ektorp kristallivalaisin Lifestyle nicolas vahé Oliverin kirppis Olivian putiikki olohuone sisustus valkoinen sisustus white on white

Viikonlopun kuulumisia!

Ihanaa maanantaita!

Viikonloppu kului melkoisessa kiireessä ja siksi postailutkin jäi vähemmälle. Instagramiin kuitenkin lisäilen useamman kuvan päivässä 🙂

Lauantaina kävin pitkästä aikaa treenailemassa ja luin tulevaan LKV kokeeseen. Lauantai-ilta menikin J:n veljen M:n uutta kotia sisustaessa. Hieman sormi syyhysi, kun sai luvan kanssa järkkää muutakin kuin omaa kotia 🙂 Ihan hirveästi ei vielä saatu aikaan, kun tavaroita piti saada ensin paikoilleen ja muutama kaappikin puuttui. Mutta hyvä siitä tulee 😉 J:n vanhemmat tulivat myös eilen Helsinkiin ja tänään tulevat sitten meille yökyläilemään. Perjantaina suuntaammekin heidän kyydissään Ouluun kummipoikani synttäreille <3

Sunnuntaina kävin piipahtamassa White on Whitessa ja nyt mukaani tarttui vain risottoa?! Kyllä, luitte ihan oiken, risottoaineksia myydään sisustusliikkeessä. Jos ette usko niin kurkatkaa aiempi postaukseni tästä.
Vielä en ehtinyt risottoa testaamaan mutta innolla sitä odotan, onhan kyseessä Nicolas Vahén herkku. Heti kun olen sitä ehtinyt maistelemaan niin kerron millaista tuli 🙂

Onko kukaan teistä pitänyt kirppispöytää Keravan Oliverin kirppiksellä? Meillä on ollut nyt reilun viikon pöytä siellä ja hui miten paljon siellä on mennyt tavaraa kaupaksi! Olen viime sunnuntaina ja eilen käynyt viemässä lisää tavaraa, kun edelliset on mennyt ja saldo on jo huimasti plussan puolella. Ja vielä on torstaihin asti aikaa 😉
Siellä menee niin sisustustuotteet, miesten- ja naisten vaatteet ja kengät kuin kuuleman perusteella myös lastenvaatteet todella hyvin. Kerran aiemmin olen siellä pöytää viikon pitänyt ja silloinkin myynti oli huimaa. Suosittelen ehdottomasti Oliverin kirppistä mikäli mietitte itsepalvelukirppikselle tavaroiden viemistä. Kirppiksen yhteydessä on lisäksi Olivian pieni putiikki, jossa myydään ihania maalaisromanttisia tuotteita.

Olin jo tovin etsinyt kaunista kristallista valaisinta ruokapöydän ylle ja eilen sen löysin. Olin niin ylpeä, kun sain sen itse kattoon, kasattuna ja johdot liitettynä. J ei ollut kotona kotiin tullessani enkä malttanut odottaa hänen tuloaan, joten ryhdyin tuumasta toimeen. Pian näette lopputuloksen, ellette jo Instagramin puolelta ole kurkkailleet 😉 Jälleen voi vetää wish list:ltä viivan yli tämän kohdalta ja jatkaa seuraavaan. Kai muuten teilläkin on oma wish list? Siihen on niin helppo lisäillä ihania juttuja joista haaveilee 🙂

Harmillisesti aiemmin mainitsemani isompi lähetys ei tullutkaan vielä viime viikolla mutta onneksi hyvää kannattaa odottaa 😉

Tsemppiä uuteen viikkon!
– Marjut –

No Comments
Previous Post
11.10.2015
Next Post
11.10.2015

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Autumn vibes 🍂🍁
Kävin tänään työhaastattelussa ja julkaisin sitä koskien uuden IG-TV videon! Millä fiiliksillä te meette työhaastiksiin? Jännittääkö teitä koskaan?
.
.
#flower #flowerpower #kukkakimppu #syyskukka #flowerbouquet #bouquet #ihanakukkanen #autumnstyle #autumnvibes
  • Mainos/AD x @lindexofficial /
Winter I'm ready for you with my 🐻 coat! .
.
Oikein odotan jo, että saan heittää tämän ihanan teddytakin päälleni 🐻 Tykkäättekö yhtä paljon kuin mä?
.
.
  • Tänään tuli siivottua kunnolla ja ai, että oli ihana tulla puhtaaseen kotiin ❤️ Kivaa iltaa ihanaiset 😘
.
.
Have a relaxing evening people 💗
.
.
#olohuone #interior4you1 #interiorinspiration #instablogitfinland #livingroominterior #livingroomdecor #livingroomdecor #laatukaluste #nivalanlaatukaluste #flos2097 #ruokailutila #ruokapöytä #pyöreäpöytä #valkoinenkoti #valkoinenpöytä #diningtable #scandinavianhome #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome
  • Parasta just nyt ❤️ Vitsit tää viikko meni ihan super nopeesti! Mitäs vkl suunnitelmia teillä on? Ps. Nuo kukat sais viskata jo meneen 🙈
.
.
.
Home right now ❤️ Any plans for the weekend?
.
.
  • Miten teidän torstai on mennyt? Mulla oli tänään hammaslääkäri, kun pelkäsin mulla olevan elämäni eka reikä, mutta eipä ollutkaan, huh 👏🏻 Mitä tuntemuksia hammaslääkäri teissä aiheuttaa? 😁
.
.
.
How was your day sweeties? 💛
  • Voi Habitare minkä sisustusvimman sait aikaan 💭 Mietin mm. pitäisikö maalata tuo olohuoneen takaseinä beigeksi - mitäs sanotte? Storyista löydätte  Habitare fiiliksiä!
.
.
I was wondering that should I paint that livingroom wall to beige?
.
.
#sisustusinspiraatio #scandinavianhome #mynordicroom #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome

Follow Me!