sama vĂ€rimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaađŸ‘ŒđŸ» MitĂ€s pidĂ€tte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jÀÀ odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinÀlle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
  • Joskus elĂ€mĂ€ yllĂ€ttÀÀ eikĂ€ kaikkea osaa aina etukĂ€teen elĂ€mĂ€stĂ€ tietÀÀ. NĂ€in kĂ€vi myös työkuvioideni suhteen tĂ€llĂ€ kertaa. Oon tĂ€llĂ€ viikolla jÀÀmĂ€ssĂ€ pois nykyisestĂ€ työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jĂ€nnittĂ€vin sekĂ€ avoimin mielin tulevaa âœŒđŸ»Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisÀÀ ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa âŹ†ïž
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens nextâœŒđŸ»
  • Always remember to be your own kind of beautiful ❀
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessÀ ja pysÀhdyttiin ponimekkojen kohdalle. MeidÀn vieressÀ oli kaksi n. 10v. tyttöÀ.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidÀn keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistÀ kietoi kÀtensÀ oman reiden ympÀrille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, ettÀ hÀntÀ kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, ettÀ mitÀ heetÀ mÀ just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, ettÀ sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemĂ€ssĂ€ lĂ€htöÀ liikkeestĂ€, kun satuin nĂ€kemÀÀn sen tytön vielĂ€ yksin. Sanoin hĂ€nelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidĂ€n keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissĂ€ tai sussa muutenkaan oo mitÀÀn vikaa. ÄlĂ€ koskaan anna kenekÀÀn antaa sun luulla niin. MĂ€ toivon ettei kukaan sano sulle mitÀÀn sun reisistĂ€ tai mistÀÀn muustakaan.” Tyttö selvĂ€sti hĂ€mmentyi ja oli vĂ€hĂ€n nolona, mutta sanoi sitten, ettĂ€ ”joo en”.
.
.
MĂ€ en voinut jĂ€ttÀÀ asiaa sikseen, koska joskus pienillĂ€kin sanoilla on suuri merkitys ❀ Ollaan ystĂ€vĂ€llisiĂ€ toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekĂ€ ymmĂ€rrystĂ€. Blogissa lisÀÀ aiheesta sekĂ€ omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
  • Home alone since don't even remember when 😜  Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
TÀÀllĂ€ ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymĂ€n 😜 TykkÀÀn olla yksin mutten tykkÀÀ nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot pÀÀllĂ€đŸ˜… Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design
  • Finally Friday 💯 My hubby travel to the Spain to spend his friends bachelor party ✈ So we have a girl's weekend with Minea đŸ„° Any plans for the weekend?
.
.
.
.
Huhuh miten tapahtumarikas viikko takana! Janne lĂ€hti keskiviikkoiltana ystĂ€vĂ€nsĂ€ polttareihin Espanjaan, joten meillĂ€ on tyttöjen viikonloppu neidin kanssa đŸ„° MitĂ€ suunnitelmia viikonlopulle?
.
.
.
#adlibris #georgjensen #maliacompany #kitchentable

Follow Me!