ektorp kristallivalaisin Lifestyle nicolas vahé Oliverin kirppis Olivian putiikki olohuone sisustus valkoinen sisustus white on white

Viikonlopun kuulumisia!

Ihanaa maanantaita!

Viikonloppu kului melkoisessa kiireessä ja siksi postailutkin jäi vähemmälle. Instagramiin kuitenkin lisäilen useamman kuvan päivässä 🙂

Lauantaina kävin pitkästä aikaa treenailemassa ja luin tulevaan LKV kokeeseen. Lauantai-ilta menikin J:n veljen M:n uutta kotia sisustaessa. Hieman sormi syyhysi, kun sai luvan kanssa järkkää muutakin kuin omaa kotia 🙂 Ihan hirveästi ei vielä saatu aikaan, kun tavaroita piti saada ensin paikoilleen ja muutama kaappikin puuttui. Mutta hyvä siitä tulee 😉 J:n vanhemmat tulivat myös eilen Helsinkiin ja tänään tulevat sitten meille yökyläilemään. Perjantaina suuntaammekin heidän kyydissään Ouluun kummipoikani synttäreille <3

Sunnuntaina kävin piipahtamassa White on Whitessa ja nyt mukaani tarttui vain risottoa?! Kyllä, luitte ihan oiken, risottoaineksia myydään sisustusliikkeessä. Jos ette usko niin kurkatkaa aiempi postaukseni tästä.
Vielä en ehtinyt risottoa testaamaan mutta innolla sitä odotan, onhan kyseessä Nicolas Vahén herkku. Heti kun olen sitä ehtinyt maistelemaan niin kerron millaista tuli 🙂

Onko kukaan teistä pitänyt kirppispöytää Keravan Oliverin kirppiksellä? Meillä on ollut nyt reilun viikon pöytä siellä ja hui miten paljon siellä on mennyt tavaraa kaupaksi! Olen viime sunnuntaina ja eilen käynyt viemässä lisää tavaraa, kun edelliset on mennyt ja saldo on jo huimasti plussan puolella. Ja vielä on torstaihin asti aikaa 😉
Siellä menee niin sisustustuotteet, miesten- ja naisten vaatteet ja kengät kuin kuuleman perusteella myös lastenvaatteet todella hyvin. Kerran aiemmin olen siellä pöytää viikon pitänyt ja silloinkin myynti oli huimaa. Suosittelen ehdottomasti Oliverin kirppistä mikäli mietitte itsepalvelukirppikselle tavaroiden viemistä. Kirppiksen yhteydessä on lisäksi Olivian pieni putiikki, jossa myydään ihania maalaisromanttisia tuotteita.

Olin jo tovin etsinyt kaunista kristallista valaisinta ruokapöydän ylle ja eilen sen löysin. Olin niin ylpeä, kun sain sen itse kattoon, kasattuna ja johdot liitettynä. J ei ollut kotona kotiin tullessani enkä malttanut odottaa hänen tuloaan, joten ryhdyin tuumasta toimeen. Pian näette lopputuloksen, ellette jo Instagramin puolelta ole kurkkailleet 😉 Jälleen voi vetää wish list:ltä viivan yli tämän kohdalta ja jatkaa seuraavaan. Kai muuten teilläkin on oma wish list? Siihen on niin helppo lisäillä ihania juttuja joista haaveilee 🙂

Harmillisesti aiemmin mainitsemani isompi lähetys ei tullutkaan vielä viime viikolla mutta onneksi hyvää kannattaa odottaa 😉

Tsemppiä uuteen viikkon!
– Marjut –

No Comments
Previous Post
11.10.2015
Next Post
11.10.2015

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
  • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
  • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
  • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
  • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
  • Home alone since don't even remember when 😜  Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!