asko joulu joulutähti lampaantalja Lifie olohuone

Joulun tunnelmaa

Moikka pitkästä aikaa!

Meillä on täällä mennyt todella kivasti. Unta on saatu riittävästi ja Bebe on kaikin puolin todella tyytyväinen 🙂 Raskauden aikana mietin miten yhdistän vauva-arjen ja bloggaamisen. Kuvittelin että bloggaan Beben nukkuessa, mutta kuinkas kävikään!

Siivoan, pesen pyykkiä, laitan ruokaa tai meikkaan itseni 😀 Jotenkin en vielä ole saanut sovitettua kirjoittamista aikatauluihin,  pahoittelen siis ettei blogi ole päivittynyt niin useasti.

Instagramin puolella yritän päivitellä useammin, joten seurailkaahan siellä 😉

Vitsi miten ihanaa, kun on satanut lunta! Ollaan muutamia vaunulenkkejä käyty tekemässä ja nautin niin kovasti pienestä pakkasesta 🙂  Ihan superia, kun on paljon valoisampaa lumen ansiosta.

Mutta siitä tullaankin siihen aiheeseen, josta teille oli aikomukseni kirjoittaa.

Nyt, kun ulkona on niin valkoista, olen alkanut kaipaamaan sisälle hieman väriä ja lämmintä tunnelmaa. Meillähän oli aiemmin beigeä sisustuksessa ja olin ajatellut, että se on jo nähty väri.
Nyt kuitenkin olen sitä alkanut kaipaamaan, mutta ehkä hieman eri sävyisenä.

Bongasinkin juuri täydellisen sävyisen beigenruskean lampaantaljan Askosta!

Meiltä löytyy jo ennestään yksi Ikean valkoinen lampaantalja ja olenkin miettinyt hankkivani niitä lisää. Pidän niiden tuomasta pehmeästä tunnelmasta.

Taljat ovat myös mukava nostaa takan eteen ja kölliä siinä Beben kanssa <3

Kuten huomaatte täällä on jo laitettu hieman joulua esille 😉

Löytyykö taljoja teidän sisustuksesta?

Joko olette laittaneet jouluvaloja?

Ihanaa iltaa, nyt katsomaan Possea <3

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
12.11.2016
Next Post
12.11.2016

4 Comments

 • Anonyymi

  Meiltä löytyy vaalea talja isolta mustalta rottinkituolilta, sopii niin hyvin yhteen musta ja luonnonvaalea talja. Välillä olen pitänyt taljaa tuolin edessä lattialla. Talja tuo mukavaa luonnonläheisyyttä sisustukseen. Kissan lemppari paikka on nukkua taljalla! Haluaisin joulukuusen alle tänä vuonna laittaa taljan ja siihen viereen ison lyhdyn. Jouluvalohankintoja jo tehty, tänä vuonna hieman erilaisempi; hopeinen käpy, jonka sisällä ledejä. Se näyttää kivalta jo pelkästään sellaisenaan, päiväaikaan ei välttämättä tarvitse valoja laittaa päälle. Vielä se tosin etsii hieman paikkaansa..
  Kaikkea ihanaa teidän vauva-arkeen ja joulun odotukseen 🙂

 • Jenna -

  Tampereen syyslomien aikaan oli Ikeassa lampaantaljat 19,95€ ja kyllähän sieltä lähti kolme kappaletta matkaan. 🙂 On ne vaan niin ihanan pehmeitä ja luovat semmoista lämmintä tunnelmaa.

  Meillä on talja mm. alakerran sohvan kulmassa ja yläkerrassa keinutuolin pehmikkeenä.
  Kivaa, kun joulu on lähellä. 🙂

 • Marjut

  Nuo taljat on kyllä ihan lemppareita näin talviaikaan! Meillä en toivo kissan keksivän niitä kun saattaa välillä oksentaa sinne missä nukkuu 😀 Mäkin laitoin terassin kaiteeseen valojohdon ja nyt joka ikkunassa loistaa tähti 🙂
  Minskua kiinnostaa kovasti tähtien tuoma valo <3
  Kiitos ja ihanaa joulunodotusta!!!

 • Marjut

  Nuo taljat on niin ihania kyllä!! 🙂
  Kivaa joulunodotusta!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
 • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
 • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍
 • Miten se aina meneekin niin, että mitä enemmän on odottanut iltaa viinin ja Vain elämää uusinnan parissa niin sen varmemmin se ilta menee ketuilleen? 😵 Neidillä on taas jatkunut yskä, mutta mitään selitystä ei löytynyt lääkärissä 😑 Nytkin hereillä, kun ei voi nukkua yskältään😫 Mites muiden ilta?
.
.
I waited for evening with wine and tv but nope because Minea is having terrible cough and can't sleep 😫
 • Tänään 11.10. vietetään Roosa Nauha - päivää ja tiedätte, että asia koskettaa mua liiankin hyvin. Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi 6500 naista ja mä olen yksi niistä. Siksi aloitin oman keräykseni jo viime vuonna, jotta voin olla mukana keräämässä varoja rintasyövän ja naisten gynekologisten syöpien tutkimukseen. Olkaa tekin mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa ja lahjoittakaa keräykseeni tai ostakaa Roosa Nauhan tuotteita 🎀❤️ Ilman hoitoja en olisi nyt tässä 🙏

Keräykseni löytyy osoitteesta :
oma.syopasaatio.fi/9341
 • Huomenna on jo perjantai 🧡Mihin tää viikko oikein meni? Mä kovasti haaveilen takasta omassa kodissa🔥🧡 Löytyykö teiltä takkaa? Ehkä sitten jonain päivänä ikiomaan kotiin saa takan, mutta vielä joutuu tyytymään YouTube videoihin 🙈
.
.
It's already Friday tomorrow🧡 I'm dreaming about fireplace to our home but maybe some day when we have our own home 👌🏻

Follow Me!